Bildirim
Riddle oyunu yaptım 2. [12. Bölüm Cevabı Eklendi] (127. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Çözmek üzereyim, mantığı anlayan var ise benim gibi pm gelsin çözelim beraber
edit:hey maşşallah 15 pm geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 19 Mart 2014; 19:26:38 > -
maps varsa resim neden var resim varsa maps neden var ? -
Bu ozbekistan tacikistan falan oralarla ilgili bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç şikayet etmeyelim bence. Soru soru dedik geldi işte
Sanırım şuana kadar en fazla fikir yürüttüğüm fakat tek cevap giremediğim tek soru. -
Tesadüf mü bilmiyorum ama bulduğum koordinatlarla Türkiye'den bir yere gelmeyi başardım. Ama cevabı bulamıyorum. -
aynen öyle -
çok mantıklı işler yaptık -
SokemoN ipucunu verince hemen bulacaksınız demişti, hala bulamadık, bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor, cevap her zamanki gibi önümüzde eminim. -
quote:
Orijinalden alıntı: deschain99
çok mantıklı işler yaptık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Caputare
SokemoN ipucunu verince hemen bulacaksınız demişti, hala bulamadık, bakış açımızı değiştirmemiz gerekiyor, cevap her zamanki gibi önümüzde eminim.
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: Luminate
maps varsa resim neden var resim varsa maps neden var ?
+1 -
Yine iyi beyin jimnastiği yaptım. Sonuç yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beni üzmeyin -- 19 Mart 2014; 21:53:10 > -
o resimden ne çıkabilir çok merak ediyorum harbi -
Hayret şimdiye kadar 1000+ olmuştur diyordum bir kişi bile bulamamış. sağlam soru sormuşsun bu sefer tebrikler -
verilen koordinatlar bazı ülkeleri işaret ediyor, ülke bayraklarıyla ilgili bişeyler olabilir belki -
quote:
Orijinalden alıntı: kdrcskn
quote:
Orijinalden alıntı: Luminate
maps varsa resim neden var resim varsa maps neden var ?
+1
+1 bende pm atcaktım hangisinden yürücez diye
Selam kac sorudur bakmiyodum kimsenin cozememesi beni heveslendirdi birazdan cozuyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Brothingf
Yine iyi beyin jimnastiği yaptım. Sonuç yok.
En azından sayılarla ne işimiz olduğunu tam olarak bilsek. Sabah aşağıdaki sağ-sol-sağ-sol işaretinden dolayı çaprazlama topladım, çarptım,çıkardım bir sürü sayı çıktı ama ordan değilmiş, koordinatlar konusunda da fikrim yok hangi ülkeyi bulacağız -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X