Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen:Arda Hazard´dan daha yetenekli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arda hazarddan bencede iyi değildir ama bu ardanın kötü futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez.ama ardanın kendini geliştirmesi gereken yönleri var eğer avrupada oynamak istiyorum diyorsa.arda ile ilgili bir haberde aklıma hep arsene wengerin arda ile ilgili söylediği söz aklıma gelir:"arda euro 2008den sonra kendini hiç geliştiremed."
  • Aralarında gözle görülür bir fark görmüyorum,

Hazard daha hızlı, Arda daha zeki bir futbolcu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

Lorik Cana'dan Türkiye liginde 50 tane var diyen bir adam kendisi.Bir de(bunu Güntekin söylemiş olabilir tam hatırlamıyorum eğer öyleyse günahını almayayım adamın) orta sahada Barış-Ayhan-Mustafa varken Misimovic gereksiz bir transfer demişti.Doğal böyle,Rıdvan saçmalıyor çoğu zaman.

Adam haklı bence. Fenerbahçe'de Alex'in durumuna döner o olay. Orta saha koşup basıp mücadele etmezse yani adam gibi orta sahan yoksa Misimovic, Alex tipi adamlarla işin çok zordur. Gereksiz derken ondan önce ön liberonun gerekli olduğunu söylemek istemiştir bence kim söylediyse.
  • Hazard hızı,çevikliği ile öne çıkan bir oyuncu.
    Arda pas,şut ve teknikte öne çıkıyor.

Hangisi için daha iyi desem yalan olur.Çok aşırı bir fark yok aralarında.Tabi Hazard 19,Arda 23 yaşında.Hazard 23 yaşında iken bence dünyanın en iyi 4-5 oyuncusundan biri olarak sayılacak ve muhtemelen Real,Barça,Manu gibi takımlara transfer olacak.
  • Ulan Rıdvan attın gene kuyuya bi taş millet birbirini yiyor
  • İstatistiklere Bakalım 09/010

Eden Hazard
    57 maç 10 gol 18 asist
    maç başına gol ortalaması: 0,175
    maç başına asist ortalaması: 0,315

Arda Turan
    Geçen sezon toplamda 52 maç oynamış 13 gol atmış 29 asist yapmış

maç başına gol ortalaması: 0,250
    maç başına asist ortalaması: 0,557

asistleride gol olarak hesapladığımızda

Eden Hazard: 0,491 gol ortalamasına sahip
    Arda Turan: 1,23 gol ortalamasına sahip

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    10/11

Eden Hazard
    8 maçta 1 gol 1 asist yapmış

Arda Turan
    9 maçta 5 gol atmış 4'te asist yapmış

Eden Hazard: 0,25 gol ortalaması (asistler gol diye hesaplanmıştır)
    Arda Turan: 1,0 gol ortalaması (")

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Liverpool forumlarında ikisinide karşılaştırmışlar 70% Arda 30% Hazard

Ben Ardanın hazard'dan daha tehlikeli ve oyuna katkısı olduğunu düşünüyorum hazard teknik ve çok hızlı bir oyuncu ama ardanın tekniği daha üst düzey, topla hızlı değil ama topsuz koşularda hızlı sayılabilecek bir oyuncu

Ayrıca futbolda mesele hız ise ben keitayı ikisine de tercih ederim daha hızlı daha teknik daha güçlü hazard ferrari arda porsche ise keita F16'dır

Konuda yaşı 15 16 olan çocuklar bile rıdvanı eleştiriyor ülke olarak futboldan anlamadığımızı, ne kadar gerici itici ve sıkıcı bir kafa yapısına sahip olduğumuzu, 2 ayrı rıdvan konusunda görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

Ulan Rıdvan attın gene kuyuya bi taş millet birbirini yiyor

• Rıdvan Dilmen'in Avrupa futbolu hakkında bilgisi Barcelona'dır.
  • quote:

Jack Bauer GG77
    Uzaklaştırılmış
    ¥ gün kaldı.

bu arada hacı yine çiziği yemiş.

dikiş tutturamıycak anlaşılan
  • Arda, etrafında iyi oyuncular olan bir takım da oynasa görürüm ben sizi.Arda, Hazard'dan daha yeteneklidir.
  • Hazard daha 19 yaşında neyi kıyaslıyorsunuz şuanda bu kıyaslamayı yaprak hazard'ın nasıl bir yetenekte olduğunu ortaya çıkarmış oldunuz boşuna polemik yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Hazard Arda'dan iyi bir topcudur..Zizou'nun varisi olarak gösterilen bir topcuyu, Arda'yla kıyaslayanın aklına şaşarım!

