Returnal runs at a dynamic 4K/60FPS with Ray-Tracing. More from PS Blog: -Fluid simulation on fog & vegetation, combined w/ global wind system creates effects "not possible" on last gen -Global illumination & neon-lit projectiles through ray-tracing Kaynak ve Daha fazla bilgi : https://www.playstation.com/en-us/editorial/this-month-on-playstation/everything-you-need-to-know-about-returnal// |
Returnal [PS5 ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
620 TL ohh yapıştır Sony acıma. 10.000’e konsol alan tiplere az bile yapıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150-200 liraya düşünce alırım,TR dil olsa yine 300-400 verirdim -
Ps Türkiye biliyor zaten satmayacak burada koymaya tenezzül etmemişlerquote:
Orijinalden alıntı: fatihsar
150-200 liraya düşünce alırım,TR dil olsa yine 300-400 verirdim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam nasıl satsın 620 liraya el insaf valla,çok şükür durum var almak için ama yazık günah ps3 döneminde konsol alıyorduk bu paralara 🤦🏻♂️ -
Euro olmuş 10, 620 TL bile kaldı yerel fiyatımsı. Dhv de eklenince 875 TL falan ediyor güncel kur ile...
Güler misin ağlar mısın
https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA01285_00-RETURNALDDE00001
Neden sitede PS4 yazıyor?
-
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiShttps://store.playstation.com/tr-tr/product/EP9000-PPSA01285_00-RETURNALDDE00001
Neden sitede PS4 yazıyor?
Deluxe Edition'da Soundtrack olduğu için. Onları PS4'ten de dinleyebiliyorsun.
-
Bu oyun en başından beri ilgimi hiç çekmedi, çıtır çerezlik PSN Plus oyunu havası var. Ama Sony konsolun ilk zamanlarındaki oyun kıtlığında mevcut her yapımı iyi PR ile parlatıyor.
-
Benim de durumum var birde üstüne üstlük ps kardeşi de var ancak yine de insan bu fiyatlarda bir dur ne oluyoruz yahu diyor. Bu arada xboxda da game pass dışında kalan oyunlar çok pahalı. Orda da cyberpunk, valhalla vs vs 500 tlden satışta. Ülkede konsolda oyun oynamak da her şey gibi lüks tüketime girdi. İşin acıklı tarafı şu anki kurla bu oyunlar daha da pahalıya denk geliyor baktığımızda. Güler misiniz yoksa ağlar mısınız? Çok şey yazardım buraya ancak yazacaklarım siyaset konusuna girecek daha fazla uzatmayacağım o yüzden konuyu
Bana göre order 1886’nın akıbeti ne olduysa bu oyunda öyle olacaktır.Kutulu fiyatı belki daha makul bulunabilinir ama genede ilk satış fiyatına değmez.Lakin oyunda yok konsol duruyor öyle
Hocam bu oyunun tekrar oynanabilirliği iyi duruyor. Ayrıca ilk izlenimler çok olumlu. Orderı her ne kadar keyif alarak bitirsem de 5 saatlik bir filmdi order. Zaten en çok eleştiriyi de o yüzden aldı. Returnal roguelike türü içerisinde kendine sağlam bir yer bulacakmış gibi geliyor
Returnal - 7 Amazing Sci-Fi Ideas We Love
-
Oyunu Hint PSN'den satı almayı düşünüyorum. Sec hakkını almayı düşünen varsa bana ulaşabilir.
-
oyunun incelemeleri ne zaman geliyor belli mi?
-
-
Oyun türkçe olsaydı keşke, bu şekilde maalesef almayacağım. Oyunun bütün gameplay videolarını izledim, bence olmuş. Ama türkçe olmadan maalesef.
-
quote:
Orijinalden alıntı: nierOyun türkçe olsaydı keşke, bu şekilde maalesef almayacağım. Oyunun bütün gameplay videolarını izledim, bence olmuş. Ama türkçe olmadan maalesef.
bu oyunda fazla diyalog yok ki. Roguelike bir oyun. Türkçe olmadığı için çok şey kaçırmazsın. Mesela disco elsyium aldım ben. Aman Allahım o oyun işte oynanmaz
-
Çok pahalı keşke daha uygun fiyata olsaydı oyun. Tadımlık bir oyun bence, PS4 pri satma olanağıda olmadığı için maalesef bana maliyeti zor.
-
Ne demek istiyorsunuz hocam? Roguelike oyun ne anlama geliyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X