Şimdi Ara

Riders of Icarus 6 Temmuz'da F2P olarak başlıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftalık headstart paketlerinden alıp premium özelliklerden faydalanabilirsiniz. Steam desteği bulunuyor, ben 39 liralık paketten aldım sitesinde çok daha pahalı. Founders pack olarak geçiyor. 8 saatlik gameplayden sonra

+'lar:
    Mmorpg için gayet güzel grafikler, Tera,aion benzeri
    +Combat sistemi gayet güzel
    +Mount eğitebiliyorsunuz, kesmeye gittiğiniz geyiği bineğiniz yapabiliyorsunuz 2 dakikada, bineklerin staminası bittiği için kenarda 8-10 tane binek bulundurmak işe yarıyor
    +Oyun hala geliştiriliyor, potansiyeli çok yüksek firma batırmazsa eğer
    +Ben assassin oynuyorum, komboları çok keyifli

Oynadıkça daha artılarını yazarım, şimdilik gördüğüm -'ler

-Optimizasyon sorunları var, eso online'da bile pc bu kadar zorlanmamıştı.
    -Bazı grafik hataları var birkaç kere rastladım, moblar vs görünmüyor bazı yerlerde
    -Pek eksi sayılır mı bilmem ama klasik 10 tane kurt kes 5 tane at boku topla görevleri bolca var, belki level arttıkça değişiyordur bilmiyorum henüz 10 levelim sindirerek oynuyorum.
    -Türkçe dil desteği yok, sürekli Türk guildlerinin reklamı var oyun içinde ve yabancıdan fazla Türk var, umarım ilerleyen zamanlarda dil desteği gelir.
    -Minimap karışık geldi bana, bir yere ulaştığımı sandığım an meğerse ulaşmaya çalıştığım yerin duvarın arkasında olduğunu anladım ve geldiğim yolu baştan gittim

Genel olarak oyun cidden güzel, para vermem diyenler için 6 Temmuz'da indirilip denenmeye değer. Bolca Türk guildi var yabancılık çekmezsiniz.

KAYI guildindeyim ben ilk oradan davet geldi ben de vardır bi hayır diyip girdim

Mmorpg arayanları bekliyoruz efenim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• suan titan siege basladık sarmazsa geçecez buna takip
  • Bende denemeyi düşünüyorum denememiş olmamak için pek umutlu değilim.
  • 120 tl lik paketten almıstım steam üzerinden lakin kasmamasi gereken bi kasma donma sorunu yaşadım pc de kasmasına imkan yok sinirlendim iade ettim open betada eğer sıkıntı cıkarmazsa masaüstüne kurup deneyeceğim laptoptan oynayamadim cok kasma sorunu yapti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baguchas

120 tl lik paketten almıstım steam üzerinden lakin kasmamasi gereken bi kasma donma sorunu yaşadım pc de kasmasına imkan yok sinirlendim iade ettim open betada eğer sıkıntı cıkarmazsa masaüstüne kurup deneyeceğim laptoptan oynayamadim cok kasma sorunu yapti

Ayni sikinti bende de oldu, wotcher 3'te bu kadar ısınmıyor pc. 30 dakika oynadıktan sonra yanmaya başlıyor. Düzelir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 lvl'e kadar kastım ve yeter dedim artık.Oyun tek oynanmıyor.Oynarsın ama çantanda çok fazla pot olması lazım.Pot'da para demek,para zaten yok.Gereksiz zor olmuş oyun.Sürekli oturup can doldurmaktan oyun oynanmıyor.Sıkıldım çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

18 lvl'e kadar kastım ve yeter dedim artık.Oyun tek oynanmıyor.Oynarsın ama çantanda çok fazla pot olması lazım.Pot'da para demek,para zaten yok.Gereksiz zor olmuş oyun.Sürekli oturup can doldurmaktan oyun oynanmıyor.Sıkıldım çıktım.

Evet öyle bi sıkıntı var ne yazık ki Can çok yavaş doluyor, x'e basıp dinlenmekle olmuyor beklenecek gibi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çarsamba 4-5 kişi başlamayı düşünüyoruz oyun oynamaya değermi saracak cinstenmi grafikleri falan baya güzel gözüküyo
  • Ben private serverda ve cb'de oynadım, en çok beğendiğim özelliği priest sınıfının dps'lere göre olan vuruş gücü azlığını bineğin üstündeyken eline aldığı crossbow'la sıfıra düşürüyor olması. Priest skilleriyle 10 sn'de ölen yaratık bow ile 4 saniye sürüyor. Yanlış anlaşılmasın priestin de skilleri çok iyi. Hem kara hem hava bineklerinin olması ve havada pvp-pve olayı beni oyuna çeken bir diğer özellik. Evet gw2 ya da black desert kadar bir grafiği yok ama içerik olarak beni doyurdu. Görevler sıradan git kes-git topla ama sıkmadan ilerliyor. Eğer oyun yapımcıları işi paraya dökmezse güzel bir oyun olacağına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 3 Temmuz 2016; 22:06:09 >
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    Oyun güzel potansiyeli var ama sanki şuan ham halinde oyun.Bence gelecek güncellemeleri bekleyin.Ama 4-5 kişi aynı anda aynı görevleri yapacaksanız beklemeden oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

