Şimdi Ara

Retina macbook pro kullanicilari (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
4
Favori
22.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Msı alayım derken 2250 ye 3 aylık MacBook Pro aldım şu an 3300 e satılan model sizce nasıl arkadaşlar ilerde ssd ve ram takviyesi yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantkulu

Msı alayım derken 2250 ye 3 aylık MacBook Pro aldım şu an 3300 e satılan model sizce nasıl arkadaşlar ilerde ssd ve ram takviyesi yapacağım

Fiyatı herhalde iyidir!... 2. elden fazla anlamam... En önemlisi ileride normal (standart) 9.5 hatta 7 mm kalınlığındaki (PCI-E Flash tipinde olmayan...) SSD ve de normal (laptop tipi) RAM modülleri kullanarak terfi yapabileceksiniz. Zira standart SSD'lerin fiyatları bir sene içinde daha da düşecek, nasıl olsa!

Hayırlı olsun, güle güle kullanın!...
  • Sağolun teşekkürler

• Beyler 256 gb Pny marka 90 mb okuma hızına sahip sd kart sipariş ettim amerikadan 230 tl tuttu sizce mantıklı bir iş mi yaptım kararsız kaldım
    makina 128 gb
  • Güle güle kullanın ancaaak bu SD Kart türü donanımların ömrüne, bir dahili SSD/Flash kadar güvenmeyin. Çok önemli bilgilerinizin, mekanik bşr HDD bile olsa, ayrıca yedeğini tutunuz tavsiyesinde bulunmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecura

Beyler 256 gb Pny marka 90 mb okuma hızına sahip sd kart sipariş ettim amerikadan 230 tl tuttu sizce mantıklı bir iş mi yaptım kararsız kaldım
    makina 128 gb

neden pny tercih ettiğinizi merak ettim.
    bende Transcend JetDrive almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

quote:

Beyler 256 gb Pny marka 90 mb okuma hızına sahip sd kart sipariş ettim amerikadan 230 tl tuttu sizce mantıklı bir iş mi yaptım kararsız kaldım
    makina 128 gb

Amerika'da cok güzel yorumlar almış fiyatıda açıkcası uygun geldi.
    Transcend 128 gb var 256 goremedim pahalı ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciroer -- 22 Ocak 2015; 18:38:14 >
  • benim bir sorum olacak anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. şimdi ben dergi işi ile uğraşıyorum ve daha önceden dergilerimi Office Publisher ile yapıyordum. Haliyle macbook'a geçince kafam karıştı. Office kurdum pc'ye. ancak Office Publisher yok ve hiçbir şekilde de bulamadım. Mac'de publisher kullanmanın bir yolu yok mudur acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba.ben macbook air MD760TU/A modelini aldım. ikinci el.imovie iphoto pages number keynote garanbande uygulamaları paralı gözüküyordu.hemen apple ile iletişime geçtim kod verdiler bedava yükledim.hizmet 10 numara
    gerçekten çok memnunum

• Arkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum.windows almadın diye kızan Arkadaşlarım var.geçen sene ASUS ka uğraşmaktan aileme vakit ayıramadım.ama Apple Mac leri açılırken yok bi tuşa basma derdi yok işletim sistemi yüklenirken yok tek tek driver bul bilmem ne şimdi mac kullanıyorum yükle diyorum kendi hallediyor.yazılımcı Değilim normal bi bilgisayar kullanıcısıyım böyle Olmasını istedim yani Mac e yap diyorum yapıyor.ben uğraşmıyorum.ios gibi telefon gibi açılınca hazır kullanıma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

quote:

makina 128 gb

Amerika'da cok güzel yorumlar almış fiyatıda açıkcası uygun geldi.
    Transcend 128 gb var 256 goremedim pahalı ayrıca

kart için link verebilir misin?

