Şimdi Ara

REYES BİTTİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler almış olduğum bilgiye göre daha demin reyes transferide bitti zaten bu sabah uyandığımızda bu transferin ihtimali %99 du o %1 de bitti herşey tamam kaynak çok sağlam reyes şuan abd dede olduğu için salı günü gelebilicek salı olmazsa bile çarşamba gecesi bu kaynak çok sağlamdır reyes artık Galatasaraylı 2 gün kaldı forlanın ise pürüzleri giderilmeye çalışılıyor onun yedeği ise milito ve juventusdaki martinez

thatright özel

kaynak olarak kullanınız

• forlan ne zaman açıklanır sence? ya da olma ihtimali nedir?
  • Vaay saol dostum takup etmemiz gereken bir yer varmi turkspor.net oneriyormusun??
  • ETO Bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: anfield0

Vaay saol dostum takup etmemiz gereken bir yer varmi turkspor.net oneriyormusun??

bu haber bana ait benim tanıdığım insanlardan elde ettiğim bilgi turkspor.net sadece değişik güzel bir site o kadar o gün herkes site öneriyordu bende bunu önerdim ve hiç bir yalanlarını görmedim ve istediğimi yazarım zaten tsn yi sevmiyenler tsn onlara küfür ettiği için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ats260cm

forlan ne zaman açıklanır sence? ya da olma ihtimali nedir?

bu hafta sonuna kadar açıklandı açıkladı yoksa bilki bu transfer yattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: thatsright

quote:

Vaay saol dostum takup etmemiz gereken bir yer varmi turkspor.net oneriyormusun??

ve hiç bir yalanlarını görmedim

tamam bro görürsem söylerim hadi bir duyumcu daha cortladı sıradaki...
  • reyes de bizi görecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rommelgs

quote:

quote:

ve hiç bir yalanlarını görmedim

tamam bro görürsem söylerim hadi bir duyumcu daha cortladı sıradaki...

şimdi sana küfür edip kapanmak istemiyorum burdaki insanları bilgilendirmem gerek sen benim ne yalanımı gördünde çortladı diyorsun sadece takip ettiğim bir site her sabah hurriyet ligtv ntvspor maraton.com.tr ve tsn ye bakarım benim için bu site neyse diğerleri de öyledir senin gibi insanlar midemi bulandırıyor yani burda bişi yapmanın mutluluğunu yaşarken sen garip garip laflar seni inandırmak zorunda değilim inanmıyorsan yorum yapma sus otur

• dostum bilgi için saol fakat kafama takılan bazı sorular var. mesela şu gazetelerdeki atl. madrid in fiyat yükselttiği yönündeki haberler bir de forlan türkiye ye kesinlikle gitmem demiş. doğruluk payı nedir ?? forlan ne zaman gelir ?? teşekkürler.
  • Ntvspor veya Ligtv'de mi çalışıyorsun. Çünkü onlar ne söylerse aynılarını söylüyorsun da

%99 bitmiş bi transfer için "duyum aldım reyes bitmiş" demek, süper bişey olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

dostum bilgi için saol fakat kafama takılan bazı sorular var. mesela şu gazetelerdeki atl. madrid in fiyat yükselttiği yönündeki haberler bir de forlan türkiye ye kesinlikle gitmem demiş. doğruluk payı nedir ?? forlan ne zaman gelir ?? teşekkürler.

ispanyol basını haberleri onlar o haberler yalandır başkan ne dedi bütün oyuncular oynamak istiyor bizde dedi daha büyük bir kaynak varmı ? yavaş yavaş ispanyol gazeteleri de demeye başladı hmm olabilir falan diye olucakta kap a bildirdik o kadar hisseler düşmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Ntvspor veya Ligtv'de mi çalışıyorsun. Çünkü onlar ne söylerse aynılarını söylüyorsun da

%99 bitmiş bi transfer için "duyum aldım reyes bitmiş" demek, süper bişey olmalı

ben resmen bittiğini söyledim bunun nedeni bana gelen pm ler yok şu gazetede reyes yattı yok şu gazetede reyes forlan yüzünden gelmicek denildi bende bilgi aldım yazdım resmen bitti dedim şuan herkes hala teredütte bu arada ligtv de çalışcak kadar seviyesiz değilim ntv den bilgi çalıyorlar lig tv zamanında kuranyi gs de dedi ama kuranyi daha 4 gün önce d. moskovaya gitti antremanlara bile çıktı klose dediler muslera dediler hepsinde tık yok onlar %80 bitik şeyleri söyleyip tuturmaya çalışıyor iddaa da banko kupon yaparsın ya onun gibi benim ntvspor da bir tanıdığım var çok eskiden ankaragücü galatasaray maçı vardı biz son dakikada atıp 1-0 kazandık ümit karan orda gol sevinci yaparken birine çarpmıştım sonra o kişi ile iyi arkadaş olduk msn i vardı ama kapadı şimdi hiç bir sosyal şeyi yok adı zaten hep gs haberlerinde geciyor hep o kaynak oluyor

• Mustafa Sarp Galatasaray'da.Kaynak çok sağlam.
  • burda çok komik insanlar var
  • Selçuk için görüşmelere başlanmış
  • quote:

burda çok komik insanlar var

Başta sen olmak üzere değil mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

dostum bilgi için saol fakat kafama takılan bazı sorular var. mesela şu gazetelerdeki atl. madrid in fiyat yükselttiği yönündeki haberler bir de forlan türkiye ye kesinlikle gitmem demiş. doğruluk payı nedir ?? forlan ne zaman gelir ?? teşekkürler.

ispanyol basını haberleri onlar o haberler yalandır başkan ne dedi bütün oyuncular oynamak istiyor bizde dedi daha büyük bir kaynak varmı ? yavaş yavaş ispanyol gazeteleri de demeye başladı hmm olabilir falan diye olucakta kap a bildirdik o kadar hisseler düşmesin

dostum haklısın fakat insanın içine şüphe düşüyor. bilgi için tekrar teşekkürler.

• Bana 5 tane tutturdugun isim soylermisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.