Şimdi Ara

rFactor (2005) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.104
Cevap
7
Favori
223.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tsfirtina

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Evet üye olman gerekiyor,2 dakikalık iş zaten.Üye olduktan sonra istediğini indir.

İndirdikten sonra kimi kime yapıştırıyoz?
    Modu direk r factore mi atıyoz?
    Bi de bu 2006 ctd.. olanı son çıkanı mı oluyo?

Topikte yazıyor

Topik dediğin ilk mesaj ise orda bişey yazmıyor link verirmisin?

Hocam indirdiğin modun nasıl oyuna ekleneceği bu topik içinde bir çok yerde yazıyor.

Modu tabii ki rfactor e atıyorsun.

Ctdp son çıkanlardan biri,bir kaç ay oldu.

•  rFactor (2005) [ANA KONU]

rFactor (2005) [ANA KONU]

• Çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 17 Şubat 2009; 23:16:40 >
  • quote:

Çok sağol

• rfactoru yeni kurdum fakat araçlar düz yolda dahi zik zak yapıyor kontrol etmek mümkün değil youtube deki videolara baktım oyunda inanılmaz akıcı bir kontrol var,kontrol ayarları default şekilde,sonuç olarak neleri değiştirirsem oyun oynanabilir hale gelir....
  • @uranus

Hangi modu kullanıyorken bu sorunla kaşılaşıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: uranus

rfactoru yeni kurdum fakat araçlar düz yolda dahi zik zak yapıyor kontrol etmek mümkün değil youtube deki videolara baktım oyunda inanılmaz akıcı bir kontrol var,kontrol ayarları default şekilde,sonuç olarak neleri değiştirirsem oyun oynanabilir hale gelir....

klavye ile oynamak çok zor eğer öyle oynamaya çalışıyorsan
  • İki videoda no aidstir
  • Bu pisti rfactorcentral dan indirmedim,2007 F1 paketinden bu pist,yükler rapide koyarım buraya Diğer pistlerde rfc de olanlardan daha iyi grafik olarak.

Ya alıştım sayılır aslında direksiyona ama gene tam istediğim gibi giremiyorum virajlara,özellikle 3.ve 4. viteste dönülenlere.Bir de sorun var direksiyonda son bir haftadır,bazen takılıyor,kendini toplamıyor viraj çıkışında falan,kalibrasyonu bozuldu galiba.Momo bana 1 ay dayanabildi Ulen bir türlü düzgün çalışan bir aletle oyun oynayamadım,neye elimizi atsak bozuluyor Bakma bu turlar iyi turlar ama rekorluk turlar değil,Barca da 5. virajda iyi dönememişim,8. de ise virajı kaçırmışım,zaten vites aralığını da iyi yapamadım bu pistte,2. viteste ağır kaldı araba.Sıfır hatalı gitsem 1.5-2 saniye daha iyi derece yaparım,1.18.5 yapıyorum zaten Barcelona da.İstanbul Park ta daha iyi gitmişim,orada da son 2 virajda dandik dönmüşüm.Rfactor de direksiyon daha iyi oldu ama gtr2 de alışamadım.

Birkaç video da GP79 ile yapayım.Bir de WTCC Bmw E90 modu var,çok güzel olmuş.kesin indirin

• Bir de Porsche Biturbo modu var.Var ya Alzen haricinde nefret ederim Porsche den,hayatta oynamam ama bu Biturbo modu çok güzel olmuş hakikaten
  • Eğer fiziksel bir sorun yoksa ve kalibrasyon problemi olduğunu düşünüyorsan;
    WingMan Clear Calibration Utility
    http://www.logitech.com/index.cfm/441/320&cl=roeu,en?softwareid=633&osid=1
    Belki denemişsindir bilmiyorum benim daha önce başıma geldi ve düzelttim belki yardımcı olabilirim.
  • Yanlış anlamadıysam potansiyometre bozulmuş olabilir elle ayarlanıp düzeltilemiyecek bişeyse değiştirmen lazım ama nerde bulursun kaça malolur bilmem.

• quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

hocam momonun son driveri çıkmış onu yükle bakalım ne olacak.dengesizilikler olduğunda driveri kaldır tekrar kur ama driver kaldırmak için windowsun kaldırma programını değil özel kaldırma programlarını kullan.

