Şimdi Ara

Rezalet Vodafone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , nisanın 2 sinde nakil için talep verdim forumları yolladım , bu belgeler 2-3 kere felan kayboldu her seferinde tekrar yolladım , neyse sonunda dosya açıldı kayıt oluşturuldu haziranın başında internetim nakil oldu 5 gün civarı kullandım sonra binaya bir türk telekom personeli gelmiş o günden sonra yine gitti internetim.O gündür yok. Aradığımda hiçbir çözüm sunulmuyor sadece bekleyin deniliyor ne kadar deyince de bilmiyoruz kesin süre veremeyiz diyorlar.

Btk bimer vs şikayet ettim hepsine gelen cevap , sorunun bina içi tesisatta olduğu yönünde ama kaç kere kontrol ettirdim birde hat değerlerini buraya da atmıştım bu kadar iyi olan ve yeni bir binada bi anda bina içi tesisat nasıl bozulur aklım almıyor, bu süreçte fatura kesilmese yine diyeceğim ki tamam arızanın farkındalar yapsınlar , ne yapılıyor ne bilgilendirme mesajı atılıyor , tek gelen mesaj fatura mesajı zorla ödetiyorlar resmen çıkmak istesem 650 tl cayma bedeli isteniyor.

Benim portumu başkasına kiralama verme durumu vb olabilir mi ? Ne bileyim aklıma başka birşey gelmiyor 3 aydır 4 aydır sinir harbi yaşıyorum internet de işlerim oluyor halledemiyorum. Afedersiniz çağrı merkezindekiler güle güle konuşuyor resmen , 20 dk dan sonra yüzünüze kapatma huyları da var dangalakların bir yardım edin arkadaşlar ne yapayım ne edeyim şikayet ettiğim her yere gelen cevap aynı bina içi tesisat , artık aradığımda düşmüyor bile numaraları kasıtlı olduğundan şüpheleniyorum. Napayım ben böyle her ay 60 internete 6 modeme 20 de ev telefonuna ödemeye devam mı edeyim ? Yardım edin gerçekten çıldırıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 26 Temmuz 2017; 18:6:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.