Severim Rıdvan'ı da iyice b.kunu çıkardı özgün olacam farklı olacam diye.Şaklabanlık yapmaya başladı..
Arda Milli takımda iyi Galatasaray'da kötü olmasının en büyük nedeni.Milli Takımda tüm yük Arda'nın üstüne yıkılmıyor.Eşit olarak dağıtılmış bir taktik anlaşına sahib Milli Takım. Galatasaray'da neden kötü penformans sergiliyor.Deyim yerinde ise şapkadan tavşan çıkar Arda diyorlar...Adam ne yapsın... Hazard'la kıyaslamaya bile değmez.Hazard gelirken Arda gidiyordu...
quote:
Orijinalden alıntı: Mac2cryme
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Burda hakkaten saçmalamış yahu.
Adnan Polat ntv spora katıldığında rıdvan yeterince saçmalamıştı. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demiştiniz. bak şimdi sana ne diyorum.
'' doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar''
Bambaşka durumlar bunlar, mukayese yanlış.
Ben Rıdvan'a cahil denmesini kabul etmiyorum. Futbolu çok iyi bilir. Bu adamın işi Türkiye liglerini yorumlamak olduğu için Avrupa takımlarından oyuncuları bilmiyor haliyle, bu da son derece doğal.
yeteneğini bilemem ama sürat konusunda hazard arda ya 100 metrede 50 metre fark atar.
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
yeteneğini bilemem ama sürat konusunda hazard arda ya 100 metrede 50 metre fark atar.
Ardada çok hızlı bir oyuncu ama uzun mesafeli koşular yapmıyor. Oynadığı oyun stiline bakınca çok ağır bir oyuncu gibi görünsede Hazard kanattan yardıdırken arkasından depar atıp mesafeyi kapattıktan sonra topa kayarak alabilecek bir futbolcu Arda. Hazarddan çok daha hızlı bir çok oyuncuyada bunu zaten 3 yıldır yapıyor
hazard cok daha iyi bir oyuncu olacak bir kaç seneye. sizde arda deyin hala
Hazard arda'dan daha iyi ama hazard zaten avrupa da oynuyor arda türkiye de avrupada kendini geliştirir belki.ama ardanın messiyle kıyaslandığı bi ülkede arda hazarddan iyi demek çok daha normal
Geçen küfürler edilen Rıdvan GS için iyi bişey söylediğinde tüm lafları doğru oluyor.(!)
quote:
Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9
Geçen küfürler edilen Rıdvan GS için iyi bişey söylediğinde tüm lafları doğru oluyor.(!)
Geçen gün Rıdvan'ı savunan Fenerbahçeliler de bugün ona şaklaban diyor.
Hazartı hiç izlemedim bilmiyorum ama büyük ihtimal saçmalamış olabilir.
Ama Arda da küçümsenecek oyuncu değil.Türkiye liginde olmasına rağmen avrupa ismine pek yabancı değil.Türkiye ligi ve Türk olması değerini çok düşürüyor.Mesela Lugano'nun uruguayda partneri 10M€ transfer oldu.Lugano 3.5M€ a transfer olamıyor.Türkiyede değilde İspanya,Fransa vs gibi liglerin alt takımlarında bile olsaydı 10 a yakın fiyatla giderdi.
Yunan Liginden bir takımımız yunan liginin en iyi oyuncusunu 10M€ alsa bile söveriz herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Bauer GG77
quote:
Orijinalden alıntı: cahitdikici
doğru söylemiş adam eğer ardanın adı john, santos yada ricardo olsaydı bunu bayıla bayıla bütün herkes katılırdı biraz tarafsız olun arda türkiyenin son zamanlarda çıkarttığı en önemli oyuncudur ben gsli değilim bjklıyım ama ne olursa olsun yüğüdü öldür hakkını ver arda daha iyi bir futbolcu
bak kardeşim siz hazardı veya dünya futbolunu takip etmiyor olabilirsiniz buna saygı gösteririm.. fakat çıkıp 1maçını izlediğiniz tüm dünyanın kabul ettiği bir yıldız adayına böyle bir söz söylemek ve böyle bir kıyaslama yapmak hiç bir mantığa sığmaz... biz arda kötü oyuncu mu diyoruz yahu arda çok iyi bir oyuncu türkiyede belki en iyi türklerden biriisi ama sen zidanenın bile hayranlıkla söz ettiği bir futbolcuyu tek maçta öldürürsen senin futbol bilgini sorgularım RIDVAN DA OLSAN... ARDA TÜRKİYEDEKİ EN İYİ TÜRK OYUNCU DERSİN ONU KABUL EDEN olur fakat sen çıokıp hazard ile ardqayı kıyaslarsan çok komik olur....
