Şimdi Ara

Resmi TARTARINI Destek Forumu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
3
Favori
89.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın Sönmez bey.1994 - 2010 sonuna kadar lpg sektöründe dosdoğru hizmet vermeye çalıştık.soytarılık.üç kâğıtçılık yapmadık.bizlerle çalışanlar bilir.garanti kitapçığının 4.ncü maddesine sadık kalarak,gerekli hallerde sistemdeki parçaları değiştirdik,ülkenin dövizi israf olmasın diye orijinal tamir malzemeleri kullanarak sistemde tamir cihetine gittik.1.sınıf bilgili bir şekilde montajlar yaptık.her şeyin doğrusunu söyledik.ama ucuzluk ve ilk araba ile bu işleri yapan ustalarla mücadele edemeyip bu sektörden çekilmek durumunda kaldık.büyüklerin söylediği gibi kalite hiç bir zaman ucuz olmaz.herkez her işi yapamaz.forumları okuyup araştırma yapmadan montaj yaptıran.sitelerden kendi kendilerine ayar yapmaya kalkanları gördükçe üzülüyorum.bilgi edinmek bu kadar kolay,bu kadar ucuz mu ?.saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel usta

sayın Sönmez bey.1994 - 2010 sonuna kadar lpg sektöründe dosdoğru hizmet vermeye çalıştık.soytarılık.üç kâğıtçılık yapmadık.bizlerle çalışanlar bilir.garanti kitapçığının 4.ncü maddesine sadık kalarak,gerekli hallerde sistemdeki parçaları değiştirdik,ülkenin dövizi israf olmasın diye orijinal tamir malzemeleri kullanarak sistemde tamir cihetine gittik.1.sınıf bilgili bir şekilde montajlar yaptık.her şeyin doğrusunu söyledik.ama ucuzluk ve ilk araba ile bu işleri yapan ustalarla mücadele edemeyip bu sektörden çekilmek durumunda kaldık.büyüklerin söylediği gibi kalite hiç bir zaman ucuz olmaz.herkez her işi yapamaz.forumları okuyup araştırma yapmadan montaj yaptıran.sitelerden kendi kendilerine ayar yapmaya kalkanları gördükçe üzülüyorum.bilgi edinmek bu kadar kolay,bu kadar ucuz mu ?.saygılarımla.

merhaba pavel usta söylediklerine bundan önceki msjdada olduğu gibi ,sonuna kadar HAK veriyorum.bu bahsettiğiniz sorunlar sektördeki en büük yara haline geldi siz ve bizim gibiler kaliteli ürün ve kaliteli hizmet için elimizden gelenin en iyisni yapmak için didinirken sadece kit montajcısı diye tabir edeceğimiz malesefki adına usta diyemediğim puzzle gibi dönüşüm yapan meslektaşlarımız var ,bi parçayı kaybedince ne yapacağını şaşırıp kalan zihniyetten bahsediyorum .fakat acıki bu tarz noktalar daha çok tercih sebebi olmakta bunda sadece bu zihniyet değil tabi bilinçsiz tüketim yüzdesi yüksek olan tüketicide suçlu :(

ayrıca forumları cadı kazanı haline getiren meslektaşlarımız çeteleşme yolunda bi hayli ilerlemişler .
    evet bilgi dünyadaki en değerli ve pahalı bi özellik taşırken malesef bu forumlarda direk reklam farkındalık amacı hissetiren bi özelliğe bürünüyo :(

klavye erkeği denirdi artık klavye ustalarımızda var sağolsunlar .

önemli olduğu için tekrar altını çizerek söylüyorum :asıl sorun bilinçsiz tüketici bence sorunuza en doğru cvp bu olur ucuz isteyen kalite standartı belli bi çıtanın altında olan tüketici bence zaten sorunlarla yüzleşip cezasını çekmeli tabi eğer haklıysada sonuna kadar hakkını arayıp söke söke almalı .

gerçekten bunu bu konuları konuşurken görüyorum ki İYİ MÜKEMMELİN GERÇEKTEN DÜŞMANIYMIŞ ,sizin gibi mükemmel sonuçlar için emek harcamak bu olsa gerek ...
    biz yine dürüst olalım biz yine kaliteli hizmet ve ürün sunmak için elimizden geleni zor olsada yapıyoruz .sizin gibi düşünen meslektaşlarımız oldukça mutlaka zamanda alsa çıtamız yükselecek buna inanıyorum ..

kaliteyi ilke edinmiş ve bundan her türlü zorluğa rağmen direnen bütün meslektaşlarımı burdan kutluyorum ....
    saygılarımla .

