Şimdi Ara

RHCP severler buraya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar red hot chili peppers hakkında görüsleriniz,resimleriniz,onlar hakkında bilgi için buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacık -- 28 Haziran 2007; 11:55:22 >

• çok severim, benim RHCP 83-97 (californication'dan önce) asıl müziği olan FUNK icra etmiştir, sonra Pop müziğe kaymıştır, ama olsun candır, ciğerdir.
  • ben rhcp nin pop müzie kaydığını dusun muyorum.adamlar funk punk etrafında dönüyor(rock da var tabi)ben de bundan memnunum.ve pop a kaydığı tartısılır mı tartısılmazmı bilmiom ama pop a gecis yaptığını dusunmuorm
  • RHCP mi dedi biri
  • arkadaslar rhcp hakkında herşeyi bekliyorum.elinizde ne varsa.oturup tartısalım

• Blood Sugar Sex Magik albümünü dinlemeden yorum yazmayınınz, kaçınınız efendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Camit

Blood Sugar Sex Magik albümünü dinlemeden yorum yazmayınınz, kaçınınız efendim.

ben kesinlikle yok demiyorum.elbette vardır ama 'sonra pop müziğe kaymıştır kelimesi biraz ağır kaçıyor bence(ama evt blood sugar sex magik te pop müziğinne gitmiş bi kac parca vardır)(ayrıca sunu hatırlatiim ben bi rhcp sever olarak butün albümlerini dinlemiş bi insanım,onlarla yatıp onlarla kalkıyorum...
  •  RHCP severler buraya
  • Kendilerini hiç sevmem hatta aptal olarak görüyorum ama müziklerini dinlerim
  • Orjinalden alıntı: nbacık

ben kesinlikle yok demiyorum.elbette vardır ama 'sonra pop müziğe kaymıştır kelimesi biraz ağır kaçıyor bence(ama evt blood sugar sex magik te pop müziğinne gitmiş bi kac parca vardır)(ayrıca sunu hatırlatiim ben bi rhcp sever olarak butün albümlerini dinlemiş bi insanım,onlarla yatıp onlarla kalkıyorum...

sana söylemedim ki, alınmana gerek yok, BSSMde pop yok hepsi funk/rock zaten 91 çıkışlı bir albüm, ben 97den sonra dedim zaten popa kaysada dinlerim, dinliyorum da 4 senedir.
  • Orjinalden alıntı: Camit

sana söylemedim ki, alınmana gerek yok, BSSMde pop yok hepsi funk/rock zaten 91 çıkışlı bir albüm, ben 97den sonra dedim zaten popa kaysada dinlerim, dinliyorum da 4 senedir.

o zmn sorun yok.ben kendi ustume alındım.pardon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.