Şimdi Ara

retina macbook pro klavye stiker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar geçen hafta cuma günü apple store`den retina ekranlı yeni macbook pro aldım ama ellerinde ingilizce klavye olmadığı için mecburen fransızca klavye aldım. Eski macbook prolarda kasa açılarak klavye değiştirilirken yeni macbook`larda bu yapılmıyormuş, bende sticker alıp bunu kullanmak istiyorum. Size sorum şu şekilde sitcker kullanımı ile beraber altan ışıklandırmada bir kayıp oluyormu ve kullanım nasıl. Ayrıca piyasada satılan be-ez marka kalvye örtüsü bunlar üzerinde harfler varmı yoksa sadece şeffaf mı bilgi verebilirseniz sevinirim

• klavye örtüleri şeffaf oluyor.. sticker alıp yapıştırıncada harflerin ışığını kesebilir, harflerin bulunduğu yer şeffaf stickerlar varmı pek bilmiyorum.. eğer yoksada tuşların yanlarından gelen ışıkla aydınlanır klavye, harfler ışıklanmaz
  • çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bildiğiniz bir sticker var mı yoksa internette satılanlar iş görür mü acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: shotman

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bildiğiniz bir sticker var mı yoksa internette satılanlar iş görür mü acaba

http://www.ebay.com/sch/Keyboard-Protectors-/158837/i.html?Compatible%2520Product%2520Line=MacBook%2520Pro&_nkw=macbook%20pro%20keyboard&_dmpt=US_Keyboard_Protectors&_sop=12

burdan bulabilirsin beğendiğin modellerin satıcıları sorabilirsin ışığı kesip kesmediğinide

• Çok teşekkür ederim, gönderdiğiniz linkten girdim bakıyorum, uygun bir ürün bulursam hemen soracağım satıcıya.Bir haber alırsam sizleri de bilgilendiririm
  • Şeffaf sticker kullanırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar tekrar cok tesekkur ederim tus kombinasyonu kendim degistirmen istiyorum normal macbook pro ile retina display macbook pro kalvyeleri aynimidir bu konuda detay bilgisi olan varmi bir de macbook klavye tuslarini nereden temin edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

macbook klavye tuslarini nereden temin edebilirim

tuş olarak satılmıyor diye biliyorum
  • internette bir arama sonucunda buldum tuslari ama macbook pro icin diye belirtilmis acaba normal macbook pro ile retina display macbook pro klavye arasinda bir fark varmidir bu konuyu bir turlu netlestiremedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.