Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonki flaş transferi Ricardinho, son günlerde çok mutsuz. Geçen yıl Tigana'nın en güvendiği isimlerin başında gelen Brezilyalı yıldız, bu sezon kamp çalışmalarında yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın oyun kurucu mevkinde Delgado'yu tercih etmesinden huzursuzluk duyuyor. Sağlam'nın sürekli baskılı ve tempolu oynamasını istediği ve daha çok koşması için uyarılarda bulunduğu Rico Paşa'nın bu durumdan rahatsız olduğu belli oluyor. Brezilyalı yıldızın ayrılması da gündeme gelebilir.
Kaynak: Sabah
rico gidici gibi gözküor
yha gitsn abi rico her maçta her zmn sahada olmuo ki sadece bazı maçlarda birara çıkıp gözüküo dewamlılığı yok !!!
bence bu sene oynasın delgado kesin sakatlanır
bence iyi bir yedek olur. kaplumbağa gibi temposuyla ilk 11 de oynayamaz.
herkesin yoğurt yiyişi farklı..
yabancı kontenjanını dolduracak oyuncunun bana takımın kötü oynadığında maç kazandırması gerek..ben riconun sivas maçı hariç maç kazandırdığını görmedim..
iki firikik atıp, durduk yerde iki pas veren adam 10 numara oluyo türkiyede malesef..
rico mu alex mi
Şaka bir yana rico gömleği kaliteli bir futbolcu ama ona ayak uyduracak forvet yok elinizde. Rico nun attığı pasları nobre alıp gidemeyeceği için pek bir iş başaramadı. Hayırlısı olsun diyelim. O gitsinde delgado sakatlanınca yerine bakiyi oynatın