zidane olmakta kolaydı dimi herkesi zidane yapın siz nasri gelir zidane derler ribery gelir zidane derler mesut gelir zidane derler .zidane bitaneydi öylede kalacak. hazard konusuna gelirsek biraz yabancı düşkünlüğü birazda çekememezlikten kimse ardayı beğenmiyor .şuan tüm yük ardanın sırtında olduğundan galatasarayda kötü oyuyor misi gelince düzelir hazard tam bir balon 20m eurodan fazla etmez vereninde elinde patlar .bırakın kıyasıda değerlerinize sahip çıkın elinizde başka arda yok daha iyiside yok...

Yaw biz mi diyoruz..Zidane'ın kendisi söyledi zaten..Bu çocuk benim varisim diye..Niye atıp tutuyorsun ki?

• Arda Hazard'dan daha yeteneklidir. Ama Manu, L'pool, Barca, Madrdi vs gibi takımların as oyuncusu olamayacaktır. Tamamen fizik durumu yüzünden. Potansiyeli var ama fiziki anlamda o seviyede değil ne yazıkki. Hazard ise, yetenek konusunda daha sınırlı olmasına rağmen fiziki durumu, özellikle hızı ile bir adım önde.

Arda Hazard'dan daha yeteneklidir, Hazard yeteneksizdir anlamına gelmez.
  • Rıdvan'ın kafa yıllar öncesinde hala. Yetenekli diye tutturuyor, grubu 1.bitirmemiz lazım diyor Güntekin biz hangi sene 1.bitirdik de bu sene bitireceğiz diye soruyor cevap veremiyor.

Yetenek dediğin şey "zeki ama ders çalışmıyor" diye öğrencilerin kendini avutması gibi birşey. Yetenek vizyon, çalışma, sosyal hayat gibi ekler ile desteklenmedikçe sıfırdır. Sergen de çok yetenekliydi ne oldu? İbrahim üzülmez yeteneksizdir ama 36-37 yaşında elinden geleni vermektedir. Yetenek olmadan da oynanır ama çalışma olmadan, kafayı futbola vermeden futbol oynanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Bauer GG77

yahu bu sözü söylemek için insanın içkili olması lazım
    ardayı çok beğenirim ve izlerim
    fakat EDEN HAZARD başka ya bunu ben değil tüm dünya söylüyor geleceğin en büyük yıldızlarından birisi olarak bakılıyor
    fransa liginde fırtına gibi esiyor çoçuk 19yaşında olmasına LİLLENİN herşeyi komutanı
    tek maç izleyip arda hazarddan daha iyi diyen bir insanın zeka seviyesinden bile şüphe ederim
    RIDVAN acilen içkiyi bırakması lazım

terbiyesize bak ya
    elin belickali hazardi icin yani arabi icin nasilda içkili vs vs kelimeler kullaniyor
    ARDA tabikide hazard'dan daha yetenekli ve daha kariyerli kaliteli
    arda GS de oynuyor hazard lille de
    elin her$eyi tatli geliyor size nedense
    belcika gibi futbol fakiri ülkeyi TÜRK MILLI TAKIMINA RAKiP YAPTINIZ

ridvan gibi FB ye hizmet yapta ondan sonra RIDVANA laf söyle

• Arda Hazarddan iyidir ama Hazard Arda'dan yeteneklidir
  • Fenerliler hazardi kendi oyuncuları gibi benimsemiş anlaşılan :-)
  • istatistikler ortada halla hazard diyen futbol cahillerine soda tavsiye ederim

bazıları yaştan bahsetmiş, yetenek yaşa bakmaz allah vergisidir sonra sen kendini geliştirmeye çalişirsin
  • Arda Hazard'tan daha gerçekçi bir oyuncu,futbolu daha iyi biliyor hazardtan
  • Arda şimdiki durumundan kat ve kat daha iyi olabilir (hatta en iyi olduğu zamanlardan bile ). Bu medyatiklik ve kaptanlık bu çocuğa fazla geldi. Bi ara bazı Gs taraftarlarının da tepkisi tuzu biberi oldu. Hoş bu sene daha iyi sanırım geçen seneye nazaran.

Bazı futbolcular taraftarın tepkilerini ve medyatikliğini kendilerine + olarak ekleyebiliyor ( Genç Beckham ve CR gibi ) Bazılarıda kaldıramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.