Şimdi Ara

Returnal [PS5 ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
17
Favori
38.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben dizaynı pek sevemedim oyunda ama bu dönemde PS5 sahiplerine ilaç gibi gelir.

• Oyunu ps kardeşiyle aldık. Yarın düşüncelerimi yazarım. Bu arada konsol savaşı için ayrı bir konu açılmadı mı zaten? Diğer konuların kirlenmesine gerek yok tartışmalarla. Orada bol bol tartışabilirsiniz konsollar hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Returnal - Gameplay Deep Dive With Housemarque | PS5

• 620 TL vah vah bari türkçe altyazı getirilseydi.Ayrıca puanların şişirilme olduğunu düşünüyorum

• Dün gece 2 saat oynadım ilk boss a kadar geldim gelelim ilk izlenime; oyunda yükleme süresi diye birşey yok gerçekten yok :) grafikler ve atmosfer gerçekten müthiş Alien yada Prometheus filminde gibi hissettim dolaşırken, gerek yaratık tasarımları olsun gerek bölüm tasarımları beni mest etti. 3D ses olayı müthiş kulaklık ile oynamak ayrı bir boyut kazandırıyor silah sesleri, yaratık sesleri, yağmur vs. Gerçekten hızlı bir oynanışa sahip ve hatayı kaldırmıyor sürekli hareket halinde olmak gerekiyor ve sağlam refleks istiyor. Başarılı bir oyun olmuş türü sevenler ve bilimkurgu sevenler kaçırması derim iyi oyunlar.

• Oyun kotu, puanlar sisirilmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

Yapımcı güzel bir açıklama yayınlamış. Sony'ye de teşekkür etmişler.

"In the age when game publishers are taking less and less creative risks, we are truly thankful to our publishing partner Sony, who has given us an opportunity to work on something very risky and has given fantastic support during the whole project. We are forever grateful for having this opportunity."

Kendi stüdyoları dışında da böyle yetenekli firmalara destek vermeyi sürdürür umarım Sony.

Gerçekten helal bu oyunun bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum süpriz oldu  

• Ortalaması 86 incelemede 86 puan.

https://opencritic.com/game/11173/returnal

• Oyunu 2.5 saat kadar oynadım. İlk bossu geçtim. Gerçekten keyif aldım. Fakat grafikler demons souls kadar etkilemedi. Ps kardeşiyle yarı yarıya alıyoruz oyunları. Yani 300 tl verdim. Oyunları tek kişi alanlar bu fiyatlarda indirim gördüğü zaman alırsa pişman olmaz. He direkt koştur koştur alınacak bir oyun değil ama last of us gibi. Rogue like sevmeyene pek hitap edeceğini düşünmüyorum

• Darkenergy90 kullanıcısına yanıt

Oynarken neleri beğenmedin ?

• Türkçealtyazı olsa belki alırdım ama bekleme taraftarıyım 1-2 ay sonra pri hak alırım satanlardan uyguna gelir

• Yeni basladim sadece şunu diyebilirim grafikler standart ps4 grafigi pro bile degil, kesinlikle ps5 oyunu degil belki de karanlikta gectigi icindir, geri kalanini 3-4 saat oynadiktan sonra yazarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamer-x

Dün gece 2 saat oynadım ilk boss a kadar geldim gelelim ilk izlenime; oyunda yükleme süresi diye birşey yok gerçekten yok :) grafikler ve atmosfer gerçekten müthiş Alien yada Prometheus filminde gibi hissettim dolaşırken, gerek yaratık tasarımları olsun gerek bölüm tasarımları beni mest etti. 3D ses olayı müthiş kulaklık ile oynamak ayrı bir boyut kazandırıyor silah sesleri, yaratık sesleri, yağmur vs. Gerçekten hızlı bir oynanışa sahip ve hatayı kaldırmıyor sürekli hareket halinde olmak gerekiyor ve sağlam refleks istiyor. Başarılı bir oyun olmuş türü sevenler ve bilimkurgu sevenler kaçırması derim iyi oyunlar.

Dual Sense iyi kullanılmış mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Yeni basladim sadece şunu diyebilirim grafikler standart ps4 grafigi pro bile degil, kesinlikle ps5 oyunu degil belki de karanlikta gectigi icindir, geri kalanini 3-4 saat oynadiktan sonra yazarim.

Abi başkası next gen grafik diyor, sen ps4 pro bile değil diosn, bu kadar uç fikirler olması normal mi?

• Dualsense harika. Grafikler demons souls remake'in yanında sönük kalıyor bence. Demons soulsu oynarken evet gerçekten next gen grafik olmuş demiştim. Returnalın grafikleri kötü değil ancak next gen kadar da iyi diyemem. Işıklandırma çok iyi olmuş ancak. Ps4 grafiği bile değil diyemem. Ps4deki pek çok oyundan çok daha iyi gözüküyor. Ancak last of us 2 nin grafikleri falan çok çok daha iyiydi bana kalırsa

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Onu diyen göz doktoruna gorunsun derim, ratchet and clank spiderman nen bileyim demon souls remake hepsi iyi bundan, ps4te horizon zero dawn bile bundan katbekat iyidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

Dual Sense iyi kullanılmış mi hocam

Alıntıları Göster

Bu oyun dualsence ve 3D ses için yapılmış diyebilirim çok iyi bir iş çıkarmışlar konsolun tüm nimetlerinden faydalanılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 30 Nisan 2021; 13:20:13 >
  • Dualsense guzel sesler guzel grafikler ps4 ex oyunu kotu mu degil ama ps5 kisacasi yeni nesil grafigi yok devam bakalim.

• Tetik tuşlarinda hafif ve sert basarsaniz silahin modu degisiyor (attigi mermi vs) cok guzel yenilik olmuş.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.