Şimdi Ara

Ricoh Caplio Rx ve Pc Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

caplio yu dun hepsiburada com dan sızınde bıldıgınız gbı cok uygun bır fıyata aldım. hp m407 almayı dusunurken buradakı yorumlardan ve pc labs takı caplio incelemesınden sora tabıkı caplıo yu tercıh ettım. acaba iyimi yaptım tam bılmıyorum.siz ne dersiniz?

gelelım esas problemıme.....

tum nette caplio ile bu sorunu yasayan baska bırını bulamadım...benım win xp ile cok ciddi bir baglantı problemım war.

manuelınde yazdıgı gbı tum software ve driver kurulumlarını yaptım fakat her baglantı kurmaya calıstıgımda makınenın dogru baglanmadıgını yada su anda kullanımda oldugu gbı bır error mesajı gelıyor.

ricohu usb ye ilk taktıgımda usb baglantı sesı gelıyor ve my computer de caplio rx gozukuyor.fakat ıcıne gırıp fotografları gormek ıstedıgımde yukarıdakı error msg ı gelıyor.
    usb yı cıkarıp tekrar taktııımda artık my computer da da caplioyu goremıyorum bile. ayrıca bundan sonra makıneyı shut down ederken pc ım kılıtlenıyor.

driver larından oldugunu dusundugum bu sorunu cozmek ıcın ricoh sitesınden tekrar ındırıp drıver ı manuel kurmaya calıstım .fakat driver ın oldugu dızınde hiçbir aygıt gozukmuyordu.

xp mın tum patchlerı guncel ve sp 2 lıdır. ayrıca baska xp lı bır bılgısayardada aynı sorunları yasadım. su an resımlerımı sadece sd karttan laptopumdan alarak gorebılıyorum.bu cıdden can sıkıcı. sızce sorun urundemıdır?.hepsiburda.com a ıade için yolladıgınızda hemen paranızı verıyolarmı?
    ayrıca bu ufak mıde bulantısından dolayı hp m407 yi almak mantıklı olurmu?

bu arada makınenın ozellıklerı fıyatına gore gercekten cok guzel ama,titreşim problemı ve gece cekımlerınde bozukluk gercekten mevcut.tesekkurler....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.