• Arkadaşlar rolanti dengesizliği hakkında bilgisi olan yok mu? Resmi olarak nasıl tartarini destek formu anlamadım 1 kişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: UFUK_83

Arkadaşlar rolanti dengesizliği hakkında bilgisi olan yok mu? Resmi olarak nasıl tartarini destek formu anlamadım 1 kişi yok

günaydın ufuk_83

rolanti dengesizliği derken aracın markasından ve sorunla ilgili biraz detay verirsen yardımcı olmaya çalışalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sönmez usta-yıldız otogaz -- 9 Aralık 2011; 10:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sönmez yıldız

ayrıca forumları cadı kazanı haline getiren meslektaşlarımız çeteleşme yolunda bi hayli ilerlemişler .
    evet bilgi dünyadaki en değerli ve pahalı bi özellik taşırken malesef bu forumlarda direk reklam farkındalık amacı hissetiren bi özelliğe bürünüyo :(

Keşke kullanıcılarda sizin bu dediklerinizin farkında olsalar. Subjektif yazılara, haberlere kendilerini kaptırmasalar ve biraz araştırsalar. 1 yıldır aracına kit bekleyenler var bu forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC Elektronik -- 9 Aralık 2011; 10:50:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscsi

quote:

Keşke kullanıcılarda sizin bu dediklerinizin farkında olsalar. Subjektif yazılara, haberlere kendilerini kaptırmasalar ve biraz araştırsalar. 1 yıldır aracına kit bekleyenler var bu forumda.

evet haklısınız tabi bu söylediklerim tüm tüketiciler için değil bundan emin olabilirsiniz . benimde hali hazırda araçlarına en uygun sistemi beklemelerini rica ettiğim müşterilerim var. bunu büyük bir sabır ve anlayışla karşılayan bilinçli tüketileri memnun etmek üzerimize düşün en büyük görevlerden biri olduğuna inanıyorum.
    saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sönmez usta-yıldız otogaz -- 9 Aralık 2011; 14:09:44 >

• Arkadaşlar rolanti dengesizliği hakkında bilgisi olan bir arakadaştan yardım istiyorum
  • quote:

Arkadaşlar rolanti dengesizliği hakkında bilgisi olan bir arakadaştan yardım istiyorum

sorunuz için yukarda bi cvp yazmıştım ama farketmediniz galiba
  • sayın sönmez bey.Allah hepinizin yardımcısı olsun.en ağrıma giden meslektaş diye tabir edilen bir takım bayiler.bunlar üç kuruş kazanacağız düşüncesi ile hareket edip te neticede zarar eden zavalılar.bunların yanında da tüketici kaybediyor,kaybettiriyor.zannetmeyin ki bunlar merdiven altı.çoğunu yakinen tanıdığımız kişiler,forumların sayfa adedine bakıp zaten karar verilebilir.sorunsuz markaların nerede ise sayfaları boş.keşke bu forumda dolaşanlar yazılarınızı okusa.neyse,elektriki araçlar yolda.bol kazançlar dileği ile .saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel usta

sayın sönmez bey.Allah hepinizin yardımcısı olsun.en ağrıma giden meslektaş diye tabir edilen bir takım bayiler.bunlar üç kuruş kazanacağız düşüncesi ile hareket edip te neticede zarar eden zavalılar.bunların yanında da tüketici kaybediyor,kaybettiriyor.zannetmeyin ki bunlar merdiven altı.çoğunu yakinen tanıdığımız kişiler,forumların sayfa adedine bakıp zaten karar verilebilir.sorunsuz markaların nerede ise sayfaları boş.keşke bu forumda dolaşanlar yazılarınızı okusa.neyse,elektriki araçlar yolda.bol kazançlar dileği ile .saygılarımla.

teşekkür ederim pavel usta .merdiven altı montaj atölyeleri olsa keşke bu zihniyet ama hepsi resmi malesef asıl sorunda o zaten :(

zihniyet merdivenaltı :(

hoşçakalın tekrar görüşmek dileğiyle ...

• sayın Sönmez bey.alakanıza teşekkürler.görüşmek dileği ile.hayırlı işler.saygılarımla..
  • Kusura bakmayın bir hata olmuş mesajlarınızı göremedim o yüzden 2 kez üst üste yazdım. Rolanti dengesizliği şu şekilde benzinde herhangi bir problem yaşamıyorum gaza geçtiğinde arabayı boşa aldıgım da istop ediyor araç istop etmediği zamanlarda ronti sürekli kendi kendine gaz verip cekiyor. yani 1000 devir ile 500 devir arasında gidip geliyor ama aracı kullanıp çekiyim bir kenera 15 dk sonra çalıştırıyorum sanki bişey yok herşey normale dönüyor. genelde böyle oluyor ama düzelmiyor sürekli böyle.
  • quote:

Kusura bakmayın bir hata olmuş mesajlarınızı göremedim o yüzden 2 kez üst üste yazdım. Rolanti dengesizliği şu şekilde benzinde herhangi bir problem yaşamıyorum gaza geçtiğinde arabayı boşa aldıgım da istop ediyor araç istop etmediği zamanlarda ronti sürekli kendi kendine gaz verip cekiyor. yani 1000 devir ile 500 devir arasında gidip geliyor ama aracı kullanıp çekiyim bir kenera 15 dk sonra çalıştırıyorum sanki bişey yok herşey normale dönüyor. genelde böyle oluyor ama düzelmiyor sürekli böyle.

anlıyorum sorunun lpg de olup benzindede olmaması sorunun sadece lpg kaynaklı olduğunu göstermez ilk yapılacak olan şey yetkili tartarii servisine gidip ayar ve enjektör kontrolü yaptırmak eğer sorun hala devam ediyorsa aracın markasını belirmediğiniz için net bişey söyleyemiyorrum ama
    1-akış metre
    2-kelebek boğazı(potansiyel)
    3- rolanti motoru
    4- egr valfi
    şimdilik sadece bu kadar yardımcı olabiliyorum
    saygılarımla....

