yahu bu sözü söylemek için insanın içkili olması lazım ardayı çok beğenirim ve izlerim fakat EDEN HAZARD başka ya bunu ben değil tüm dünya söylüyor geleceğin en büyük yıldızlarından birisi olarak bakılıyor fransa liginde fırtına gibi esiyor çoçuk 19yaşında olmasına LİLLENİN herşeyi komutanı tek maç izleyip arda hazarddan daha iyi diyen bir insanın zeka seviyesinden bile şüphe ederim RIDVAN acilen içkiyi bırakması lazım
doğru söylemiş, evet arda hazarddan daha yetenekli.
ama olurmu bizim yabancı hayranlığımız var,
Burda hakkaten saçmalamış yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: 10K
doğru söylemiş, evet arda hazarddan daha yetenekli.
ama olurmu bizim yabancı hayranlığımız var,
Bizim yabancı hayranlığımız var tmm kabul diyelim ki doğru
tüm avrupanında da mı yabancı hayranlığı var ? allah aşkına bir oyuncuyu izleyin de öyle yorum yapın RIDVAN DA aynı şekilde 1maçını izleyip daha sonra yorum yapmış bu konuda
ben EDEN HAZARDI 2yıldır sürekli izliyor ve hakkında çıkan haberleri okuyum ve takip ediyorum zidane bile bu oyuncuya kefil oldu
avrupada arda mı hazard mı desen sana gülerler 1maçını izlemeden yorum yaparak kendimizi komik duruma düşürüyoruz
BEN ARDAYI DA ÇOK BEĞENİRİM severek izlerim (kişiliği dışında ) futbolunu çok beğenirim fakat hazard başka bunu yazın bir yere..
hazard daha iyi tabiki
Lorik Cana'dan Türkiye liginde 50 tane var diyen bir adam kendisi.Bir de(bunu Güntekin söylemiş olabilir tam hatırlamıyorum eğer öyleyse günahını almayayım adamın) orta sahada Barış-Ayhan-Mustafa varken Misimovic gereksiz bir transfer demişti.Doğal böyle,Rıdvan saçmalıyor çoğu zaman.
Bu rıdvan'da galatasaraylılara şirin görünmek için artık ne yapacağını şaşırdı en sonda galatasaraylı gibi galatasaray başkanına sallıyordu.
Lorik Cana'dan Türkiye liginde 50 tane var diyen bir adam kendisi.Bir de(bunu Güntekin söylemiş olabilir tam hatırlamıyorum eğer öyleyse günahını almayayım adamın) orta sahada Barış-Ayhan-Mustafa varken Misimovic gereksiz bir transfer demişti.Doğal böyle,Rıdvan saçmalıyor çoğu zaman.
bu senin uydurman olmasın? Rıdvdan dedi Cana icin Türkiye'de bundan cok var diye, oynadıgı maclarda böyle oynadı cünkü
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
Misimoviç için gerçekten bunu söyleyen oldu mu ? yuh diyorum yani başka bişey demiyorum bu yılki en değerli transferlerden birisidir ya MİSİMOVİÇ ligimizin değerini artıran oyunculardandır.. LORİK CANA DA kendini bulursa 50tane falan yok türkiyede.
adama solarlar madem ligimizde 50tane CANA var neden hala milli takımda bitmiş aurelio oynuyor ??
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Burda hakkaten saçmalamış yahu.
Adnan Polat ntv spora katıldığında rıdvan yeterince saçmalamıştı. doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demiştiniz. bak şimdi sana ne diyorum.
'' doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar''
Hazard'ın Arda'dan daha iyi oyuncu olduğunu düşünenler var. Çekememezlik adama neler yaptırıyor yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: fod
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
bu senin uydurman olmasın? Rıdvdan dedi Cana icin Türkiye'de bundan cok var diye, oynadıgı maclarda böyle oynadı cünkü
valla bilmiyorum sitede güntekin'e saydırılan bir konu vardı,sonra o konuda ibre rıdvan'a gitti yeniden güntekin'e geldi falan derken birisi "oha bam varken misimoviç'e gereksiz dendi" yazmıştı.
doğru söylemiş adam eğer ardanın adı john, santos yada ricardo olsaydı bunu bayıla bayıla bütün herkes katılırdı biraz tarafsız olun arda türkiyenin son zamanlarda çıkarttığı en önemli oyuncudur ben gsli değilim bjklıyım ama ne olursa olsun yüğüdü öldür hakkını ver arda daha iyi bir futbolcu
tipik rıdvan yorumları, skora göre konuşur boş konuşur.
quote:
Orijinalden alıntı: cahitdikici
doğru söylemiş adam eğer ardanın adı john, santos yada ricardo olsaydı bunu bayıla bayıla bütün herkes katılırdı biraz tarafsız olun arda türkiyenin son zamanlarda çıkarttığı en önemli oyuncudur ben gsli değilim bjklıyım ama ne olursa olsun yüğüdü öldür hakkını ver arda daha iyi bir futbolcu
Kusura bakma da Necip de en az Arda kadar yetenekli. Ama reklamı yapılmıyor. Ama bu Arda 'nın yetenekli olduğunu değiştirmez sadece son günlerde şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım
Semih de Lukaku'dan iyi dedi biraz daha zorlasa Necip Fellaini'den iyi diyecekti ama Güntekin reklama girdi :)
quote:
bak kardeşim siz hazardı veya dünya futbolunu takip etmiyor olabilirsiniz buna saygı gösteririm.. fakat çıkıp 1maçını izlediğiniz tüm dünyanın kabul ettiği bir yıldız adayına böyle bir söz söylemek ve böyle bir kıyaslama yapmak hiç bir mantığa sığmaz... biz arda kötü oyuncu mu diyoruz yahu arda çok iyi bir oyuncu türkiyede belki en iyi türklerden biriisi ama sen zidanenın bile hayranlıkla söz ettiği bir futbolcuyu tek maçta öldürürsen senin futbol bilgini sorgularım RIDVAN DA OLSAN... ARDA TÜRKİYEDEKİ EN İYİ TÜRK OYUNCU DERSİN ONU KABUL EDEN olur fakat sen çıokıp hazard ile ardqayı kıyaslarsan çok komik olur....
ÇEKEMEMEZLİK DEMEYİN ŞU OLAYA FUTBOLU TAKİP ETME DEYİN İSTERSENİZ KİMSENİN ARDA KÖTÜ FUTBOLCU DEDİĞİ YOK ZATEN....
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
Semih de Lukaku'dan iyi dedi biraz daha zorlasa Necip Fellaini'den iyi diyecekti ama Güntekin reklama girdi :)
gerçekten bunu damı dedi ?? yuh yani GELECEĞİN DROGBASINI semih ile kıyasladı
madem semih bu kadar iyi biz niangı niye aldık ya HAYATINDA KAÇ KERE İZLEDİ ACABA YAHU hazard lukaku fellaini fermaleni allah aşkına....
necip iyi eğitilir ve kendini bırakmazda gelştirirse gerçekten dünyanın sayıllı önliberolarından olabilir o yetenek var benim de en beğendiğim 2inci türk oyuncu şuan...
Rıdvan barça maçlarından biraz kafasını kaldırısın da biraz lile maçı izlesin
quote:
Orijinalden alıntı: Wasted Years
quote:
Kusura bakma da Necip de en az Arda kadar yetenekli. Ama reklamı yapılmıyor. Ama bu Arda 'nın yetenekli olduğunu değiştirmez sadece son günlerde şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım
necip çok olağanüstü yeteneklere sahip bunu yürekten söylüyorum eğer kendini geliştirirse çok büyük bir yıldız olur..bence hemen milli takııma girmeli ve 11 de oynamalı....