• Arkadaşlar bugün itibariyle apple storedan macbook pro retina 13" siparişi verdim en ucuz olandan. Ve az önce internette gezerken ekran kartının paylaşımlı olduğunu öğrendim. Ne biliyim ben o kadar para verince (3800 TL) ekran kartı paylaşımsızdır diye düşünerek sipariş verdim. Bu bilgisayarı alma amacım yazılım yapmak, autocad-solidworks tarzı çizim programlarını kullanmak ve orta seviyeye kadar animasyon üstünde çalışmak. Acaba bu makine bu saydıklarımı kaldırabilir mi? NOT: Macbook tercih sebebim şarjının daha uzun gitmedir.
  • ben macbook retinasız almaya karar verdim retina ekran cogu okudugm yorumlarda sıkıntılı ama eskı macbook proda cd girişi oldugunu görüyorum retinalarda yok tabi ne kadar bir artı ne kadar bir eksi orasını bılmıyorum hayatımda iilk defa macbook kullanacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

ben macbook retinasız almaya karar verdim retina ekran cogu okudugm yorumlarda sıkıntılı ama eskı macbook proda cd girişi oldugunu görüyorum retinalarda yok tabi ne kadar bir artı ne kadar bir eksi orasını bılmıyorum hayatımda iilk defa macbook kullanacam

Sizi caydırmaya çalışmıyorum ama:

Retina ekransız MBP alırsanız, bunun artısı Optik sürücüsünün olmasıdır. Optik sürücüye artık günümüzde ne kadar gereksinim vardır: tartışılır!...

Eksileri:

1) 13" rMBP'ya göre daha ağır bir cihazdır.
    2) 4 GB RAM ile ve 500 GB HDD ile geliyor; terfi imkanları var mı yok mu bilmiyorum (araştırmak lazım; muhtemelen HDD yerine SSD terfisi mümkündür, en azından. Veya 500 GB HDD'yi çıkartıp şimdi TR'de de bulunabilen 1 TB HDD ile değişim).
    3) Bu versiyon bildiğim kadarıyla hala çift çekirdekli i5 Ivy Bridge ailesinden işlemci ile gelmektedir. Batarya kullanım ömrü (tabii optik sürücüyü kullanmadığınız takdirde...) ortalama 7 saattir. (Benin 13" rMBP da late 2012 ürünü ve aynı Ivy Bridge CPU ile mücehhez. Ekranı 1/4-1/3'te tutarak gerçekten bu kullanım süresini yakalayabiliyorum --- tabii ki bataryası daha nispeten yeni durumda; şu an 90 döngüdeyim....)

• quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

ben macbook retinasız almaya karar verdim retina ekran cogu okudugm yorumlarda sıkıntılı ama eskı macbook proda cd girişi oldugunu görüyorum retinalarda yok tabi ne kadar bir artı ne kadar bir eksi orasını bılmıyorum hayatımda iilk defa macbook kullanacam

Sizi caydırmaya çalışmıyorum ama:

Retina ekransız MBP alırsanız, bunun artısı Optik sürücüsünün olmasıdır. Optik sürücüye artık günümüzde ne kadar gereksinim vardır: tartışılır!...

Eksileri:

1) 13" rMBP'ya göre daha ağır bir cihazdır.
    2) 4 GB RAM ile ve 500 GB HDD ile geliyor; terfi imkanları var mı yok mu bilmiyorum (araştırmak lazım; muhtemelen HDD yerine SSD terfisi mümkündür, en azından. Veya 500 GB HDD'yi çıkartıp şimdi TR'de de bulunabilen 1 TB HDD ile değişim).
    3) Bu versiyon bildiğim kadarıyla hala çift çekirdekli i5 Ivy Bridge ailesinden işlemci ile gelmektedir. Batarya kullanım ömrü (tabii optik sürücüyü kullanmadığınız takdirde...) ortalama 7 saattir. (Benin 13" rMBP da late 2012 ürünü ve aynı Ivy Bridge CPU ile mücehhez. Ekranı 1/4-1/3'te tutarak gerçekten bu kullanım süresini yakalayabiliyorum --- tabii ki bataryası daha nispeten yeni durumda; şu an 90 döngüdeyim....)

Yani eskisinden vazgeçip retinamı ekran biraz erken gibi geldi bana ekranda buğulama OLDUĞUNU ögrendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.