Şimdi Ara

Restaurant ismi için tavsiye ? logo vs.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dağda şehri gören bir mekana restaurant açcam. Orjinal mekana uygun isimler logo vs şeyler önerebilirmisiniz ?

•  Restaurant ismi için tavsiye ? logo vs.
  • Bunu kimsenin sana bedavaya yapacagini sanmiyorum. 'marka danismanligi' diye bir meslek var piyasada.

www.naminghouse.com sitesine bir bak. Duygu phillips'e mail atarsin o da tavsiyede bulunur. Daha once iletisime gecmedim hic duygu hanımla,ucretsiz mi yoksa parayla mi yardimci oluyor, bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw teşşekkür ederim . aslında ben orjinal bşi arıorm hani çıkar insanın aklına gelr bşiler :) mail atıyım ozaman ben .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bunu kimsenin sana bedavaya yapacagini sanmiyorum. 'marka danismanligi' diye bir meslek var piyasada.

www.naminghouse.com sitesine bir bak. Duygu phillips'e mail atarsin o da tavsiyede bulunur. Daha once iletisime gecmedim hic duygu hanımla,ucretsiz mi yoksa parayla mi yardimci oluyor, bilmiyorum

duygu karataş mı?
  • Duygu phillips galiba
  • MANZARA nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şehrin manzarası

Restaurant ismi için tavsiye ? logo vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen.(WFI).dary

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bunu kimsenin sana bedavaya yapacagini sanmiyorum. 'marka danismanligi' diye bir meslek var piyasada.

duygu karataş mı?

Hayir phillips. Kendisi marka danismani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.