Şimdi Ara

RF e başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    daha once ücretsiz MMO olarak KO oynamıştım sonradan EvE Online, Age Of Conan, WoW ve Warhammer Online oynadım.
    Şimdilerde ise AOC ta arada sırada oynuyorum ama bayaa sıktı. Bu yüzden yeni oyun arayışına girdim ve RF'e başlamaya karar verdim.

Oyun hakkında biraz bilgi edindim ve anladığım kadarıyla aynı guildte olmak için aynı ırklardan olmak gerekiyor.
    Eğer mümkünse sizin aranıza katılmak isterim. Hangi server da karakter açacağımı ve hangi ırkı seçmem gerektiğini söylerseniz sevinirim.

Eğer guildte ihtiyaç duyulan bir class varsa onu açabilirim.

Adım Ali yaşım 29 Kocaeli'nde oturuyorum.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemikliet -- 14 Mart 2009; 0:38:29 >

• Çoğunluk Dahin Serverında Bell Irkındayız..
    Acc ve Corada Türkler Var Ama Beller Kadar Yok..

Class Konusuna Gelince Her Guildde İlk Öncelik Boss Partleri İçin AR veya HC
    AR: Armor Rider
    HC: Chandra..

Gerekli Bilgileri Rehberde Bulabilirsin..

Bell Aç Demiyorum Sana İstediğin Irkta BAşlayabilirsin..Sadece Çoğunluk Bellde
  • Bizim guild'e Holy Chandra (Mage) ve Shield Miller (Warrior) lazım.

Server: Dahin
    Irk: Bellato
    Guild: GummiBears
    Class: Armor Rider
    Level: 49
    Nick: AsuranZara
  • Ben gelecem sizn Guilde garyo :D
  • Tamam Dahin serverında karakter açıyorum.

@Garyosavan

10dk ya kadar oyuna girerim seninle irtibata nasıl geçicem ?
  • Oyunda mesaj atarak... /nick mesaj.
  • Arkadaşlar ilk izlenimlerime göre oyun fena değil,

ama sürekli DC oluyorum, oyuna giresim gelmiyor.

Garyosavan sana mesaj atamadan girdiğim gibi DC oluyorum. Dün gece bayaa bir oynadım halbuki hiç DC olmadım.
  • Şuan bende de DC başladı. Diğer makinede arkadaşım oynuyor. O olmuyor. Nedenini bende anlamadım. :) Bende dün sabaha kadar kastım halbuki. :)
  • @Garyosavan

http://forum.donanimhaber.com/m_30371663/tm.htm
    buraya bir mesaj yazdım, okuyup ekran çözünürlüğünü sende yazar mısın lütfen.

Teşekkürler.
  • çok hoş bir oyun aslında ama bir türlü düzgün oynayamadım ne yazıkki, bu kadar DC den sonra komple DC oldum RF ten :D
    Kötü bir tecrübe oldu gerçekten. Anlaşılan Age of Conan dan ayrılamayacağım. Neyse önümde bir seçenek daha var Mortal Online oda olmazsa StarWars the Old Republic'e kadar AOC 'a devam.

Herkese yardımları için teşekkür ederim.

Saygılarımla.
  • Hayırlısı olsun... Ben bir ara oyunu sırf bu yüzden bırakmayı düşünmüştüm ancak şuan düzgün olduğu için düşünmüyorum. :)
  • Şimdi baktım oyunu indircektimde codemasters sitesi çıktı rf online avrupa serverşarı kapanmıştır diye oyun bitmiş mi yani anlamadım?
  • Oyunun yeni serverı CCR tarafından yönetiliyor. Codemasters dönemi kapandı. Yeni adres:
    www.playrf.com
  • ya garyo eski karakterlerimiz duruyomu playrf de yoksa en baştanmı kasmak gerekiyo???? ona göre oyuna dönenmeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.