Şimdi Ara

Resmi Microsoft XBOX 360 Offline Update 2.0.9199 (Avatarlı versiyon + USB Desteği) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
10.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Shevchenco

Arkadaşlar Yeni Xbox Arcade almayı düşünüyorum peki usb hardiske oyun yüklemem için bütün updateleri tek tek yüklememmi gerekiyor yoksa son çıkan update ilede usb desteğini aktifleştrebilirmiyim..

yeni alacağın için büyük ihtimal günceldir zaten, şayet güncel değilse bile 2009 da çıkan 2.0.8955.0 versiyonu yüklüdür, eğer 2.0.8955.0 versiyonu yüklüyse bile 2.0.9199.0 versiyonunu direk yükleyebilirsin. çok küçük bir ihtimalle 2.0.8955.0 versiyonundan önceki versiyonlardan biri yüklüyse konunun başında linki olan yerden aradaki versiyonları sırayla yüklemen gerekecek...
  • Teşekkürler bilgiler için. USB diskin mutlaka FAT32 olarak biçimlendirilmiş olması gerekiyor. Benimki NTFS'ydi olmadı, araştırınca buldum, oldu.
  • Birkaç kişi bu güncellemeden sonra 16 gb lık flash disklere oyunu yükleyip oradan oynadıklarını yazmışşlar, bu doğru mu? Birde hiç internete girmedim ve daha ban yemedm makine fw.li, bu aralar ban yokken girip bu güncellemeyi yapsam olur mu yoksa internettende tek tek yüklemek zorunda kalacakmıyım, bende 1.6 yüklü.Ek olarak bu güncelleme ile banlı makinenin hdd si açılacakmı acaba? Şimdiden cevaplar içiin teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santana007 -- 14 Mayıs 2010; 3:03:07 >
  • usb disk desteği ne oluyor ki? hdd olarak mı görüyor xbox usb'yi? ya da artık usb'ye oyun atabiliyor muyuz?
  • Banlı hddleri çözüyor. Oyun atılabiliyor. HDD gibi oluyor USB'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravesolar

quote:

Orijinalden alıntı: Shevchenco

Arkadaşlar Yeni Xbox Arcade almayı düşünüyorum peki usb hardiske oyun yüklemem için bütün updateleri tek tek yüklememmi gerekiyor yoksa son çıkan update ilede usb desteğini aktifleştrebilirmiyim..

yeni alacağın için büyük ihtimal günceldir zaten, şayet güncel değilse bile 2009 da çıkan 2.0.8955.0 versiyonu yüklüdür, eğer 2.0.8955.0 versiyonu yüklüyse bile 2.0.9199.0 versiyonunu direk yükleyebilirsin. çok küçük bir ihtimalle 2.0.8955.0 versiyonundan önceki versiyonlardan biri yüklüyse konunun başında linki olan yerden aradaki versiyonları sırayla yüklemen gerekecek...

Çok tşkler

• teşekkürler, çok işime yaradı. gerçekten bu kadar kolay olacağını zannetmiyordum
  • offf microsoft offff senden az çekmiyoz :D
  • Bunun için usb belleğin formatının fat32 olması şartmı?
  • ewet
  • Harddiske yüklü oyunu yedeklemek için usb diske atamıyorum.Diğer profil bilgileri vs. atılıyor ama oyunu move ya da copy yapıp atmaya çalışınca uyarı veriyor.Sanırım oyunu en başta usb diske yüklemek lazım
  • arkadaşlar 1 hafta önce arcade jasper aldım. system settings/memory den usb storage yi görmüyor. ama usb deki mediaları okuyabiliyor film müzik gibi. acaba update mi yapmam gerekiyor. şu an bakamıyorum makinenin dashboardı na işteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heman_

arkadaşlar 1 hafta önce arcade jasper aldım. system settings/memory den usb storage yi görmüyor. ama usb deki mediaları okuyabiliyor film müzik gibi. acaba update mi yapmam gerekiyor. şu an bakamıyorum makinenin dashboardı na işteyim.

Büyük ihtimalle dashboard eski bir sürümdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: heman_

arkadaşlar 1 hafta önce arcade jasper aldım. system settings/memory den usb storage yi görmüyor. ama usb deki mediaları okuyabiliyor film müzik gibi. acaba update mi yapmam gerekiyor. şu an bakamıyorum makinenin dashboardı na işteyim.

Büyük ihtimalle dashboard eski bir sürümdür.

ewe gidince bakayım bi.

• arkadaşlar bn mi yapamıyorum yoksa ince bi ayarmı var anlamadım. 2 gb kingston belleğin içine yukarıdaki linkten indirdiğim güncellemeyi atıyorum. xboxa takıyorum usb yi xboxı açıyorum hiç bir güncelleme yapmıyor. eski dashboard geliyor. klasörün içinden 6 -7 adet dosya çıkıyo içinden usb ana dizinine kopyalıyorum ama oda olmadı.disk systemi fat 32
  • Chamlychaly dostum aynı sorun bendede oldu araştırdım ne yazıkki konuyu acan arkadaşın zipden çıkart dediği

klasör ismi ''$SystemUpdate9199'' değil ''$SystemUpdate'' olacakmış ismi değiştirin direk oluyor çok basit ama bilemeyince olmuyor yardımcı olayım dedim.
  • Bu arada Avatar icin ayni dashboard surumune sahip (2.0.9199) JTAG'li makinesi olanlar da yukleyebilir Tabiki LIVE a girip degil :) Offline olarak yani buradan indirip usb e atip o sekilde Aman dikkat edin! sadece AYNI SURUME SAHIP JTAG KULLANICILARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 7 Ekim 2010; 10:42:35 >
  • slm ustad ben xbox 360 arcade jasper board jtag lı cihaza sahibim dashboard v2.0.9199 profil açıyorum ama avatar yapamıyorum güncelleme yapmam gerekiyor ama xbox 360 jtaglı oldugundan dolayı internete bagladıgımda uçar jtagı :) ondan bu güncellemeyi usb flash bellege attıp yapmam gerekiyor bildigim kadarı ile bazı sorularım olcak
    1 bu flash bellekle güncelleme yaptıgım zaman jtag silinme ihtimalı var mı ?
    2 ben bu avatar güncellemesini nerde indirecegim ?
    3 eger bu avatar güncellemesini yaptım mı dashboard versionu degişir mi 2.0.9199 ? cvp verirseniz sevinirim.
  • Dostlar bende root adlı dosya yok XTAF programından da baktım yok ne yapmam gerek lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.