İyi oldu son sürücüyü söylediğin,indirdim,birkaç uninstall programı eskiden kullanmıştım ama elimde yok şu an,isim verir misin??
  • quote:

setupta hızlı gitmek için kanatları indirmenin pek avantaj sağlamadığını,aksine virajlarda dengesizlikten dolayı zaman kaybını arttırdığını deneyerek öğrendim.vites oranlarını doğru ayarlamak çok önemli yoksa ne yaparsan yap istenilen derece gelmiyor.ayrıca yere sağlam basmak için mümkün olduğunca lastiğin iç ve orta kısımlarındaki ısının eşit olması gerekiyor.en mükemmeli 3 ısınında eşit olması ama bu camber ayarından dolayı çok zor yada ben beceremedim.

Tabii ki sadece kanat indirmekle olmaz bu iş,hele ki çok hızlı olmayan Barcelona,Imola,Valencia gibi pistlerde kanatları kaldırmak lazım,çok alçak kanatla viraj dönülmez,dengesizlik olur ayrıca virajda diferansiyel ve fast/slow rebount ayarları da yol tutuşu değiştiriyor.

Vites aralıkları da iyi tur zamanı için önemli,işte koyduğum Barcelona videosunda vitese tam ayar yapamadım,2. viteste ağır kaldı araba,tam istediğim gibi hızlanamadım.Viraj çıkışında düzgün hızlanamadıktan sonra ne yapsan işe yaramıyor valla.

Lastik ısısını iyi ayarlamak için kanat ve camber açılarını piste göre çok iyi ayarlamak lazım.Hatta springleri bile ayarlamak lazım.Yabancı bir forumda okumuştum,yanlış hatırlamıyorsam önce kanat sonra spring en son olarak camber açılarını yapın diyordu.Lastik ısısı dıştan içe doğru artması lazım çünkü camber açısı eksi olduğundan yola en çok iç taraf değiyor,senin dediğin gibi üç bölgeninde aynı olması imkansız gibi,o zaman camberin 0 da olması lazım,o zaman da yol tutuş nasıl olur bilmiyorum,hiç denemedim.İç,orta ve dış lastik ısıları birbirine ne kadar yakın olursa o kadar yol tutuş artar diye biliyorum.Mesela orta kısım dış kısımdan soğuk olunca araba bariz bir şekilde yol tutmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: evo_tr

Eğer fiziksel bir sorun yoksa ve kalibrasyon problemi olduğunu düşünüyorsan;
    WingMan Clear Calibration Utility
    http://www.logitech.com/index.cfm/441/320&cl=roeu,en?softwareid=633&osid=1
    Belki denemişsindir bilmiyorum benim daha önce başıma geldi ve düzelttim belki yardımcı olabilirim.

Sağol hocam,indirdim deneyeceğim Magny Cours ve Enna Pergusa da çok keskin virajlar olduğundan çok hızlı kırarak gidiyorum,bu yüzden dağıldı direksiyonun kalibrasyonu.

• quote:

your uninstaller 2008 diye arattır googlede çıkar hocam.bulamazsan söylersin rapide upload ederim çok kullanışlıdır.

• quote:

hocam koyduğun videolar mmg mi ctdpmi?

ayrıca şu rfactor setuplarını gönderde bizde kastıralım,gtr2 de kastırırken bir hal olduk momo elimizde kaldı

aklında bulunsun o yukarıda sslerini verdiğim momoya ait potansiyometreye hata ile bir yerlerde rastlarsan haberim olsun

Videolardaki ISI nin yaptığı araçtır,rfactor ün son versiyonunda gelen.Setup koyarım buraya,zaten tek setup var,piste göre ufak tefek değişiklikler yapıyorum.En son Magny Cours setupı kayıtlı,onu koyarım Ctdp ile de yapacağım birkaç video.

Benin momo rfactor de dağıldı valla

• beyler bu tv style modu kurdum.kurduktan sonra ilk açılışında oyun sorunsuz çalışıyor mod fakat oyunu kapatıp tekrar açtığımızda gidiyor neden,,nası düzeltebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.