arkadalşar ' LÜTFEN Bİ YARDIM EDİVERİN' diye bir konu açmıştım ama bu konuyu kilitlemişler ben burdan yetkili kişiye seslenıyorum neden kilitlenıgını ögrene bilir mıyım? lütfen cevap yaz NO BAN
AYRICA HERKESİN GELECEK RAMAZAN BAYRAMINI KUTLUYORUM İYİ BAYRAMLAR
sorun neydiki?
BÖLE GEREKSZİ KONULAR AÇARSAN DAHA ÇOK KONN KİLİTLENİR YETKİLİ BN DEEĞİLİM AMMA ONLARIN KİMSEYE HESAP VERME SORUMLULUKLARI YOKTUR BNCE KONUYU GEREKSİZ BULMUŞLARIDIR VE KİLİTLEMİŞLERDİİR
ben gereklı gördum o konuyu açtım sana göre gereksiz olablir ama benim için önemliydı. tabii site yöneticisinın bana hesap verme gereklılıgı yok tabi ben merak ettıgım için sordum nedne açaba diye
quote:
Orjinalden alıntı: _WiRüS_
BÖLE GEREKSZİ KONULAR AÇARSAN DAHA ÇOK KONN KİLİTLENİR YETKİLİ BN DEEĞİLİM AMMA ONLARIN KİMSEYE HESAP VERME SORUMLULUKLARI YOKTUR BNCE KONUYU GEREKSİZ BULMUŞLARIDIR VE KİLİTLEMİŞLERDİİR
Mod Arkadaşlara Karşı saygılı olmak lazım konulara bakarlar uygunsa kalır değilse silinir veya taşınır.
quote:
Orjinalden alıntı: _WiRüS_
2.si ''gerkli ki konu acıyor'' bu ne kdar aptalca bi cumle ? o zamn 5k cılar da konu acsın onlara da para gerekiyor
asıl bu konu rezillik. konu yanlış yerde ve abuk sabuk bir mesaj yazılmış.sorunun cevabı için modlara pm atabilirsin.böylece forumda gereksiz kirlilik oluşmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: nkA
asıl bu konu rezillik. konu yanlış yerde ve abuk sabuk bir mesaj yazılmış.sorunun cevabı için modlara pm atabilirsin.böylece forumda gereksiz kirlilik oluşmaz.
bencede arkadaşım şimdi bi soru sorcam bu konuyu açan kişiye sölüyom bu konunun amacı ne çok şaçma bir konu
Kusmuk ye ...Töbe töbe ayıp oldu.
quote:
Orjinalden alıntı: OlympusKingTheodor
Kusmuk ye ...Töbe töbe ayıp oldu.
yuhhhh ramazan ramazan midemizi kaldırıyon öhhhh kusacam şimdi
sen önce awatarını düzelt
Allahıma bin şükür forumun en sık aralıklarla ve en çok banlanan kişisi olabilirim ama 1 konum bile kitlenmedi daha
quote:
Orjinalden alıntı: hero1111
arkadalşar ' LÜTFEN Bİ YARDIM EDİVERİN' diye bir konu açmıştım ama bu konuyu kilitlemişler ben burdan yetkili kişiye seslenıyorum neden kilitlenıgını ögrene bilir mıyım? lütfen cevap yaz NO BAN
gereksiz yere gereksiz konular actıgın icin kilitlendi No Ban diil senin şu anda yaptığın çok banal birşey bu arada
quote:
Orjinalden alıntı: hero1111
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme