Şimdi Ara

Resmi Ryzen Oyun Performansı Ortaya Çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
5
Favori
19.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lacano

Bu nasıl test saat hızları belli değil, kullanılan sistem bileşenleri belli değil yada varda ben mi görmedim???

AMD Kendi yaptığı testlerde kendi işlemcilerinin aleyhine bir setup oluşturacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil merak ettiğim 7600K'ya rakip olacak işlemci.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Bu nasıl test saat hızları belli değil, kullanılan sistem bileşenleri belli değil yada varda ben mi görmedim???

AMD Kendi yaptığı testlerde kendi işlemcilerinin aleyhine bir setup oluşturacak?

Arkadaşım amd'nin yaptığı sunumlarda boost kapalı değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum... Birde gerçek dünya testlerine bakalım sunumlara inansaydık ohooooo...

• quote:

quote:

Eklesene kardeş attığımız testleri?
  • Resmi Ryzen Oyun Performansı Ortaya Çıktı

Daha directx in 6 çekirdekten sonra etkili olmadığını bilmeden sallamışlar gene.
  • Kendi koyduğun resimlerde bile 8/16 işlemcili ryzen, 6/12 broadwell ile oyunlarda aynı performansı vermiş. Peki ben ilk mesajımda bundan farklı birşey mi diyorum. Fanboylukdan olayları anlamakda zorluk çekiyorsun.
  • quote:

Kendi koyduğun resimlerde bile 8/16 işlemcili ryzen, 6/12 broadwell ile oyunlarda aynı performansı vermiş. Peki ben ilk mesajımda bundan farklı birşey mi diyorum. Fanboylukdan olayları anlamakda zorluk çekiyorsun.

Sen ekle kardeş, ekleyemezsin sen buna emin olmak üzereyim.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda ki oyunların zaten hespi DX12 sende haklısın zaten ne deyim. Konulara mesaj yazmadan önce biraz konuyu okuyun yada slayt filan varsa en azından 20 saniye inceleyin ne deyim. Forumun tüm hard amd fanboyları konuyu bastı, tabi kafa şu şekilde çalışıyor ''ooo başlığa bak amd için hayal kırıklığı demiş, konuyu okumadan hemen saldırmalıyım''.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 1 Mart 2017; 19:17:47 >
  • Resmi Ryzen Oyun Performansı Ortaya Çıktı

Bunu bilmeden sallamışlar.
  • quote:

Kendi koyduğun resimlerde bile 8/16 işlemcili ryzen, 6/12 broadwell ile oyunlarda aynı performansı vermiş. Peki ben ilk mesajımda bundan farklı birşey mi diyorum. Fanboylukdan olayları anlamakda zorluk çekiyorsun.

intelin piyasada 8/16 lık işlemcisi var mı? bilmediğimden soruyorum
  • Yorumlarına ekleme yaparken altına ekleme yaz tamam kardeş. Madem test sonucu paylaştın, paylaş benim koyduklarımı da onlar test sonucu değil mi? İnsanlar baksın ilk sayfada.
  • quote:

https://ark.intel.com/tr/products/94196/Intel-Core-i7-6900K-Processor-20M-Cache-up-to-3_70-GHz

onun rakibi 1800x değil mi
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarının çoğu zaten 6 12 8 16 yı geçmiş şeklinde,diğerleri zaten o kadar çekirdek kullanmayan gta5 ve alien onlardada başabaş nerdeyse fiyatıda yarı fiyatı zaten oc. ile singledada yakalr zaten.
  • Epicus E kullanıcısına yanıt
    Varda binlerce dolar amd ise 300 kusur dolar ve performansıda gayet başabaş,tek çekirdeğee yüklenen bazı oyunlarda o kadar olsun zaten directx12 de geride kaldığı filan yok.
  • Epicus E kullanıcısına yanıt
    Onun rakibi 1800X ama 1700-1700X-1800X arasında frekans dışında performansı etklileyecek bir fark yok 3'üde 8/16 çekirdek yapısına sahip.

6800K ise 6/12, 6900K 8/16.
  • 6/12 broadwell ile 8/16 ryzenin aynı performans verdiğini görüp bunu ilk mesaja koy demen bile 8/16 ryzenlerin oyun konusunda ne kadar hayal kırıklığı olduğunun bir göstergesi.
  • quote:

Onun rakibi 1800X ama 1700-1700X-1800X arasında frekans dışında performansı etklileyecek bir fark yok 3'üde 8/16 çekirdek yapısına sahip.

6800K ise 6/12, 6900K 8/16.

ee ne güzel işte amd 3 işlemci serisini de 8/16 yapmış kötü mü yapmış, hem çoklu kullanım vs performansında ezmiş hem de oyunlarda başabaş hatta bir tık önde çok daha ucuza performans vermiş hayal kırıklığı olan nedir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.