Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen:Arda Hazard´dan daha yetenekli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rıdvan Dilmeni severim sayarım.Hatta şu televizyonda saygı gösterdiğim 2-3 spor adamından biridir.Bana göre Hazard çok daha yeteneklidir.Ama onun görüşüne bişey diyemem .
  • 2-3 sene sonra görürsünüz Hazard nerde Arda nerde oynayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: SnakeTheRipper

2-3 sene sonra görürsünüz Hazard nerde Arda nerde oynayacak

2-3 sene sonra Arda Galatasarayda ,Hazard Real Madridde oynayacak ;

10 sene sonra Arda Gs de Hazard Fenerbahçe de oynayacak

• Arada 4 yıl var neyi tartışıyonuz 4 yıl sonra hazard şuanki ardayı ayağının altıyla ezer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmertoglu

quote:

Orijinalden alıntı: SnakeTheRipper

2-3 sene sonra görürsünüz Hazard nerde Arda nerde oynayacak

2-3 sene sonra Arda Galatasarayda ,Hazard Real Madridde oynayacak ;

10 sene sonra Arda Gs de Hazard Fenerbahçe de oynayacak

Vermek istediğim mesaj buydu,millet ters anlar şimdi

• Lille takımının beyni ve her şeyi diyorsunuz da, bir düşünün Lille kim Galatasaray kim ?
  • arda yı sürekli birileriyle kıyaslamayı bıraksınlar messi den hazard a düştü
    Hazard elbetteki daha ii oyuncu ama biraz rahat bırakın ardayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Hazard Arda'dan iyi bir topcudur..Zizou'nun varisi olarak gösterilen bir topcuyu, Arda'yla kıyaslayanın aklına şaşarım!

zidane olmakta kolaydı dimi herkesi zidane yapın siz nasri gelir zidane derler ribery gelir zidane derler mesut gelir zidane derler .zidane bitaneydi öylede kalacak. hazard konusuna gelirsek biraz yabancı düşkünlüğü birazda çekememezlikten kimse ardayı beğenmiyor .şuan tüm yük ardanın sırtında olduğundan galatasarayda kötü oyuyor misi gelince düzelir hazard tam bir balon 20m eurodan fazla etmez vereninde elinde patlar .bırakın kıyasıda değerlerinize sahip çıkın elinizde başka arda yok daha iyiside yok...

Yaw biz mi diyoruz..Zidane'ın kendisi söyledi zaten..Bu çocuk benim varisim diye..Niye atıp tutuyorsun ki?

kendi ağzından duymadan inanmam varsa video linki falan koy.maradononın herkesi varisi göstermesine alışkınızda zidane dan beklemem.ayrıca o söyledi diye zidane mı oldu başımızada ardayla kıyaslayanın aklına şaşıyosun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Bauer GG77

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

doğru söylemiş adam eğer ardanın adı john, santos yada ricardo olsaydı bunu bayıla bayıla bütün herkes katılırdı biraz tarafsız olun arda türkiyenin son zamanlarda çıkarttığı en önemli oyuncudur ben gsli değilim bjklıyım ama ne olursa olsun yüğüdü öldür hakkını ver arda daha iyi bir futbolcu

bak kardeşim siz hazardı veya dünya futbolunu takip etmiyor olabilirsiniz buna saygı gösteririm..
    fakat çıkıp 1maçını izlediğiniz tüm dünyanın kabul ettiği bir yıldız adayına böyle bir söz söylemek ve böyle bir kıyaslama yapmak hiç bir mantığa sığmaz...
    biz arda kötü oyuncu mu diyoruz yahu arda çok iyi bir oyuncu türkiyede belki en iyi türklerden biriisi ama sen zidanenın bile hayranlıkla söz ettiği bir futbolcuyu tek maçta öldürürsen senin futbol bilgini sorgularım RIDVAN DA OLSAN...
    ARDA TÜRKİYEDEKİ EN İYİ TÜRK OYUNCU DERSİN ONU KABUL EDEN olur fakat sen çıokıp hazard ile ardqayı kıyaslarsan çok komik olur....

ÇEKEMEMEZLİK DEMEYİN ŞU OLAYA FUTBOLU TAKİP ETME DEYİN İSTERSENİZ KİMSENİN ARDA KÖTÜ FUTBOLCU DEDİĞİ YOK ZATEN....

Kadeş sende ne alakası var ne biliyorsun 1 maçını izlediklerini Aynı evdemi yaşıyorsunuz Herşeyi bir siz bilirsiniz gerisi dünyada asalak asalak yaşar demeye geliyor bu senin yaptığın birkaçtane daha var öyle yazan senin gibi
    Bencede Arda muhteşem bir futbolcu kıyaslamaya gerek yok Ülkemin Futbolcusu herzaman benim için bir numaradır Ülkemiz içinde Bir numara Arda'dır. Bu arada zidane baba ardayı izlememiştir belki sorsak nasıl bir futbolcu diye eminim arda içinde aynı şeyleri söyleyecektir izlediyse :)

• quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

Bu rıdvan'da galatasaraylılara şirin görünmek için artık ne yapacağını şaşırdı en sonda galatasaraylı gibi galatasaray başkanına sallıyordu.

Rıdvan zeki ve akıllı.Bütün yorumları okudum kimse yazmamış farketmemiş.Rıdvan'a bu sene dikkat edin Feneri,Aykut Kocaman'ı eleştiremiyor,eleştirmek istemiyor.