•  Resmi TARTARINI Destek Forumu

Üstteki hortum boyutu ne demek bilen varmı?

Resmi TARTARINI Destek Forumu

burdaki settinglerim doğrumu aracım vectra 2000 cc x20xev motor

Üsttede kalibrasyon sonucu çıkan haritayı sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum
    Atlltaki resimde enjektörler şekildeki gibidir MATRIX midir yoksa başka tipdemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 11 Aralık 2011; 14:18:15 >

• Slm
    Arabam 2000 Focus Ambiente.
    Arabayı bu yaz aldım. Aldığım kişiye filitre temizlemeyi en son ne zaman yaptırdığını da sormadım.
    Arabayı stop edince dıt-dıt---dııııııt diye ses geliyor. Bu durum normalm mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hit85 -- 11 Aralık 2011; 13:30:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hit85

Slm
    Arabayı bu yaz aldım. Aldığım kişiye filitre temizlemeyi en son ne zaman yaptırdığını da sormadım.

merhaba aracınızın takım filtre değişim zamanının geldiğinin uyarısını veriyor yetkili tartarını servisine giderseniz detaylı bilgi alırsınız bu konuda.
    Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendel50

Üstteki hortum boyutu ne demek bilen varmı?

burdaki settinglerim doğrumu aracım vectra 2000 cc x20xev motor

Üsttede kalibrasyon sonucu çıkan haritayı sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum
    Atlltaki resimde enjektörler şekildeki gibidir MATRIX midir yoksa başka tipdemi ?

1 resim için söyleyebileceğim nozul uçlarının %10 kadar büyük kullanıldığı tespiti.
    lpg haritası hakkında yorum yapmak için hareketli olarak görmek gerekir ama haritanını tümüne -10 yapmanız gerekiyor gibi görünüyor .
    enjektör seçeneğini matrix değil evo 6 olarak seçmelisiniz.
    resimlere bakarak söylenecek sadece bunlar ayrıca rahatsız edici bir durum geçiş ısı için belirlenen 10 decelik sıcaklık çok düşük en kötü ihtimallle 25 derece olarak kulllanılmalı lpg 35 derecede tam anlamıyla yanıcı faz haline dönüşüp en uygun ısıyı yakalamktadır ..
    saygılarımla şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sönmez usta-yıldız otogaz -- 15 Aralık 2011; 8:46:00 >

• quote:

quote:

Slm

merhaba aracınızın takım filtre değişim zamanının geldiğinin uyarısını veriyor yetkili tartarını servisine giderseniz detaylı bilgi alırsınız bu konuda.
    Saygılarımla

Muş ta yok galiba. Konya'ya gidince baktırırım atrık..
    Bir de maliyet hakkında bir bilginiz var mı? Yaklaşık olarak...
  • quote:

quote:

quote:

Slm

Saygılarımla

Muş ta yok galiba. Konya'ya gidince baktırırım atrık..
    Bir de maliyet hakkında bir bilginiz var mı? Yaklaşık olarak...

evet muşta yok ama en yakın olarak erzurumda hacıosmanoğulları otogaz var orada diler bey yada hakkı beyler sizlere gereken ilgiyi göstereceklerdir ,benden de çok çok slm söyleyin fiattada selamımın ikramı olacaktır :)

ilden ile farkeder ama 50-70 tl arasıdır takım filtre değişim ücreti.

fakat servis aktif olmayabilir alternatif veriyorum

Firma Adı : ÇAĞDAŞ OTOGAZ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ
    Yetkili : M.İKRAM ÖZOLTU
    Telefon : 4422450200
    Faks : 4422450200
    GSM No :
    Adres : YUKARI SANAYİ SİTESİ C BLOK NO:41 ERZURUM
    Ülke / Şehir : Türkiye, Erzurum
    Web Adresi :
    E-Posta : bayi@tartariniturkiye.com.tr

saygılarımla

• quote:

evet muşta yok ama en yakın olarak erzurumda hacıosmanoğulları otogaz var orada diler bey yada hakkı beyler sizlere gereken ilgiyi göstereceklerdir ,benden de çok çok slm söyleyin fiattada selamımın ikramı olacaktır :)

ilden ile farkeder ama 50-70 tl arasıdır takım filtre değişim ücreti.

fakat servis aktif olmayabilir alternatif veriyorum

saygılarımla

Yarı yıl tatilinde (1 ay sonra) Konya'ya gidecem. Orada baktırırım inş.
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.