Yanlız bu setupta araba frenajda tam durmuyor,özellikle 3. virajda hafif kayarak giriyor viraja,ona göre ayarlayın frenajı
quote:
Orjinalden alıntı: solaytekin
quote:
Orjinalden alıntı: xxxO
beyler bu tv style modu kurdum.kurduktan sonra ilk açılışında oyun sorunsuz çalışıyor mod fakat oyunu kapatıp tekrar açtığımızda gidiyor neden,,nası düzeltebilirim?
önceki sayfalarda tvstyle kurulumu hakkında bilgi vermiştim bir bak nerede hata yaptığını görebilirsin belki...
baktım birkaç kurulum gösterimine program ve champ bölümünü seçip ayarları yazıyorum import a tıklayıp save ediyorum daha sonra mod bölümünde defaulta seçtiğim ve ayarını yaptığım bölümü koyup save diyorum sonra oyun açılıyor göstergeler yerli yerinde sonra kapatıyorum bir daha açtığımda yok olmuş oluyor baştan yüklemek gerekiyor geri gelmesi için.
Hocam indirdim programı ama üzerine tıklayınca 'bu program tüm oyun kontrolleriyle ilgili tüm kalibrasyonları kaldıracaktır.' diyor,tamam diyorum,bu seferde 'hiç kalibrasyon bilgisi bulunamadı,herhalde silinmiştir.Çık' diyor,yani benim makinamda kalibrasyon yok diyor ama ben ayar yapıyorum hem oyun hem de Logitech Profiler içinden,ben kalibrasyonun böyle yapıldığını biliyorum,acaba yanlış mı biliyorum??Aslında rfactor ve gtr evo da sorun olmuyor,direksiyon güzel tepki veriyor ama gtr2 de çok kötü,hiçbir şekilde istediğim gibi olmuyor direksiyon.
quote:
direksiyonda kalibrasyon sorunu varsa kaldırıp tekrar kuracaksın hocam başka çaren yok.logitech profillerdende ayar yapmayı bırak faydası yok.her oyunun kendi içindeki direksiyon ayarları yeterli geliyor birde logitech profillerden ayar yapmaya çalışıp bilgisayarın kafasını karıştırma
Tamam kaldırıp tekrar kurdum,aynı şekilde devam ediyor.Dediğim gibi rfactor ve gtr evo da sorun yokta gtr2 de var işte.
Valla komple formatladım makinayı ama gene aynı,böyle çok sert kırınca direksiyon kendisini tam ortalamıyor,biraz yamuk duruyor.Olmazsa vericem servise değiştirsinler.
Olur mu ya öyle??1 ay sert kullandık diye dişli mi dağılır abi?Bu dandik direksiyonmuş o zaman Sert kullanmak lazım f1 de veya rally de falan.Youtube da adamlar RBR oynarken ne biçim çeviriyorlar.Bence sert kullanımdan değil,bir bozukluk var alette ama bilmiyorum,garantiye yollasam şimdi 1 ay gelmez zaten kaç aydır oynamıyorum,yeni yeni alışmaya da başladım,bilmiyorum.Böyle idare ediyorum,bir ara yollarım artık.
Doğru olabilir dediklerin ama başka türlü de oynayamam ki ben Evet o tiz ses geliyor.Serviste inşallah kullanıcı hatası falan demezler.
Galganus12 2009 aracını nereden buldun ben kafayı yedim videolarda izliyorum link yok,lütfen paylaşır mısın benimle? Hatta Ferrari dışında başka 2009 aracın var mı özellikle Bmw arıyordum.
Ben de Youtube dan buldum,sadece F60 var,komple sezon modu değil yani.Bir de kask kamerası buldum onu çalıştıramadım,kurcalayacağım biraz daha.
Çok sağol F60 için ben de Bmw 2009 buldum dosyaları var F1RFT nin üzerine atılıyormuş ama hata veriyor başaramadım.Onu da youtube den bulmuştum linkini belki rastlamışsındır deneme fırsatın oldu mu?Ya da ona da kafa yorar mısın bir ara boş zamanında?Tekrar sağol bu arada...
Rica ederim Valla hocam ben F1RFT kurmuyorum çünkü arcade bir mod ve hiç gerçekçi gelmiyor,daha önceden kurmuştum ama sildim zaten şu an elimde de yok.Bu F60 da F1RFT olabilir tam emin değilim,gerçi baktım içinde RFT diye birşey yazmıyor ve de rfc da başka bir eleman adına kayıtlı bu verdiğim mod ama birkaç tane F60 modu var,diğerlerini bilmiyorum,bazı forumlarda F1RFT diye de geçiyor ama o F60 modu bu mu değil mi tam emin değilim zaten bana çok arcade gelmedi,değildir herhalde,güzel mod yani.
Bir de hocam birkaç gün önce yukarıya momo driverı ile ilgili birşeyler yazdım sana ama cevap vermeyi unuttun heralde,tekrar bir bakar mısın??Çünkü hala kalibrasyon sorununu çözemedim ve servise yollamayı düşünüyorum aleti.
LMT diye bir grubun sadece kendi ligleri için kullandığı bir mod olması lazım. Araçların çoğu hazır. Adamlara ne kadar baskı yaptıysak da hiç bir şekilde modu paylaşmıyorlar. Satmıyorlar bile
quote:
hocam kim yapmış bu aracı fizikler falan nasıl?yarın eve gidince kastırmaya değermi?
Güzel mod abi benim hoşuma gitti,indir zaten 88mb birşey.Bir de farklı kamera var,dikkat ettiyseniz Barcelona videosu ile Sepang videosunun kameraları aynı değil,Sepang taki kamera daha yakından çekim yapıyor.Bu kamera açısını başka modda görmedim hiç.
Bu arada Sepang da kıyak gitmişim haa,en son virajda biraz dandik dönmüşüm ama olsun,olur o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: slayeramg
LMT diye bir grubun sadece kendi ligleri için kullandığı bir mod olması lazım. Araçların çoğu hazır. Adamlara ne kadar baskı yaptıysak da hiç bir şekilde modu paylaşmıyorlar. Satmıyorlar bile
Bazı liglerde böyle modlar var,Du Mans gibi.Satmazlar tabii,kendi liglerinde para karşılığı oynatıyorlar bu modları,ya zaten mmg ve ctdp daha iyi her açıdan bundan yani tam sürüm elimizde olmaması çok büyük bir kayıp değil
Mesajını görmedim kalibrasyonla ilgili,şimdi baktım da tüm oyunlarda aynı sorunla karşılaşıyor olsan sürücü yada direksiyondan kaynaklı derdim ama sadece bir oyunda oluyorsa zahmetli olacak o kadar modla ama oyunu baştan kurmanı tavsiye ederim.servise göndermeye gerek yok direksiyonu.Programa gelince profili sıfırladıysa sorun yok ama neden profil bulunamadı demiş onu anlamadım.