Bildirim
Restore'da kaldı...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
eğer telefon recovery mode ta ise ibricker ile boot the phone dersen açılır -
artik version yükseltme zamanın gelmiş üstadım senin :) sorunsuz 1.1.1 yada 1.1.2 ye geçebilirsin hattta 1.1.3 ve 1.1.4 de şu an sorunsuz geçilebiliyor nasıl yapilacağina dair bir fikrin yok ise başlık altında arayarak detaylı bilgiyi bulabilirsin kolay gelsin. -
Telefon düzeldi de 1.1.4 yapmayı düşünüyorum üst konudaki ziphone yöntemi ile ama contactleri nasıl backup yapacağız 1.14 olduktan sonra contactleri kaybetmemek için? -
arkadaşım sanırım sen contacks larıı coktan kaybetmişsin zaten ..Tek şansın var itunesuna bak back up varsa , yükseltme işlemlerinden sonra sync yapman yetecektir.İtunesda edit-preferences-sync sekmesine bak
orda hiç back up var mı diye?
varsa kafan rahat bir şekilde yükseltme işlemlerini yap sen.
kolay gelsin -
quote:
Orjinalden alıntı: umut8136
arkadaşım sanırım sen contacks larıı coktan kaybetmişsin zaten ..Tek şansın var itunesuna bak back up varsa , yükseltme işlemlerinden sonra sync yapman yetecektir.İtunesda edit-preferences-sync sekmesine bak
orda hiç back up var mı diye?
varsa kafan rahat bir şekilde yükseltme işlemlerini yap sen.
kolay gelsin
Itunes dan restore nasıl yapılmakta?Teşekkürler..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- facetime arama yapamıyorum
- telefonda müzik kendi kendine duruyor
- iphone arama tuş sesi kapatma
- apple değişim cihazı alınır mı
- iphone 14 pro kamera özellikleri
- hızlı şarj zararlı mı
- iphone 16 düz
- ipad 10. nesil güncelleme alıyor mu
- iphone se batarya kaç mah
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X