Şimdi Ara

RICOH MARKA YAZICI ALINIR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kimlik fotokopisi çekmek için portatif taşınabilir bir yazıcı alacağım RICOH SP150 modeli gözüme çarptı hepsiburadada 335TL aldım diyelim toner dolum olayı varmı çip ve benzeri sorunlar varmı toner tozu piyasada bulunurmu bu gibi problemler kafama takıldı yardımlarınızı bekliyorum

• Çevrenizdeki bilindik iyi bir dolumcuyu arayın sorun, en doğru bilgiyi alırsınız.
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Çarşıda bir dükkana sordum rıcoh satıyoruz diye ama fiyatı 450 tl istedi 30 lirayada dolduruyoruz dedi fiyatı çok pahalı söyledi bu 450 lira olayında çip felanmı takıyorlar acaba bilemedim
  • 450 orijinal kartuş fiyatıdır. Bazen yazıcı ile gelen kartuşlar doluma uygun olmuyor bir seferlik yeni toner almak gerekebiliyor ondan dolayı bu şekilde bahsetmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

450 orijinal kartuş fiyatıdır. Bazen yazıcı ile gelen kartuşlar doluma uygun olmuyor bir seferlik yeni toner almak gerekebiliyor ondan dolayı bu şekilde bahsetmişlerdir.

450 lirayı makine için istedi
  • Serbest piyasa ister ister. Oyle bir yazmışsınız ki isyanınızı 450 TL için onu da kartuş fiyatına bağlamışsınız sandım. Sağlayacağınız fayda kartuşu 30 TL yada 45 TL ye doldurtmak arasındaki farktan fazla ise çok dert etmeyin herkes para kazanmanın derdinde. Biri 45 TL der tam doldurur biri 30 TL der az doldurur. Birka. yere sorun ortalama fiyatları öğrenin sizde tek yerden fiyat alınmaz ki. Ben size dolumcuya sorun derken tavsiye ediyorlar mı diye sorun dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kodak Alınır Mı ?
    12 yıl önce açıldı
    CANON MU , HP YAZICI MI ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.