Bildirim
Rexona Men Sport defence - Çok Süper Tavsiye Ederim
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Deniyicem, bıktım axe dan -
birde pudralı söyliyeyim. ayrıca çok yakından sıkınca hafif yakıyor. -
axe jet kullanıyorum bende onun kadar iyi olmasada beğendim -
Rexona ürünleri ter kokusu sorunu olanlar için biçilmiş kaftan. Fiyatı da gayet uygun... -
Deodorant sıkmak tehlikeli bildiğim kadarıyla. Çok tempolu bir hayatın yoksa sırf kokusu için sıkma. -
quote:
Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz
Deodorant sıkmak tehlikeli bildiğim kadarıyla. Çok tempolu bir hayatın yoksa sırf kokusu için sıkma.
açsanız nasıl tehlikeli -
Bende Quantum roll-on var kokusu çok hoş. Deo.'su bitti güzel ürünler gerçekten. -
quote:
Orijinalden alıntı: BiggBoss35
quote:
Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz
Deodorant sıkmak tehlikeli bildiğim kadarıyla. Çok tempolu bir hayatın yoksa sırf kokusu için sıkma.
açsanız nasıl tehlikeli
kanserojen madde içeriyorlar cild ile temas etmemesi lazım kıyafetlere sıkılması en doğrusu aslında ama ruloların bir zararı yok -
üste sıksak beyaz beyaz pudra oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X