Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen:Arda Hazard´dan daha yetenekli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuandan bahsettiğini bizde biliyoruz ZEKA PATLAMASI hazard daha ergenlikten bile yeni yeni çıkıyor gelişimini tam olarak tamamlamamış evet belki şimdi kapışırlar ama 4 yıl sonra dediğim gibi arda o kramponun altında ezilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

şuandan bahsettiğini bizde biliyoruz ZEKA PATLAMASI hazard daha ergenlikten bile yeni yeni çıkıyor gelişimini tam olarak tamamlamamış evet belki şimdi kapışırlar ama 4 yıl sonra dediğim gibi arda o kramponun altında ezilir.

Hey Allahım sabır ver. Şu andan bahsettiğini biliyorsan 4 yıl sonrasını niye yazıyorsun maç bu sene. Birde özel mesaj atmış.

• Hazart Fransanın vasat takımının en önemli oyuncusu , Arda her sene şampiyonluğa oynayan Lillenin hem taraftar olarak,hem başarı olarak,hem ekonomik olarak,hem medya baskısı olarak her türlü üstünde olan bir kulubun en önemli oyuncusu bırakın boş lafları.

Lyonnun ve Marsilyanın o ligde isteyip de alamayacağı oyuncu yok.Önce bu takımlara gidip bu takımların baskısını kaldırsın bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

İstatistikler Arda'dan yanaymış.

Hazard Fransa liginde, Arda Türkiye liginde oynuyor bunu biliyorsunuz değil mi

Alex'in istatistikleri ortaya koyunca değersiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

şuandan bahsettiğini bizde biliyoruz ZEKA PATLAMASI hazard daha ergenlikten bile yeni yeni çıkıyor gelişimini tam olarak tamamlamamış evet belki şimdi kapışırlar ama 4 yıl sonra dediğim gibi arda o kramponun altında ezilir.

Hey Allahım sabır ver. Şu andan bahsettiğini biliyorsan 4 yıl sonrasını niye yazıyorsun maç bu sene. Birde özel mesaj atmış.

ben burda 2 futbolcuyu kıyaslıyorum banane maçtan anlamakta zorluk mu çekiyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

quote:

Vurma öldü

• hazard kesinlikla daha iyi . adam 19 yaşında neler yapıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Fronto-

quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

quote:

Vurma öldü

Aah bi öldüm bi öldüm sorma. Komik çocuklar sizi

Alex'in istatistikleriyle ne alaka? Biz Alex'in istatistiklerini Fransa'dan bi oyuncunun istatistikleriylemi kıyaslıyoruz? Cevap verme ihtiyacı hissedip, saçma sapan cevaplar vermeyin.

buda harakiri kısmıydı

• http://hazardtofenerbahce.com/

Diye site açan taraftardan ne bekliyorsunuz, Arda demesini mi ?
    İşlerine gelince Rıdvan Kral işlerine gelince Rıdvan Bunak.
  • Arda'nın sahip olduğu oyun bilgisi ve zekası şu anda az futbolcuda mevcut.

Arkadaşlarının nereye koşacağını, nerede duracağını adeta teknik direktör gibi söylüyor hemde kendi oynarken söylüyor.

Böyle bir özelliği en son Hagi de görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Arda'nın sahip olduğu oyun bilgisi ve zekası şu anda az futbolcuda mevcut.

Arkadaşlarının nereye koşacağını, nerede duracağını adeta teknik direktör gibi söylüyor hemde kendi oynarken söylüyor.

Böyle bir özelliği en son Hagi de görmüştüm.

• bebelere bir kamçı daha

ueafa fantasy futbolda Ardanın seçilme oranı % 8 hazardın %3.8

Arda ligde 5 iken

hazard 3 olduğu halde arda daha çok seçiliyor
  • Fenerliler altyapıda yıllardır futbolcu yerine domates patates yetiştirdikleri için, Arda'ya karşı elin Hazard'ını sahiplenmişler. Yazık...
  • Adamlar Hazard Fenere gelsin diye yapmadıklarını bırakmadılar. Tabi ki Hazard daha iyi olcak onlara göre. Zamanında Uğur Boral'da Arda'dan iyiydi, Özer Hurmacı'da... Çok gördük biz böyle diyenleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

http://hazardtofenerbahce.com/

Diye site açan taraftardan ne bekliyorsunuz, Arda demesini mi ?
    İşlerine gelince Rıdvan Kral işlerine gelince Rıdvan Bunak.

20 MİLYON TARAFTAR

Durun lan ölüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

Adamlar Hazard Fenere gelsin diye yapmadıklarını bırakmadılar. Tabi ki Hazard daha iyi olcak onlara göre. Zamanında Uğur Boral'da Arda'dan iyiydi, Özer Hurmacı'da... Çok gördük biz böyle diyenleri.

Yaw bi bas git adamın bonservis bedeli 25 m ardanınkide 15 m onuda zaten birtek aziz yıldırım veriyor ardaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Fenerliler altyapıda yıllardır futbolcu yerine domates patates yetiştirdikleri için, Arda'ya karşı elin Hazard'ını sahiplenmişler. Yazık...

+1
    Ayrıca al Arda'yı Lille'e koy, Hazard'tan daha faydalı olucağından eminim.Takım kötü diye Arda yerden yere vuruluyor, çünkü takımda Arda'nın dilinden anlayan adam yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

Adamlar Hazard Fenere gelsin diye yapmadıklarını bırakmadılar. Tabi ki Hazard daha iyi olcak onlara göre. Zamanında Uğur Boral'da Arda'dan iyiydi, Özer Hurmacı'da... Çok gördük biz böyle diyenleri.

Yaw bi bas git adamın bonservis bedeli 25 m ardanınkide 15 m onuda zaten birtek aziz yıldırım veriyor ardaya

Otomatik tekerlekli tost makinesi Guiza bile 14 milyon euro etti. Demekki futbolcunun ülkesiylede alakası var. Türk olmak farklı İspanyol olmak farklı.

• Bir fenerliyim. Ama Arda Büyük bir avrupa kulübünde forma çok rahat hepimizin hayranı olacağımız bir futbolcu. Bizim gökhan gönül gibi. Böyle bir kıyaslaama da ikisini de aynı buluyorum belki %50,1 hazard öndedir o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.