Bildirim
rFactor (2005) [ANA KONU] (19. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
[PROXY]
EnableProxyLibrary=0
InitProxyFunctions=1
ProxyLibrary=
[GLOBAL]
UseEffect=1
AlternativeDepth=0
AllowAntialias=1
BugFixMode=0
SkipShaderOptimization=0
QuadVertexBuffer=0
[EFFECT]
EnableBloom=1
EnableOcclusion=0
EnableReflection=0
EnableMotionBlur=0
EnableWater=0
EnableShadow=0
DepthBias=0
[INPUT]
KeyUseEffect=08
KeyBloom=30
KeyOcclusion=09
KeyReflection=40
KeyCombination=16
KeyShadow=119
KeyWater=20
[REFLECTION]
ReflectionPower=12
ChromePower=10
UseCurrentFrameReflection=0
ReflectionQuality=2
ReflectionSourceSpecular=50
ReflectionSourceTFactor=50
UseAdditiveReflection=0
ReflectionDepthBias=0
UseLowResReflection=0
ReflectionSinglePass=1
[BLOOM]
BloomPowerDay=12
BloomFadeTime=0
BloomConstantDay=7
BloomQuality=0
BloomScreenLevelDay=10
BloomCurveDay=0
BloomPowerNight=0
BloomConstantNight=4
BloomCurveNight=0
BloomScreenLevelNight=0
BloomAdaptationScreenLevel=10
BloomAdaptationMultiplier=40
BloomAllowOversaturation=1
[SSAO]
UseFilter=1
OcclusionQuality=1
FilterQuality=2
DarkeningLevel=30
BrighteningLevel=0
IlluminationLevel=-1
AdditiveIlluminationLevel=0
UseAmbientOcclusion=1
UseIndirectLightning=1
[COLORCORRECTION]
DarkeningAmountDay=5
ScreenLevelDay=0
ScreenLevelNight=0
DarkeningAmountNight=10
GammaCurveDay=1
GammaCurveNight=0
ColorSaturationDay=1
ColorSaturationNight=0
UsePaletteTexture=1
[PLUGIN]
WeatherMod=0
[WATER]
UseWaterDeep=0
WaterDeepness=20
WaterQuality=2
[SHADOW]
ShadowFadeStart=40
ShadowFadeEnd=80
ShadowAmountDay=60
ShadowAmountNight=30
ShadowScreenLevelDay=60
ShadowScreenLevelNight=20
ShadowQuality=2
UseShadowFilter=0
FilterQuality=2
[ENGINE]
ForceAnisotropicFiltering=1
MaxAnisotropy=16
ForceDisplayRefreshRate=0
DisplayRefreshRateHz=60
[MOTIONBLUR]
MotionBlurQuality=0
MotionBlurVelocity=0
MotionBlurRotation=0
-
Ctdp f1 2009 modu yapmaya başlamış
http://ctdp.net/news/items/signup-tournament.html
Artık 2011 de oynarız modu -
-
Midohio grafik olarak en iyi birkaç pistten biri ama pist olarak güzel bir pist değil yani buna gelene kadar yapılacak 50 tane pist sayarım Gtr2 ve rfactor de bu pisti yapanlar aynı,ikisi de çok iyi grafik olarak.
Yukardaki değerleri elindeki hdr ye yazınca hdr değişiyor işte,ben yapmadım,nasıl olduğunu bilmiyorum,rfc de görmüştüm.Verdiğim hdrler dış kameradan iyi duruyorlar,senin verdiğin ilk çıkanlardan olması lazım,çok parlak değil.Verdiğim M3 E90 WTCC videolarındaki hdrlerin hepsi farklı,kokpitten de bayağı iyi duruyorlar ama hangilerini kullandım hatırlamıyorum.Ben denedim bunları,hiçbirinde gidip gelme yoktu,bir daha bakayım. -
Ya hepsi birbiriyle bağlantılı ya belli olmuyor nasıl bir sonuç çıkacağı,öncelikli olarak hangileriyle oynamak gerektiğinden bende çok anlamıyorum,genelde sadece bluru kapatıyorum.Ama bu hdr eklentisi çok bomba oldu grafikler açısından -
İndiremedim bi türlü ya:S
İZMİT te bu oyunu indiren varmı bana verebilecek pm atarsanız sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackberry Smoke -- 21 Mart 2009; 1:18:08 > -
Neden indiremiyorsun?? -
Bağlantım 10 dkkada bir kopuyor. İnternet hızlı ama kopuyor. Nasıl indireceğim? -
Ya senin netinde veya indirmeye çalıştığın yerde sorun var.Nereden indirmeye çalışıyorsun?? -
Oyunu indirdim sana pm attım -
F1rl 09 un yeni 1.2 patch i çıkmış,90 mb.
http://www.mediafire.com/?zktjztmwhmt -
@disasterx
Pm atamıyorum,gitmiyor.
Evet onlar rapid -
Arkadaşlar merhaba, microsoft FFB direksiyonum var,buna uygun ayarları yapmak istiyorum ama "control" ekranında direksiyon ayarlarının yapıldığı sayfalarda, ne işe yaradığını anlamadığım bazı kelimeler ve seçenekler var. Bunların ne olduğunu anlatan bir internet sayfası var mı? Varsa çok makbule geçer , teşekkürler. -
Sayfa olarak önerebileceğim bir yer yok ama istediklerini buraya yazabilirim.Tam olarak hangi ayarları istiyorsun??Actions,rates,deadzone,ff?? -
Settings\ CONTROLS
Control Rates
Rates:
Speed Sensitivity =
Look ahead =
head movemant =
Exaggorate YAW =
Force Feedback
Steering force =
Steering Damper SAT =
Steering Damper =
Jolt Magnitude =
Bunların altında "Real feel Pingin" yazıyor =
Display ekranında :
Vertical FOV =
Bunların ne olduklarını ve teknik olarak ne işe yaradıklarını çözemedim. Birde yarışlardan önce "formation tour" nasıl atarız topluca? Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 22 Mart 2009; 0:12:00 > -
Speed Sensitivity = Hız hassasiyetidir,yüksek hızlarda aracın sağa sola kaçmasını engeller.Arttırırsan yüksek hızda direksiyon daha az tepki verir,kontrolü kolaylaştırır.
Look ahead = Direksiyonu nereye çevirirsen kamera da o tarafa döner.
head movemant = Kameranın akselerasyona ve frenaja göre hareket etmesini sağlar,çok hızlı iken birden fren yaparsan kamera öne doğru hareket eder.
Exaggorate YAW = Viraja girdiğin aynı açıyla çıkarken viraja bakmanı sağlar diye biliyorum.
Son üçlü oyuna daha gerçekçi bir hava vermek için yapılmış,hepsini kombinasyon halinde kullanmak gerekir.
Force Feedback altında yazdıkların bende yok,ben momo kullanıyorum,momo takılıyken bu özellikler çıkmıyor.Senin direksiyona özgü özellikler olabilir veya oyuna başka ff plugin i eklemiş olabilir misin??
Vertical FOV = Vertical Field Of View yani dikey görüş alanı.Görüş açını dikey olarak uzatıyor,100 e getirirsen anlarsın farkı.
Rfactor de formasyon turu yok diye biliyorum ama kullandığın moda ve piste göre değişebilir,gtr2 de böyledir.
-
Hayır hiçbir eklenti yok direksiyonuma yönelik, belki yüklediğim modla alakalıdır. Formasyon turu içinde evet mod olayı olabilir, çünkü daha önce formasyon turu vardı artık olmuyor. Demekki modla alakalı.Çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 22 Mart 2009; 1:12:12 > -
arkadaşlar rfactor yükledim daha yeni versiyon 1.2.5.5
hangi modları yüklememi tavsiye edersiniz? şu an oyuna ek hiçbirşey yüklemedim. tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 22 Mart 2009; 3:45:34 > -
Hangi tarz serileri seviyorsun bilmiyoruz ki hocam Çok sağlam dolu mod ve pist var.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X