Şimdi Ara

RGB Şerit Led Bağlantısı nasıl yapılır.. ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..20 mt rgb şerit almayı düşünüyorum..Çok araştırdım ama konu ile ilgili detaylı bilgiye ulaşamadım..Neyse,sorum ledleri her 5 metrede ek yapıp 20 metre yapacağım bunları tek adaptör bağlasam yeterli olurmu acaba..Şuan elimde 12v 30amper güç kaynağı var onunla beslemeyi düşünüyorum.Renk değişimleri yapabilmek için anladığım kadarıyla bi adaptör daha bağlamak gerekiyor ve ledlerin çıkışı bu adaptöre bağlanıyor..Yani 20 metre için nasıl bi adaptör almam gerekir..Bu arada ledler 3 çipli olacak yani metrede 60 tane olanlarından..Cevablarınızı bekliyor olacağım..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkancilli -- 29 Mayıs 2013; 0:36:16 >

• güç kaynağından gelen artı ve eksiyi o kontrolcüye bağlayıp cihazın çıkışlarını da şerit ledlere bağlamanız lazım.
    amperi olabildiğince yüksek olan bir kontrolcü almanız lazım.şahsen benimde aynı şerit ledden(3çip 60led/metre) tavanda 15metre bağlı ve 9amperlik bir kontrolcü bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wert95

güç kaynağından gelen artı ve eksiyi o kontrolcüye bağlayıp cihazın çıkışlarını da şerit ledlere bağlamanız lazım.
    amperi olabildiğince yüksek olan bir kontrolcü almanız lazım.şahsen benimde aynı şerit ledden(3çip 60led/metre) tavanda 15metre bağlı ve 9amperlik bir kontrolcü bağlı.

Hm peki kardeş nerden bulabilirim veya sen nerden aldın kontrolcüyü..9 amper yeterli olmaz mı acaba buna.. :S
  • bence 10-12 felan alın nolur nolmaz
    ayrıca internette var gittigifiyor da bulabilirsiniz ben ebaydan aldım şahsen.
  • Kardeşim benim çalıştığım yerde Şerit ledlerin Kendi Trafosu var onunla beraber bağlıyorlar Direk fişe taktığın zaman yanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şerit Led Bağlantı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.