Oyun güzel potansiyeli var ama sanki şuan ham halinde oyun.Bence gelecek güncellemeleri bekleyin.Ama 4-5 kişi aynı anda aynı görevleri yapacaksanız beklemeden oynayabilirsiniz.

Hocam 25 level şu an sınır zaten, henüz 5-6 saat oynayabildim 12 level oldum. 25 olmak maksimum 30 saat falan sürer. Ama sindire sindire oynuyorum, 120 küsür liraya kıysaydım da keşke şu ejderhalara binebilseydim Oyun şu an sarıyor arkadaşları da başlatıcam para vermek istemedikleri için 6 Temmuz'a kadar bekliyor onlar da
  • Anasının kuzusu A kullanıcısına yanıt
    hocam masaüstünde kasma sorunu olmaz ise stabil bir şekilde oynanir ise yeniden 125 tl lik paketi satın almayi düşünüyorum oyun cok güzel kore serverindaki raidlere ve skillere bakmanizi öneririm hem grafik hem oynanabilirlik bakımından doyurucu pvp sistemide izlediğim videolardan çıkardiğim bir sonuc olarak sanirim bazi haritalarda oyunculara atak yapabiliyorsunuz pvp + pvpe maplari var 1 v 1 olayi var bence oda gayet yeterli ancak oyun hiç stabil değil aşiri bir sistemi zorlama durumu var tera vs diğer oyunlarda bile böyle sorun yaşamadim forumdada birçok kisi düşük fps den şikayet etmiş optimizasyon sıkıntısı umarim 6 sina kadar halledilir. Steamdan paketi iade ettim ancak geri alabilirim satin almak istesem umarim ? bilgisi olan arkadaşlar var mi ?
  • quote:

hocam masaüstünde kasma sorunu olmaz ise stabil bir şekilde oynanir ise yeniden 125 tl lik paketi satın almayi düşünüyorum oyun cok güzel kore serverindaki raidlere ve skillere bakmanizi öneririm hem grafik hem oynanabilirlik bakımından doyurucu pvp sistemide izlediğim videolardan çıkardiğim bir sonuc olarak sanirim bazi haritalarda oyunculara atak yapabiliyorsunuz pvp + pvpe maplari var 1 v 1 olayi var bence oda gayet yeterli ancak oyun hiç stabil değil aşiri bir sistemi zorlama durumu var tera vs diğer oyunlarda bile böyle sorun yaşamadim forumdada birçok kisi düşük fps den şikayet etmiş optimizasyon sıkıntısı umarim 6 sina kadar halledilir. Steamdan paketi iade ettim ancak geri alabilirim satin almak istesem umarim ? bilgisi olan arkadaşlar var mi ?

oyunu oynama saatin 2 yi geçmediyse ve 2 haftadan önce satın almadıysan geri alıyolar

hocam iade ettim kabul edildi , steam accountta duran para geldi , ancak kredi kartına iade gelmedi , karta iade ne kadar sürede geliyor ?
  • Baguchas kullanıcısına yanıt
    7-14 gün hocam biraz uzun
  • Private server'da 42 lvl görevi Pegasus yakalamak, buyursunlar

Bu da elit ejderha Leonid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 4 Temmuz 2016; 13:24:43 >

bilgilendirme için sağolun hocam , şuan dlc paketi iade ettiğim için pişman gibiyim masaüstünü kurdum , 2 gün sonra duruma göre yeniden satin alip almama durumunu gözden geçiricem , 2 gün sonra oyunda birbirimizi bulalim , 2 pc var , 2 pc den de 1 ini priest 1 ini wizard açıp oynayabilirim ...
  • Arkadaşlar dikkatli olun derim laptop'unuz patlayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Anasının kuzusu

Arkadaşlar dikkatli olun derim laptop'unuz patlayabilir

hocam laptop modeliniz nedir ve oyunu bu pc den mi oynuyorsunuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anasının kuzusu

Arkadaşlar dikkatli olun derim laptop'unuz patlayabilir

hocam laptop modeliniz nedir ve oyunu bu pc den mi oynuyorsunuz ?

Monster tulpar t7 v5.1, gtx 970m i7 4790k

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.