ÇEKEMEMEZLİK DEMEYİN ŞU OLAYA FUTBOLU TAKİP ETME DEYİN İSTERSENİZ KİMSENİN ARDA KÖTÜ FUTBOLCU DEDİĞİ YOK ZATEN....
düyna futbolunu takip etmediğimide nerden çıkarttın burda 1maçla adam kıyaslayan yok herkesin iyi maçı kötü maçı vardır genele bakmak lazım... hazard takımında iyi işler yaptı ama bunda sadece senin söylediğin şey komik hazardada kötü futbolcu demiyorum iyi topçu ama ardanın hem bizim ülkemizde böyle yorum kalması hemde avrupanın büyük klüplerinde oynayamamasının tek sebebi türk olmasıdır rüştü bile barselonaya gitti türk diye geri gönderildi ardada türk olmasaydı şimdiye çok daha farklı yerlerde olurdu hazard ardanın denki değil
bu arada ben necipe bişe demedim yaw gerçekten o mevkide çok kaliteli bir topçu shusterin yaptığı en iyi iş diyebilirim umarım daha üzerine çok koyar ve beşiktaşımıza yararlı olur
Rıdvan'ın Avrupa ve dünya futbolu hakkında en ufak bir bilgisi yok, geçen programda gördün Güntekin ve Mehmet bir güzel sıkıştırdılar onu izleyen görmüştür.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Bauer GG77
quote:
doğru söylemiş adam eğer ardanın adı john, santos yada ricardo olsaydı bunu bayıla bayıla bütün herkes katılırdı biraz tarafsız olun arda türkiyenin son zamanlarda çıkarttığı en önemli oyuncudur ben gsli değilim bjklıyım ama ne olursa olsun yüğüdü öldür hakkını ver arda daha iyi bir futbolcu
bak kardeşim siz hazardı veya dünya futbolunu takip etmiyor olabilirsiniz buna saygı gösteririm.. fakat çıkıp 1maçını izlediğiniz tüm dünyanın kabul ettiği bir yıldız adayına böyle bir söz söylemek ve böyle bir kıyaslama yapmak hiç bir mantığa sığmaz... biz arda kötü oyuncu mu diyoruz yahu arda çok iyi bir oyuncu türkiyede belki en iyi türklerden biriisi ama sen zidanenın bile hayranlıkla söz ettiği bir futbolcuyu tek maçta öldürürsen senin futbol bilgini sorgularım RIDVAN DA OLSAN... ARDA TÜRKİYEDEKİ EN İYİ TÜRK OYUNCU DERSİN ONU KABUL EDEN olur fakat sen çıokıp hazard ile ardqayı kıyaslarsan çok komik olur....
ÇEKEMEMEZLİK DEMEYİN ŞU OLAYA FUTBOLU TAKİP ETME DEYİN İSTERSENİZ KİMSENİN ARDA KÖTÜ FUTBOLCU DEDİĞİ YOK ZATEN....
düyna futbolunu takip etmediğimide nerden çıkarttın burda 1maçla adam kıyaslayan yok herkesin iyi maçı kötü maçı vardır genele bakmak lazım... hazard takımında iyi işler yaptı ama bunda sadece senin söylediğin şey komik hazardada kötü futbolcu demiyorum iyi topçu ama ardanın hem bizim ülkemizde böyle yorum kalması hemde avrupanın büyük klüplerinde oynayamamasının tek sebebi türk olmasıdır rüştü bile barselonaya gitti türk diye geri gönderildi ardada türk olmasaydı şimdiye çok daha farklı yerlerde olurdu hazard ardanın denki değil
bu arada ben necipe bişe demedim yaw gerçekten o mevkide çok kaliteli bir topçu shusterin yaptığı en iyi iş diyebilirim umarım daha üzerine çok koyar ve beşiktaşımıza yararlı olur
arda kendini geliştirebilseydi ve akıllı olabilseydi şu anda avrupada olurdu
Galatasaray lıyım hazar 19 yaşında arda 22 hazard 19 yaşında bu kadar zorluyorsa 22 de kimse tutamaz
Valla ben bi bu forumda gördüm hazard'ı neredeyse messi yapanları.. 2 senedir fifa'da (ps3) arda hazard'dan daha iyi yapılmış..liverpool forumuna bakıyorum, %70 arda, %30 hazard yazıyorlar takıma gelmesi gerekenler bölümüne..
Nasıl oluyorsa artık burda hazard'a arda yanaşamaz,tırnağı olamaz oluyor.. ilginç.
bence şuan arda daha iyi futbolcu hazard'dan..ama 3-5 yıl sonrane olur bilemem.
Hazard Arda'dan iyi bir topcudur..Zizou'nun varisi olarak gösterilen bir topcuyu, Arda'yla kıyaslayanın aklına şaşarım!
Oyun stilleri farklı bence.Hazard hızıyla yardırarak geçiyor tabi tekniği de harika. Ama şunu söyleyim Arda çok zeki bir oyuncu.Her zaman aklını kullanarak oynuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Hazard Arda'dan iyi bir topcudur..Zizou'nun varisi olarak gösterilen bir topcuyu, Arda'yla kıyaslayanın aklına şaşarım!
zidane olmakta kolaydı dimi herkesi zidane yapın siz nasri gelir zidane derler ribery gelir zidane derler mesut gelir zidane derler .zidane bitaneydi öylede kalacak. hazard konusuna gelirsek biraz yabancı düşkünlüğü birazda çekememezlikten kimse ardayı beğenmiyor .şuan tüm yük ardanın sırtında olduğundan galatasarayda kötü oyuyor misi gelince düzelir hazard tam bir balon 20m eurodan fazla etmez vereninde elinde patlar .bırakın kıyasıda değerlerinize sahip çıkın elinizde başka arda yok daha iyiside yok...
Lyonun o ligde isteyip de alamayacağı adam yok.Geleceğin Zidanesi olsa bırakırlar mı amma abartılmış.
hehehe daha dün biz rıdvan futboldan anlamıyor deyince bize laf eden fenerli arkadaşlar şimdi 180 derece dönüş yapmış. olur öyle.