Şimdi Ara

Rezvani, yeni canavarı Hercules 6x6'nın teaser görselini paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hercules 6x6

SUV dünyasının en sıra dışı üyelerinden biri olan “Tank” ile adından söz ettiren Rezvani Motors, şimdi de Hercules 6x6 adını verdiği bir başka model üzerinde çalışıyor. Şirket, araçla ilgili yeni bir teaser görseli paylaştı.

Kaliforniya merkezli şirket, bu yaz örtüsünü kaldırmayı planladığı altı tekerlekli SUV modelini “şimdiye dek ürettiğimiz en güçlü ve en yetenekli araç” olarak nitelendiriyor. Paylaşılan ipucu görseli Hercules 6x6’nın tasarımı hakkında çok bir şey göstermese de, aydınlatmalı logoya ve ince farlara sahip ön bölümün Tank modelindekine benzer bir tasarıma sahip olacağını anlamak mümkün.

Rezvani Tank

Rezvani, yeni canavarının teknik özellikleri söz konusu olduğunda oldukça ketum davranıyor. Bildiklerimiz, Hercules 6x6’nın şasi ve karoserin sonradan birleştirildiği “body-on-frame” düzenine ve FOX Racing iş birliğiyle geliştirilen birinci sınıf süspansiyon sistemine sahip olacağıyla sınırlı. Hercules 6x6’nın tıpkı Tank gibi “Military Edition” adı verilen zırhlı bir versiyona sahip olacağı da şirketin verdiği sınırlı bilgiler arasında.

Ayrıca Bkz.2020 BMW M5 yeni yüzü ve teknolojileriyle tanıtıldı

Rezvani Hercules 6x6’nın fiyatı hakkında henüz bir açıklama yok. Şirket şu anda 266 dolar depozito ile rezervasyonları kabul ediyor. Üretilecek ilk araçların araç tanıtıldıktan kısa bir süre sonra sahiplerine teslim edileceği belirtiliyor.

Kaynak:https://www.rezvanimotors.com/

• Revani olarak okudum gidip bir şeyler atıştırsam iyi olacak sanırım.

• En sol seritten 80-90 ile gidene veya tam tersi arkana yapisip selektor atanlara efsane anlar yasatacak bir arac

Arap seyhi olsam sirf bunun icin alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio iyidir bu çok yakar 😏

• cemus kullanıcısına yanıt
    valla aynısını diyecektim

• Tank radarimda olan bir aracti

İlk ciktiginda 5.9 milyon TL idi .şimdi 6.9 Lara cikti.zamaninda alamadik

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Sahibinden de 7.890.000 TL...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Açken sen, sen değilsin demek ki....

• Bu gibi araçlar için otobanlarda hız limiti 90 sanıyorum, kamyon kamyonet sınıfınamı giriyor acaba bu?
  • Neyse rüyalarda bir tur bineriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.