Aykut Kocaman'ın başarılı olmasını istiyor,zaten her sene Fener'in şampiyon olmasını ister,bunu rahatlıkla anlarsınız Fener puan kaybettiği haftaki sinirinden.

Adnan Polat da tek rakibimiz Fener deyince,acaba Galatasaray'ı nasıl durdururuz planlarına girdi.

Biliyorki Arda pohpohlanırsa,şımartılırsa Arda daha kötü oyunuyor.Biliyor ki,Arda öğüldükçe ayakları yerden kesiliyor.Arda'yı bitirmek için Arda'yı öğmüş.

Sırf Galatasaray'a zarar vermek için.Zeten Arda'nın bittiği an,Aziz Yıldırım'ın ona teklif yapıp,şımartığı ve sözleriyle öğdüğü andı.Aziz Yıldırım zaten bilerek bunu yaptı,Arda'yı iyi tanıyordu,sadece Galatasaray'a zarar vermek için Arda'yı olumsuz etkilemek için sadece göstermelik o iddialı teklifi yaptı ve Arda,vay be ben neymişim,zirvedeyim,Türkiye'nin en yetenekli en pahalı futbolcusuyum dedi ve olay orda bitti.Aziz Yıldırım amacına ulaştı.Yine de işi sağlama almak için koluna fenerbahçeli bir hatun taktı,bak kızım senin görevin şu şu diye.Komplo teorisi dğeil bunlar gerçeklerin ta kendisi.

• arda ile hazard'ı kıyaslamak ardaya hakarettir. futbol bilgisi arda kadar gelişmiş değil hazard'ın. arda oyunu okuyabilen hem 10 numara hemde kanat oyuncusu özelliklerini barındıran özel bir oyuncudur. hazar ile kıyaslamaya çalışmayın arda farklıdır. milli maçlarda göğsümüzü kabartan hazard değil ardaydı. at gözlüklerini çıkartın artık.
  • valla bende arda hayranlığı var. yalan değil.
    hazard mazard hikaye.
    arda sadece ligde değil avrupada teke tekte tutulamayacak kadar yetenekli.
  • Arda Hazard konusuna girmeyeceğim de.
    Bu yorumu yaptığı gün programda kavga çıkmıştı. Sergen Demirkol Mustafa biz anca 2.liğe oynarız derlerken Rıdvan'da yahu abartmayın bizim hedefimiz 1.liktir kadromuz Belçika'dan da Avusturya'dan da kalitelidir diye üsteliyordu.
  • bir adam ridvan var dioduk onuda kaybetmisiz yorumculukdan men ardayla hazardi karsilastirmam bile
  • yarın belli olcak kim daha yetenekli
  • hazard ın hızlı olması onun için büyük avantaj.arda biraz daha hızlı ve çabuk olsaydı o zaman komple bir futbolcu olurdu zaten.fakat hazard ile arda yı karşılalştırmam bile diyenleri anlayamıyorum.herkesin kendi görüşüdür saygı duyarım ama yarın görücez maça hazard mı arda mı daha yetenekli.hızı dışındaki hiç bir konuda hazard ardadan iyi değildir diye düşünüyorum.
  • arda hazarddan daha iyi diyenle futbol konuşulmamalı
    futbol yorumlaması bile yasaklanmalı
    içtikleri kontrol edilmeli...
    cidden ben tüm avrupa futbolunu takip eden biri olarak bunu söylüyorum
    2yıldır hazardın izlemediğim maçı yok hazard muazzam bir oyuncu tek maç kötü oynadı diye böyle bir yorum yapılmamalı...

zidane kendi ağzı ile söyledi hazardda çok büyük yetenek olduğunu

19yaşında bir çoçuk LİLLE takımında butün oyunu kuran adam arda 19yaşındayken bence bu seviyede değildi
    ARDAYI ÇOK BEĞENİRİM TÜRKİYENİN EN 3 OYUNCUSUNDAN BİRİSİ ARDA
    ama hazard başka gerçekten başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Arada 4 yıl var neyi tartışıyonuz 4 yıl sonra hazard şuanki ardayı ayağının altıyla ezer.

4 yıl sonra demiyor zaten şu andan bahsediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celldweller

arda hazarddan daha iyi diyenle futbol konuşulmamalı
    futbol yorumlaması bile yasaklanmalı
    içtikleri kontrol edilmeli...
    cidden ben tüm avrupa futbolunu takip eden biri olarak bunu söylüyorum
    2yıldır hazardın izlemediğim maçı yok hazard muazzam bir oyuncu tek maç kötü oynadı diye böyle bir yorum yapılmamalı...

zidane kendi ağzı ile söyledi hazardda çok büyük yetenek olduğunu

19yaşında bir çoçuk LİLLE takımında butün oyunu kuran adam arda 19yaşındayken bence bu seviyede değildi
    ARDAYI ÇOK BEĞENİRİM TÜRKİYENİN EN 3 OYUNCUSUNDAN BİRİSİ ARDA
    ama hazard başka gerçekten başka

tamam arkdaşım sen konuşma o zaman arda daha iyi diyenlerle.bu kişiye göre değişen bir durum.sen öyle diyebilirsin ben böyle diyorum.
    ayrıca futbolu birtek sen bilmiyorsun bununda farkına var istersen.

• 4 yıl sonra görüşürüz demeye başladılar ağlayın ağlayın

bahaneye bak 19,23
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.