Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım 2. [12. Bölüm Cevabı Eklendi] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.611
Cevap
55
Favori
92.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit : buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 19 Mart 2014; 16:37:14 >
  • Resimde 12000 tane kare var =) baska bisey cikmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi From Hawaii -- 19 Mart 2014; 16:49:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ban mı yedim acaba 1. sorudan eminim ama kabul etmiyor cevabı
  • Hocam photoshop'la resmin üzerinde oynamamız gerekli mi? Veya "kırmızı, mavi, yeşil" renklerin sayısı önemli mi? Doğru yolda mıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Valla ekledim bile. :p Sadece biraz ne olduğu belli olsun diye.

Hocam yazdıklarınla düşünme mantığına ulaşılamıyor.
    Bu nedenle ipucu vermen dahi anlam ifade etmiyor. Bu şekilde bulan olsa bile karambole çok şey denediğinden bulacak :)
    Sistematiği az değiştirip soruyu yeniden şekillendirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

quote:

Valla ekledim bile. :p Sadece biraz ne olduğu belli olsun diye.

Hocam yazdıklarınla düşünme mantığına ulaşılamıyor.
    Bu nedenle ipucu vermen dahi anlam ifade etmiyor. Bu şekilde bulan olsa bile karambole çok şey denediğinden bulacak :)
    Sistematiği az değiştirip soruyu yeniden şekillendirsen

Düzenledim, sayfayı yenileyin.
  • Sokemon Varya ygs gircem 11. soruda zaten harddiski sıfırladım 12 gelince bi rakımı içtim şuan ne yazdıgını daha anlıyamadım :D 12.000 toplam sayı cıkıyor o da ne diye cıkyıor anlamadım kolay gelsin :d
  • hocam ne soru yapmışsın be
  • Bir şey daha ekledim. Çoğu kişi yakınından bile geçemediği için sorunun ekledim. Bu son hali sanırım daha fazla bir şey gelmez.
  • Yakınının yakınından bile geçemedim ben.
  • quote:

Bir şey daha ekledim. Çoğu kişi yakınından bile geçemediği için sorunun ekledim. Bu son hali sanırım daha fazla bir şey gelmez.

ben yarım saattir maps'te geziyorum zaten hocam, sen eklemeden önce keşfetmiştim

• Bir fikrim var ama SokemoN un ilgilenmesi gereken bir konu var :D
  • o koyduğun resim çok kafa karıştırıcıydı ek ipucuyla yazılarla ne yapacağımız kesinleşti ama resmin önemi var mı şu aşamada?
  • koordinatlar birbiriyle çok alakasız yerleri işaret ediyor yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsewiir

o koyduğun resim çok kafa karıştırıcıydı ek ipucuyla yazılarla ne yapacağımız kesinleşti ama resmin önemi var mı şu aşamada?

Nasıl kesinleşti???
    -93 enlem mi olur?
    Boylam demeyin önce boylam yazılmıyor. Google maps'te -93 le başlayan bir koordinat bulamazsınız. Şayet kafadan ters yüz ettiysen SokemoN öyle de çıkmaz. Demedi deme :D
  • quote:

quote:

o koyduğun resim çok kafa karıştırıcıydı ek ipucuyla yazılarla ne yapacağımız kesinleşti ama resmin önemi var mı şu aşamada?

Nasıl kesinleşti???
    -93 enlem mi olur?
    Boylam demeyin önce boylam yazılmıyor. Google maps'te -93 le başlayan bir koordinat bulamazsınız. Şayet kafadan ters yüz ettiysen SokemoN öyle de çıkmaz. Demedi deme :D

-93 koordinatını niye arayalım ki? Oradaki olayı ben başka yorumladım. :/
  • quote:

quote:

Nasıl kesinleşti???
    -93 enlem mi olur?

ben hepsini bi bütün halinde yazdım. bi sokak çıktı tek tek yazmayı denemedim :D
  • Bu resimdeki şifreyi çözmek için bize C'de kod yazdırmayacaksın umarım,yöntemi biliyorum da bunu çözdürmek zor iş
  • 1.sorunun cevabini yazsin biri :D

• Sabahtan beri doğru yoldaymışız ama daha bulamadık iyi mi :D okulda haritadan baya uğraştık

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.