Şimdi Ara

Reverse Engineering, Online İlan ve Ürün Tanıtımı İçin Ekipman Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fotoğrafçılık üzerine fazla deneyimim yok ancak üniversiteye geçmemle birlikte yukarıda da belirttiğim konular için kaliteli fotoğraflar çekmem gerekiyor.

Beklentilerim:

-Reverse Engineering:
    Bir fuar gezerken hoşuma giden bir ürün görürsem çok da fark edilmeden ürünü ayrıntılı fotoğraflamak istiyorum. Bu işi yapabilmem için uzaktan ufak yazıları net yakalayabilmem lazım malum elektronik malzemeler üzerindeki yazılar çok küçük olabiliyor. Mesela bir sim kartı 5 metre öteden çektiğimde üstündeki yazıları rahatça okuyabilmek istiyorum. Bu iş normal aydınlatmalı ancak flaşsız ortamda yapılabilirse daha memnun olurum.

-Online İlan ve Ürün Tanıtımı:
    Hem kendim için, hem de yakınlarım için makinelerin, boyutları değişken malzemelerin fotoğraflarını çekebilmek istiyorum. 10x10cm boyutuyla da çalışacağım, 2x3 metrelik dev (öncekine göre) makineleri de çekeceğim. Bazı ürünleri videoya da almak istiyorum mesela saniyede 1metre hızla giden 10x10 cm büyüklüğünde bir robot

-Anı Yakalama:
    Gittiğim yerlerdeki manzarayı, binaları, herhangi bir anda ailemi, arkadaşlarımı ve de kendimi fotoğraflayabilmek istiyorum.

Düşündüğüm Tip: DSLR, Kompakt, SLR-Like hatta G4 de olabilir çünkü bir de telefon almam lazım :D

Bütçe: 1500TL (Eğer çok fark edecekse 2000 TL ama benim için hiç kolay olmaz, daha fazlasını veremem)
    Yurtdışı: Zorlayabilirim, ilk tercihim değil
    Sıfır/2.el: Sıfır öncelikli tercih ama temiz bir ikinci ele de hayır demem.
    Eski tecrübe: Nikon kompakt vardı çok eskiden. Birkaç kez de arkadaşımın SLRı ile çekim yaptım ama ne iso oynadım ne de odak oynadım.
    Video çekimi: Çok önemli, ne kadar iyi, o kadar iyi
    Belirlediğim model: yok

tavsiyelerinizi bekliyorum!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.