Hazirmiyiz bombaya İnceleme notlari cosacak bugun. Sony kaliteli excleri birbir cikarmaya basladi once RETURNAL ile yikacagiz ortaligi haziran Ratchet var dort gozle bekliyorum. |
Returnal [PS5 ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
-
Platinium için 100 saat demişler, evde kalanlar bol bol uğraşır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun İncelemeler 9'dan aşağı yok şimdilik. :)
https://www.resetera.com/threads/returnal-review-thread.417591//
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-02177D6B6 -- 29 Nisan 2021; 14:6:33 > -
Push Square 9/10
-
patlayacak diyen arkadaşlar bence Sony bombayı patlattı
-
of puanlara bak be. Yılın oyunu gelmişte haberimiz yok. Helal Sony
-
Daha 32 İncelemede 88 Puan almış. Olumlu gerçekten incelemeler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 29 Nisan 2021; 15:7:55 > -
Hiç beklenti oluşturmadan, STEALTH stratejilerle, gizlilik naralarıyla SONY sekteye uğramadı hocam :) YİNE YAPTI YAPACAĞINI SAYIN HOCALARIM :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 29 Nisan 2021; 15:9:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son derece kaliteli bir gibi görünüyor. İlk indirimde yapıştırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün 12 de açılınca direk dalacağım
-
Play 10
Gamespew 10
God is geek 9.5
-
Videolarını izlediğimde, hiç heyecanlandırmıyordu beni. Uzay ve ışık saçan teknolojik silahlara hep mesafeliyim. Ama puanlar çok iyi görünüyor. İyi bir indirim gelirse alırım.
-
"Playing Returnal, it feels like next-gen has truly begun" yeni nesil gerçekten başladı hadi bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 29 Nisan 2021; 15:25:8 > -
bilim kurgu sevenler bu oyunu kaçırmamalı bence.
-
Puanları da arkama alarak söylem ve izlenim yapıyorum hocam. Bence bu oyunu 'SINGLEPLAYER AŞIĞI TÜM PS5 KULLANICILARI' kaçırmamalı :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamespot da incelemeyi yayınladı.
9/10. Sony yine çocuğu koydu! :D
-
açık dünya oyunları ve battle royale oyunlardan gına gelmişti mis gibi oldu Single Player oyun özledik arkadaş; RE Village da haftaya geliyor bu bayram çifte bayram var :)
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X