Beyler biraz önce telefonu restore ederken itunes hata raporu verdi kapandı.Şimdide telefonu kapalıyken bile usb ile takarsam telefon direk açılıp itunesa bağlamamı söylüyor.İtunes görüyor telefonu fakat restoreda devam ederken bu elmalı dolma ekranında yarısında takılıp kalıyor ilerlemiyor.Ne yapabilirim ? Bu problemi yaşayan var mı acaba ?
Netbooka bağlayıp restore yaptım düzeldi problem başka arkadaşların yardımına dokunur belki
quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn Netbooka bağlayıp restore yaptım düzeldi problem başka arkadaşların yardımına dokunur belki
Geçmiş olsun.Düzeldiğine sevindim. Ayrıca iyi niyetli cevabınıza ayrıca teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn Netbooka bağlayıp restore yaptım düzeldi problem başka arkadaşların yardımına dokunur belki
Geçmiş olsun.Düzeldiğine sevindim. Ayrıca iyi niyetli cevabınıza ayrıca teşekkürler.
Doğru olan bu ben 1.5 , 2 saat aradım hiç kimse herhalde yaşamamış ki cevabını yazmamış Telefonu DFU moda bile alamıyordum vallahi kötü bir durum
quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn
quote:
quote:
Doğru olan bu ben 1.5 , 2 saat aradım hiç kimse herhalde yaşamamış ki cevabını yazmamış Telefonu DFU moda bile alamıyordum vallahi kötü bir durum
Ben size kötü bir şey demedim ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn
quote:
quote:
Ben size kötü bir şey demedim ki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme