Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evo_tr

Mesajını görmedim kalibrasyonla ilgili,şimdi baktım da tüm oyunlarda aynı sorunla karşılaşıyor olsan sürücü yada direksiyondan kaynaklı derdim ama sadece bir oyunda oluyorsa zahmetli olacak o kadar modla ama oyunu baştan kurmanı tavsiye ederim.servise göndermeye gerek yok direksiyonu.Programa gelince profili sıfırladıysa sorun yok ama neden profil bulunamadı demiş onu anlamadım.

Oyunu sildim kurdum,driverı sildim kurdum hatta geçenlerde formatladım ama aynı,dediğim gibi rfactor de sorun olmuyor ama gtr2 de acaip oluyor,adam gibi oynayamıyorum,bilmiyorum bir garip geliyor,direksiyon başka yere araba başka yere dönüyor,belki de gtr2 nin direksiyon ile oynanışı öyle

Servise göndereceğim çünkü hızlı şekilde tam kırdığımda ortaya toplamıyor kendisini,bir de pc yi açınca sağa-sola döner ya kendiliğinden,sadece ya sağa dönüyor ya sola dönüyor,sonra ortada kalıyor,var yani bir fiziksel bozukluk alette.O kadar kalibrasyon ayarı yapıyorum gene de profil yok diyor.Anlamadım valla.

• quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

mmg nin son versiyonunda mclareni kullanırken kendimi traktör kullanıyormuş gibi hissediyorum

Yok be abi,o kadar da değil
  • Oyun kumandası dediğin Logitech Profiler içindeki Global Device Setting ayarları mı??Onlarsa onlarla da oynadım.Orada bir ayar var,direksiyonun toplama hızını belirliyor,o yararlı bir seçenek.
  • Bak ben onlara hiç bakmadım,onları da biraz kurcalayayım,belki hallederim Ya o gece seninle serverda oynarken herif gözümün önünde 1.35 koydu ya benim tüm moralim bozuldu abi,rfc deki rfactor rekorlarına yaklaşıyorum bayağı ama gtr2 de 550 ve lambo ile yapılan rekorlara yaklaşamıyorum bile,inşallah direksiyonun kontrolünde bir sorun vardır,o çözülür aksi halde sorun benim pilotajda

• Hocam o ayarlarla Logitech Profiler ayarları aynı zaten,ben onlara bakmıştım.Herhalde gtr2 nin direksiyon ile oynanışı böyle,pek alışamadım.
  • Direksiyonu aldıktan sonra rfactor daha iyi geldi bana,daha iyi oynayabiliyorum,gtr2 ye alışamadım momo,daha doğrusu 550 ve lambo ile oynamaya alışamadım,eskisi gibi yolda rahat tutamıyorum,düzgün tur zamanları yapamıyorum,zamanla olur herhalde.M3 e takılıyorum artık
  • VLN 2005 modu çıktı

http://www.mega.upload.com/?d=RCHMYQ16

http://www.mega.upload.com/?d=JEY73YYY

http://www.mega.upload.com/?d=JACC9SII

http://www.mega.upload.com/?d=NZUHDBPN

http://www.mega.upload.com/?d=JKVKA2M3

Features:

- 185 cars from the VLN 2005 season
    - 29 base models
    - Model changes, add-on parts and rims for several cars
    - Several add-on skins which will be used by the AI
    - 10 Nordschleife events for offline racing based on the real 10 races from 2005
    - 10 Nordschleife events for online racing based on the real 10 races from 2005
    - 10 different texture sets and light settings for the Nordschleife events
    - Up to 104 cars on track
    - Performance optimization for a high amount of cars on the track
    - 76 car physics from 18 VLN classes based on realistic car data
    - Real pit stops for the AI at offline races
    - Real lap times for the AI at offline races depending on the performance from 2005
    - Adjusted AI for the integrated Events for the ultimate VLN feeling
    - Opponent filters for real VLN 2005 races
    - Adjusted Damage model
    - New sounds for every car
    - Reworked rFactor Menu
    - Configuration tool for an easy configuration of the .plr

Çalıştırmak için gtr evo dvd si gerekiyor,yoksa boşuna indirmeyin.

