Arkadaşlar merhaba.Yaklaşık 5 ay önce bimeks firmasından telefon almaya karar verdim iphone 5s ile z3 compact arasında kaldım ve z3compact ı suya dayanıklı olması sebebiyle satın aldım.Aldığım günden beri hiç suya temas ettirmeden kullanıyordum teli.Ancak youtube da z3c ile su altında çekim yaptıkları videolara rastladım.Kavanozun içine koyup fotoğraf çekiyorlardı falan.Ben de denemek istedim.Sonuçta suya dayanıklı olması sebebiyle satın aldım.İşte kavanoza suyu doldurdum.Kpaklarını kapattım iyice.Basınç testini yaptım ve ekrana basınç uyguladığımda 9 0 arası bi artış oluyordu cihazın iç basıncında.Telefonu suya soktum.10 sn bile durmadı suyun içinde.Çıkarttım bi kaç dakika sonra ekran karardı.Tüm önlemleri almama rağmen telefon su geçirdi.Büyük ihtimal kullanıcı hatası diyecekler.Ben de mahkemeye başvuracağım.Ama yine de sormak istiyorum.Değişim ya da iade yapabilir miyim?Tamir istemiyorum kesinlikle.Cevap verirseniz mutlu olurum arkadaşlar.Teşekkürler.
rumancekR
kullanıcısına yanıt
teknik servise gönderdiğinde eğer distribütör garantili ise yanı orjinal sony garantili ise zaten 0 cıhazla deişim yapıyorlar diye biliyorum.Ama eğer italatçı firma garantili ise servise gonderdıgınde buyuk ıhtımalle kullanıcı hatası dıyıp gerı yollayacaklar geri yolladıkları belgeyle ve faturayla beraber tuketici hakem heyetine başvur.Sonra form falan dolduracaksın olayın nasıl olduğna dair sonra para iadesimi yoksa deişimmi istediğini seçeceksin dilekçeni vereceksin.Kararın da 2-7 ay arası surebelir... arkasımın abisinin sony garantili z3 ü vardı su geçirdiği için sıfırını vermişlerdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme