Ribery gittiğinde neredeyse sinir krizler geçirmiştim. GSye bidaha öyle bi sağ açık gelmez demiştim. fakat yanılmışım. Bence Keita GS tarihinin en iyi 2-3 sağ açık oynayan futbolcusundan. Bir kaç sene daha böyle giderse belki en iyisi olucak. O yüzden merak ediyorum
Takımda Riberyyi mi istersiniz? Keita yı mı?
Ribery daha bizde çok olgun değildi ve şimdiki ribery bizdekinden daha iyi.
Ama ben yinede Keita derdim. Taraftar hem seviyo, hem sempatik hemde klubü çok seven bir yapısı var.
keita ribery den biraz daha bencil..bence ribery
Keita'yı isterim çünkü Ribery'de fizik gücü yok. İkili mücadeleden top çıkaramaz Keita gibi sadece iyi çalım atıp götürebilir ki onuda Keita yapıyor zaten bence Keita
Bence Keita, bakmayın Ribery'nin daha pahalı olduğuna, Keita Lyonda Lille ve Galatasaraydaki futbolunu oynasa değil 8 milyon 28 milyona alamazdık.
Yetenek olarak bence Ribery . Bunu Bayern Münih'de oynayarak da gösteriyor zaten . Ama galatasarayı sevmedi . Bencil oynadı galatasarayda . Yetenek açısından Ribery . Ama Galatasaraya katacakları açısından keita diyebiliriz
Ribery
ribery'de teknik var ama güç ve hız yok. keita'nın da tekniği ribery kadar değil ama çok güçlü ve hızlı.
ben keita derim. ribery çok iyi bir oyun kurucu olur ama açık olamaz.