• Barcelona F1 09 Ferrari F60 1.17.5 no aids

• arkadaşlar ilaç olan pm atabilir mi lütfen ?? bir de küçük bir soru sorayım bu mmg için texture pack var onu kullanmak çok fark ettiriyr mu veya kullanmak zorunda mıyız?? o olmasa da olur mu ??
  • VLN 2005 i indiren yok mu??Bende gtr evo olmadığından indirmedim,Alzen varmış nasıl acaba??
  • Nippon Racing 1.20

Kesinlikle bu modu tavsiye ederim. Mutlaka deneyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Yanlış anlamadıysam potansiyometre bozulmuş olabilir elle ayarlanıp düzeltilemiyecek bişeyse değiştirmen lazım ama nerde bulursun kaça malolur bilmem.

rFactor (2005) [ANA KONU]

bendede aynı sorun oldu momo racing wheel de sonra söktüm kabloları taktım falan kurcaladım biraz düzeldi parça değişikliğine gerek kalmıyor bazen ama bu momo ların genel sorun ve 1 yıl kullanımdan sonra ortaya çıkıyor genelde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

VLN 2005 i indiren yok mu??Bende gtr evo olmadığından indirmedim,Alzen varmış nasıl acaba??

hocam bu modu indirdim çakma gtr evo var onu kurup daemon tollstanda cd yi tanıttım ama modu kurmadı ne yapmam lazım bilgin varmı?

Valla bende dayanamadım indirdim ama elimde gtr evo yok,yarın alacağım.Alınca denerim hemen,dvd yi d ye koyup hedef olarak gösteriyorsun o kadar diye biliyorum,daha önce gtr2 isteyen birkaç mod kurdum,hepsi aynı şekilde çalıştı,bu da öyle olması lazım,deamon tolls a falan gerek yok.

• Enna Pergusa BMW E90 WTCC 1.47.4xx no aids

• quote:

bende dvd yok iki dvd halinde rarlı partlar var.onları çıkarınca 7 gb civarı image cd çıkıyor.onu daemon tolls la tanıtıp oyunu kuruyorum.bende olmayacak demekki bu meret yada başka bir yolu olmalı bu işin

Doğru diyorsun,ben dvd de sandım,o zaman sanal sürücü lazım olur.Valla benim aklıma gelen DL dvd ye bas öyle tanıt.Belki işe yarar.
  • Evet,bende o şekilde vardı.
  • Arkadaşlar online oynuyormusunuz ? Ben oynuyorum zevkli bayağı özel girdiğiniz serverlar varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fasilgibi

Arkadaşlar online oynuyormusunuz ? Ben oynuyorum zevkli bayağı özel girdiğiniz serverlar varmı?

Ben arasıra giriyorum.Genellikle gtr2 serverlarında yarışıyoruz.
  • Barcelona BMW E90 WTCC 1.51.3xx no aids

• Kısaca rfactor2 nin rfactor modları ile teorik olarak uyumlu olacağını söylemiş Gjon Camaj.Bu çok önemli bir detay.Şu anda kopya koruma sistemi eksikliği olduğunu,Rfactor2 nin farklı bir telif hakkı içeriğine sahip olacağını söylemiş.Üç ekrandan fazlasını desteklemek için yeni UI üzerinde çalıştıklarından bahsetmiş çünkü Rfactor simler arasında en kötü UI ye sahip oyunmuş.Ayrıca sürücü animasyonundan falan bahsetmiş.Artık direksiyona yapışmış sahte kollar yok (diyor haberci) Ulen çoğu modda kol bile yok ki Kısaca böyle yani.Ama eski modların rfactor2 ile uyumlu olması süper haber,kaç gb mod var bende

Twitter da rfactor2 ile ilgili yeni bilgilere ulaşılabilir.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.