ARKADAŞLAR BENİM ARKADAŞIMIN 60+ ASAS CHARI VARDI... SORA BU ARKADAŞ TAKASA GİRDİ .. WARRİOR ALDI.. FAKAT CHAR 1 HAFTA SONRA ELİNDEN GİTTİ İTEMLERİ DİİL CHARI GTTİ MAİL DEĞİŞTİRDİ HALDE..MEĞER BU C HARI TAKASA GİREN ELEMANLAR CHARI BAŞKSINDAN PARAYLA ALMIŞLAR..PARASINI DA ÖDEMEMİŞLER..WARRİORN EN ESKİ SAHİBİ DE CHARI GERİ ALDI BİZİM ELEMANDAN AMA NASIL ALDI? EĞER ALABİLDİYSE BİZDE ASASIMIZ AYNI ŞEKİLDE O ŞEREFSİZLERDEN ALABİLİRMİYİZ..TİCKET OLUYORMU GOLD PRE VAR.EĞER OLUYORSA ÖRNEK VEREBİLİRMİSİNİZ TİCKET A NE YAZALIM
SİNİRDEN GÖREMEDİM KONU YERİ BURASI MI DİİL Mİ DİE KUSURA BAKMAYIN
tabiki hacklendiğinizi belirten bir ticket atın yeni bir account açıp size yardımcı olcaklardır ...
TİCKET A NE YAZICAM ? BİDE ARKADAŞIM İÇİN BEN GÖNDERSEM OLUR MU ? İNGİLİZCEM YOK
Valla ing'ce Öğretmen Lazım ßizim ßu ßölüme Konu Dışına gidip Arıyalım
hyr yani adam bizden alabiliosa bizde alabilirz demektir bu ... ticket örneği lasım bide ben arkadaşım için ticket atabiliom mu ? yani ne biçim insanlar var yyaa ayıptır bu yaptıklarıı..
özelınde yazıldı ...
gold premu olmayanlar ticket atamıor... yeni char açıp atamayız ... nasıu halledicez bu işi ?
bu arada çok tşk ederim ...
premıumun varsa daha hızlı cvp alırsın yoksada cvp alırsın gold premiumun varsa TÜRKÇE yazabılırsın yanı her kullanıcı tıcket atabılır ...
bu zamana kadar aldığın bütün cash ve pre bilgilerini k2 gönderiyorsun zaten gold preli bir charda türkçe olarak hacklendim char id si bu neler yapmalıyım de onlar sana gerekli bilgiyi gönderiyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme