Şimdi Ara

Rf çıkışlı hd uydu önerisi rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazlıkta kullandığımız 1988 model sony tüplü tvmize uydu alıcısı arıyorum. Tvmizin scart girişi yok. Sadece anten girişi mevcut. Sonynin sony olduğu dönemden kalma 36 yaşında ama keçi gibi tv. Bozulmuyor. Bozulmadığı sürece bizimkiler değiştirmek istemiyorlar. Aslında uydu alıcısı var ve çalışıyor ancak sd yayın sunan kanal iyice azaldı ve sene başında neredeyse tüm kanallar hd yayına grçecekmiş, bizim uydu hd kanalları gösteremiyor.

normal evimizde bir adet daha tüplü tv var mutfakta kullanıyoruz onun scart girişi var onun sorununu çözdüm. Ama yazlıktakini çözemedim.

Bana eski anten girişi (rf) giriş ile kullanabileceğim hd kanalları izletecek bir uydu alıcı önerebilirmisiniz.

şimdiden ellerinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.n11.com
    Next 2023 HD Kasalı Uydu Alıcısı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/next-2023-hd-kasali-uydu-alicisi-3465113?magaza=fer&pid=508880692
  • Teşekkür ederim. Bu ürünün aynı isimde 2 versiyonu var. Kendi sitesindeki görsellerde rf çıkışı yok. Bir satıcı rf çıkışı olan bir ürün olsa bile sıkıntı olacağını görüntü gelmeyeceğini söyledi. Ben de bunun üzerine foruma danışmak istedim. Acaba başka bir model var mıdır?
    Sanırım başka pek seçenek yok en iyisi alıp denemek.

• Satan mağazada deneyip almayı tercih edin bence.

• Next 2023 modelinin rf çıkışlısından edindim.
    Sorunum çözüldü.
    İlginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim

• kayihani K kullanıcısına yanıt

Ben tşk. ederim; hayırlı olsun, iyi akşamlar. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.