Şimdi Ara

RF Anten Yükselteci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde bir alıcı verici devresi var ben bunun çekim mesafesini artırmak istiyorum herhalde anten çıkışına bir devre takılacak bunu nasıl yapabilirim hem alıcıya hemde vericiye özel yükselteç devresi takmam gerekiyor mu.
    Bana şema gösterip açıklar mısınız.
    Mesafe ne kadar yükselirse o kadar iyi olur.

• Hangi frekansta çalışıyor alıcınız ?
  • arkadaşlar bende de fm transmitter var bir tane.ben bunun yayın kapsama mesafesini artırabilirmiyim?yapabileceğim birşey varmı bu konuda?
  • Her vericinin gücü arttırılabilir. yeter ki , şeması varsa veya en azından içinin fotoları ( yakın çekim olmalı ki parçalar ve yollar tam görülebilsin ! ) eklenebilirse. Bir inceleyelim , yardımcı olmaya çalışalım kardeşim.
    Saygılar.
  • sağolasın kardeş bikaç güne elimde olacak eklemeye çalışcam fotoları.teşekkürler
  • Herkese Merhaba,

Uzun süredir yüksek frekans Anten arayışı içerisindeyim. Sıkıntılı olan bu frekanslarda yönlü YAGİ antenlere ihtiyacım var. Yurt dışı yada Türkiye'de ürünler gerçekten çok pahalı. Adetli kullanmam gereken projeler oluyor. Genellikle çözümsüz kalıyorum. Bu konuda destek olabilecek olan arkadaşların yardımlarını beklerim.

Frekanslar;

434Mhz 12-18Dbi

869Mhz 12-18Dbi

2400Mhz 22-24Dbi

5800Mhz 22-24Dbi

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazkopat29

Herkese Merhaba,

Uzun süredir yüksek frekans Anten arayışı içerisindeyim. Sıkıntılı olan bu frekanslarda yönlü YAGİ antenlere ihtiyacım var. Yurt dışı yada Türkiye'de ürünler gerçekten çok pahalı. Adetli kullanmam gereken projeler oluyor. Genellikle çözümsüz kalıyorum. Bu konuda destek olabilecek olan arkadaşların yardımlarını beklerim.

Frekanslar;

434Mhz 12-18Dbi

869Mhz 12-18Dbi

2400Mhz 22-24Dbi

5800Mhz 22-24Dbi

Teşekkürler.

bır fpv projesı hıssedıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hi-level uydu 18v 13v sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Syn. Lazkopat

Söylediğin antenlere ilgili bir araştırma yaptım internetten baktım evet türkiyede bunları uçuza bulmak çok zor..
    fakat http://www.delcomrf.com adresinde istediğin anten çeşitleri bulunuyor burdan bilgi alabilirsin...

Saygılarımla...

RF Anten Yükselteci

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.