Haziran'da da Ratchet&Clank Rift Apart cabası hocam :) FEVKALADE :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Returnal [PS5 ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Vay arkadaş puanlara bak !! Bu kadar beklemiyordum ben vasat bir oyun olur diyordum ama tam tersi olacak anlaşılan..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SIE Santa MonicaHaziran'da da Ratchet&Clank Rift Apart cabası hocam :) FEVKALADE :)
oda pastanın çileği unutulurmu bu yaz güzel böyle devam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
Vay arkadaş puanlara bak !! Bu kadar beklemiyordum ben vasat bir oyun olur diyordum ama tam tersi olacak anlaşılan..Artik PS Studios logosu varsa o oyun kolay kolay vasat cikmaz, Sony acikladi exc oyunlara ekstra yatirim yapiyor ve Metacritic puani dusuk potansiyelli oyuna asla onay verilmiyor. Kullanici acisindan mukemmel bir olay ve Returnal bunun ilk ornegi oldu cerezlik gorunen oyun bile 85 ustu puan patlatiyor ...
-
Sony turkiye bile beklemiyordu ben de diyorum niye turkce yok.
-
Yine Sony’nin sitelerini 9 vermiş 10 vermiş diye koyuyorlar. Push Square vs.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Yine Sony’nin sitelerini 9 vermiş 10 vermiş diye koyuyorlar. Push Square vs.gamespot 9 verdi
-
akşama önce film sonra oyun bir daha izlemekte fayda var
-
CUTSCENES vs GAMEPLAY - Returnal PS5 // Game Engine Dev Reacts
-
Silisn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Locaste Siarnaq -- 29 Nisan 2021; 21:2:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Locaste Siarnaq
Silisnya ne saçma adamlarsınız abi siz. Oyun konusuna attığın mesaja bak. Hadi bu mesajı ps5 bölümüne atsan bir nebze de gelmiş oyunun ana konusunda xbox güzellemesi yapıyor:) tamam gamepasste oynarsın bu oyunu doya doya ozaman:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 29 Nisan 2021; 16:34:9 > -
quote:
SilisnHeyecan ariyorsan PlayStation vs xbox konusuna yaz. Burda pirivakaterminatorluk yapma.
-
quote:
SilisnBurayı terket.
-
vaaay cherno reis i burada gorecegim aklima gelmezdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu film çok güzeldi.
-
-
Returnal - 13 Things We Wish We'd Known Before We Played
-
quote:
SilisnYallah xbox çöplüğüne , burası senin boyunu aşar.
quote:
Orijinalden alıntı: Persona_6Yallah xbox çöplüğüne , burası senin boyunu aşar.
Alıntıları GösterGamepaste oynar bu oyunu:))))))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X