Oyunların konusunda fanboy işlerini bırakın. Gerçek oyuncu kaliteli oyun ister hangi platformdaysa olsun iyi demeli eğer iyiyse eğer. -- Hourse marque'yi tebrik ediyorum dead nation, resogun gibi oyunlardan gelip çok kaliteli ama daha büyük kapsamlı bir oyun yaptılar gene |
Returnal [PS5 ANA KONU] (10. sayfa)
-
-
Yapımcı güzel bir açıklama yayınlamış. Sony'ye de teşekkür etmişler.
"In the age when game publishers are taking less and less creative risks, we are truly thankful to our publishing partner Sony, who has given us an opportunity to work on something very risky and has given fantastic support during the whole project. We are forever grateful for having this opportunity."
Kendi stüdyoları dışında da böyle yetenekli firmalara destek vermeyi sürdürür umarım Sony.
-
Gamepass'a gelir mi yoksa yıllık game pass parasıylamı alacagız
-
quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Yine Sony’nin sitelerini 9 vermiş 10 vermiş diye koyuyorlar. Push Square vs.Geldi yine bi çıkıntı Xboxçı. :D
-
https://www.metacritic.com/game/playstation-4/remnant-from-the-ashes
sanırım oynanış olarak bu oyunu seven Returnal'ı da sever. Tabi Sony ex. olması Remnant'dan hem bütçe olarak daha yüksek bütçeli olmasına ve dolayısıyla daha kaliteli bir oynanış, hikaye sunmasına sebep olacaktır. Remnant co-op oynamış ve beğenmiştim. Bu oyunun sunduğu tek kişilik deneyimi de merak ediyorum fakat dün akşamdan beridir Twitch yayınlarına bakıyorum. Oyunun atmosferi sürekli aynı geliyor bana. Gezegende tek değişim yağmur yağması gibi gördüm şu ana kadar.
EDIT:
İzledim, güzel bilgiler var oyun hakkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 29 Nisan 2021; 18:7:46 >
-
Yüksek bütçeli roguelike oyun gelmesi güzel. Üstüne exclusive olup iyi bir oyun çıkması da sevindirici bir haber yalnız burada geliştiricilerin ismini bilmeden Sony'yi savunanları anlamıyorum. Nintendo'nun exclusiveları hala daha yüksek puanda maksat puan yarıştırmaksa. Türkçe bulunmaması facia ve oyun 620 TL'ye satılıyor. Nintendo'dan ne farkı var şimdiki PS Türkiye'nin.
-
-
Returnal Hakkında Bilmeniz Gerekenler: Her Döngüde Değişen Çevre ve Savaş
Returnal İlk 1 Saat! | Sonsuz Döngüye Dur De!
-
Ek bilgi Housemarque ve Remedy iki firmada Finlandiya merkezli ve kaliteli işler çıkartıyorlar tebrik etmek gerekir, Sony nereye yatırım yapacağını biliyor gerçekten; nasıl bir bütçe ayırdılar acaba Housemarque için ?
-
Silinsin Oyun Çöp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Locaste Siarnaq -- 29 Nisan 2021; 21:3:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Terkettim belanızı buldunuz zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamları tebrik etmek lazım.Bu kadar azınlığı olan bir türde 3a oyun yapmak büyük cesaret.Kendi adıma aşırı baygınlık geldi gameplay lerinden.Aşırı karanlık ortamıda bir süreden sonra insanı bunaltma ihtimali yüksek.
-
10 gb guncelleme geldi bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X