Bir yarım saat önce aradığım tt kom,ve sonuç!!!!!!
ben:ha iyi günler adsl portları hakkında bilgi alacaktımda memur:ha bidakka cıkan bayan memur:efendim adsl ihalesi devam ediyor....çalışmalrımız...en kısa sürede devreye sokacagız ben:ya ne süresi ne ihalesi kardeşim ihale sonuçlanmadımı be? bayan:evet sonuçlandı ama çalışmalar sürüyor beyefendi ben:kardeşim talebimizi yaptık hadda modemi mizi bile aldık siz nediyorsunuz ya?? bayan:kesin bir süre veremiyoruz ,,ayrıca sizin santralinize geleceğini nerden biliyorsunuzda modem alıyorsunuzki? ben:bakın hanfendi bundan 4 ay önce en geç eylül kesin dediniz bize bizde modemimizi aldık şimdi de neler diyosunuz ...ben yetkili bir kişi ile görüşmek istiyorum!! bayan:ben adsl amiriyim !! anlamıyorum hiç bir vakit hiç bir vakittlerine uymuyor ya..............biz halkız kardeşim....bizi dinlemek zorundasınız yaaa
sinir oldum offfff of offff of[ban][:(!][jwdwn][angry][pssd][saek][stmd]
"ben adsl amiriyim" [wand]
Et kavga kardeşim valla sonra ilgilenmiyorlar ben daha önce Kabloneti bağlatırken kavga ettim delş olmuştum o gün.
Adam haklı, ne diye modem aldın ki hattın kesinleşmeden ??
bağzen insanların yapacaklarından,önemli,sözleridir!! doğru haklısın güvenen de kabahat zatii zaten vazgeçtim cable almayı planlıyorum bakalım ? on ds ne cıkartacaklar basımıza hadi hayırlısı!
adam ben adsl amiriyim demiş, ya offf cıldırmamak elde deil abi!!!!
Vay bee telekom bu gidişle batar dicem ama bizim gibi gariban milleti sağmaya devam ettikçe batmaz abi çok kötü fena
tt hiç bir şey olmaz................... devlet batar tt batmaz
ya insanları;bu şekilde oyalamaları cok çirkin birşey bence !!?,gelmiyo veya, vermiyoruz desinler olsun bitsin kardeşim.....ne diye yarın ara,bugün ara yapıyorlarki,Hem biz sadaka deil,hizmet istiyoruz ...ayda 49.000.000 tl ödeyeceğim....bedavamı istiyoruz?????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme