Şimdi Ara

Riddle oyunu yaptım 2. [12. Bölüm Cevabı Eklendi] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.611
Cevap
55
Favori
92.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bi soruysa önce kordinatlardaki ülkelerin yemeklerini araştırdım , sonra bayrakları ile ilgili her türlü işaret geçmişleri vs. sonra resimi biraz inceledim yok arkadaş çıkmıyor cevap Nerede yanlış yapıyorum.
  • Bu son sorumdu, daha fazla soru hazırlamayı düşünmüyorum. O yüzden bu kadar kastırdım. :p Yarın akşama kadar bulan olmazsa açıklarım cevabını. 2. seride böyle biter.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SokemoN

Bu son sorumdu, daha fazla soru hazırlamayı düşünmüyorum. O yüzden bu kadar kastırdım. :p Yarın akşama kadar bulan olmazsa açıklarım cevabını. 2. seride böyle biter.. :)

hayıır olamaaz olaamaaazz cuma akşamına kadar bekle bari hocam vizesi falan olanlar var millet odaklanamadı soruya
  • Ya işin içinde kodlama var mı sen onu de,varsa yazmakla uğraşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsardahuso

quote:

Bu son sorumdu, daha fazla soru hazırlamayı düşünmüyorum. O yüzden bu kadar kastırdım. :p Yarın akşama kadar bulan olmazsa açıklarım cevabını. 2. seride böyle biter.. :)

hayıır olamaaz olaamaaazz cuma akşamına kadar bekle bari hocam vizesi falan olanlar var millet odaklanamadı soruya

+1
  • Yok kodlama falan yav :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm e bak bi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SokemoN kullanıcısına yanıt
    Yapma yahu ne güzel uğraşıyoduk işte
  • niye bitiyor yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Mart 2014; 1:03:58 >
  • quote:

Yok kodlama falan yav :)

Programcı adamsın canım belli mi olur

Edit: Abi bak dediğim gibi,sen sadece bir yerde yaptırmışsın(online) düşündüğüm şeyi,ben onun için internette site bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 20 Mart 2014; 1:43:00 >
  • yeni bi link eklenmiş, resme tıklayınca şöyle bi sayfaya yönlendiriyohttp://www134.lunapic.com/editor/?action=decrypt
  • İşte ben onu diyorum da bunun sitesini aradım kaç saat çözdürmek için
  • ülkelerin bayrakları falan var işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

İşte ben onu diyorum da bunun sitesini aradım kaç saat çözdürmek için

Image decryption yazınca çıkıyordu halbuki. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

İşte ben onu diyorum da bunun sitesini aradım kaç saat çözdürmek için

Image decryption yazınca çıkıyordu halbuki. :)

Yok ya denedim yazmayı,google'da girdiğin sitelere göre yönlendirme olayı var ya;bu siteye daha önce girmediğim için hiç karşıma çıkmadı. Keşke çıksaymış Aradım şimdi bile aşağılarda çıktı,hiç de aklıma başka bir yerden aramak gelmedi

• koord renkler resimde yanlıs bakmadıysam sarı-mavi-yesil-gri-lila :))
  • şimdi de şifreyi bulmak gerekiyo çözdürmek için, şifre ne ola ki
  • renkli fotoğrafa tiklayinca açılan sayfada orman resmi çıkıyor google görseller de aratinca yabancı biseler çıkıyordu okuldayim ugrasamiyorum

edit: o fotoğraf rastgele geliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archonei -- 20 Mart 2014; 11:07:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Resmi 5 kere decrypt edeceğiz galiba

Bir kere edince bir şey çıkmıyor da.. Yalnız bir kere ettikten sonra yeni resmi nasıl decrypt edeceğim sitede onu bulamadım. Sürekli ilk hali çıkıyor karşıma :D
  • bence bu soru işini iyice şansa bırakmış, dün akşam uzun araştırmalar sonucu mozaiq.com'u zar zor bulmuştum bir de araştırmaları yapıp cevabı veren siteyi bulmamız isteniyor, site hakkında bir ipucu bile yokken. sanırım ilk defa bir sorunun cevabını yapımcısından duyacağız, kimse çözemeyecek.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.