Şimdi Ara

RICOH SP111-SP100 Refill Lazer Printer Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
48
Favori
27.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar driver yüklerken sorun yaşıyorum yardımcı olacak var mı?
  • slm arkadaşlar bugun bimden 50 tl ye aldım cihaz nasıldır çok arıza yapıyormu rengi kuruyormu
  • Az önce siparişini geçtim hepsiburada'dan SP111 modelinin.Demo toner diyor,kaç sayfa yazacak tam bilmiyorum.Ayda 100 sayfa civarı baskı alan biriyim.Hemen toz alayım mı? Ayrıca dolumu nasıl yapacağımı anlatan bir kaynak önerebilir misiniz? Teşekkkürler şimdiden.
  • Ayda 100 çıktı ortalamasıyla bi yılı görebilirsiniz, teknik videolar önceki mesajlarda mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100 sayfanın sonunda silikleşmeler başladı. Sanırım toz işine girmem gerekecek. Ancak cihaz beni şu ana kadar yeterince tatmin etti. Belki daha uzun soluklu bile giderdi demo hali ama sanırım yazıcı var diye bi hayli gereksiz çıktılar aldım. Buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.
  • bu yayları nasıl oturttunuz ya bi saatten fazladır deniyorum olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

bu yayları nasıl oturttunuz ya bi saatten fazladır deniyorum olmadı.

Genelde beliniz ağrıdan kırılırken bitmiş oluyor :) .
    Tornavida ile iyice bastırın teli küçültün yuvaya oturturken tam bir ızdırap. Kolay gelsin.
  • yaptım sonunda. o ayrılan yan kapaklara değil, öncelikle o ana parçadaki yerine yerleştirmek işi çözdü. herhalde o kadar uğraşıp sinir olunca o sinirle yapamamışım. biraz döküleni biraz şişe dibinde kalanıyla 80 gr. kadar doldurdum bakalım ne kadar gidecek.
  • HB
    Ricoh SP 111 Mono Laser
    99 tl

• Aldık bakalım bitmeyen kartuş ve mürekkep işkencesinden sonra işimi görsün arada çıktı lazım oldukça sıkıntı vermeden döküm yapabileyim yeter zaten senede 2 kere fazla çıktı lazım oluyor o da vize-final dönemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 15 Mayıs 2016; 21:16:15 >
  • arkadaşlar bimden alınan RICOH SP111 model yazıcıda çip var sanırım değil mi?

varsa resetlemek gerekiyor mu?

tonerdeki toz bitince çipi değiştirmeye falan gerek yok değil mi? tozu doldurup direk kullanıyoruz?
  • arkadaslar demo toner bitince söküp atık tozu temizleyip zorda olsa toneri doldurdum. fakat arkali onlu yazdiracagim zaman kağıt sıkışıyor. bunun belirli bir sıkıntısı varmıdır yoksa açıp kapatırken mındarmı ettik toneri?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

arkadaşlar bimden alınan RICOH SP111 model yazıcıda çip var sanırım değil mi?

tonerdeki toz bitince çipi değiştirmeye falan gerek yok değil mi? tozu doldurup direk kullanıyoruz?

Resetleme vs. gerek yok. Toner infill tonerdir. Yani doldurulabilir. Drum omrunu tamamlayana kadar dolum yaparsiniz. Omrunu tamamladiktan sonra aliexpressden drum alip degistirir ve tekrar doldurup kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

arkadaslar demo toner bitince söküp atık tozu temizleyip zorda olsa toneri doldurdum. fakat arkali onlu yazdiracagim zaman kağıt sıkışıyor. bunun belirli bir sıkıntısı varmıdır yoksa açıp kapatırken mındarmı ettik toneri?

Kağıt sıkışmadığından eminseniz büyük ihtimal kağıt konulan yerdeki a4-a5 hazne ayarı kaymış olabilir yani kağıt girerken o biraz bile hareket etse kağıt içerde kırışabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Orijinalden alıntı: SherlockHolmes.

arkadaşlar bimden alınan RICOH SP111 model yazıcıda çip var sanırım değil mi?

Resetleme vs. gerek yok. Toner infill tonerdir. Yani doldurulabilir. Drum omrunu tamamlayana kadar dolum yaparsiniz. Omrunu tamamladiktan sonra aliexpressden drum alip degistirir ve tekrar doldurup kullanabilirsiniz

tamamdır hocam çok teşekkürler.
  • Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR MERHABA,

RICOH SP100 / SP111 / SP200 / SP3410 GİBİ MODELLERİN DRUM VE TOZUNU GETİRDİK.
    İLGİLENEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİZ.

EMET OFİS LTD.ŞTİ.
    0216 450 59 30
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMET OFİS

ARKADAŞLAR MERHABA,

RICOH SP100 / SP111 / SP200 / SP3410 GİBİ MODELLERİN DRUM VE TOZUNU GETİRDİK.
    İLGİLENEN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİZ.

EMET OFİS LTD.ŞTİ.
    0216 450 59 30

Gittigidiyora ilan açın ana sayfayı güncelleyelim. Bir çok alacak arkadaş var malum daha hızlı görülür.
  • EMET OFİS E kullanıcısına yanıt
    İlanı bekliyorum.
  • niye yazmıyor bu yahu, driverini kurdum, herseyi tamam yazdır diyorum yazdırmıyor hata veriyor. sorun gider diyorum baska bir sayfa yazdırmasını engelliyor yazıyor düzeltildi yazıyor ama sadece sıradakini siliyor, yeniden yazdır diyorum gene yazdırmıyor.
  • Merhaba benim de elime bugün yazıcı geçti hb'den aldım.

Fakat kağıt, toner herşey yerinde sürücüyü de kurdum fakat yazıcı yazdıramadı, yazıcı hatalı durumda gibi uyarılar alıyorum ve yazıcı hiç harekete geçmiyor.

Çözümü nedir bilen var mı ?

Edit: PC yi yeniden başlatmak gerekiyormuş, problem halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaaYuu -- 8 Haziran 2016; 18:12:25 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.