Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen:Arda Hazard´dan daha yetenekli (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

Orijinalden alıntı: RaMpAgE

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Arda Hazard'dan iyi futbolcudur. Ama Stoch'da Arda'dan iyidir

Günün bombası burada.

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Bu nasıl bir mantıktır o zaman diyorum ki Kewell, Stoch'dan daha iyi bir oyuncudur.

Ama Hazard'da Kewell'dan daha iyi oyuncudur

Hay Allah
     Rıdvan Dilmen:Arda Hazard´dan daha yetenekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Hazard'a 25 m verirsen göndermezler Arda'ya 11m verirsen bayram ederler.

Ben Arda'ya kötü futbolcu demiyorum ama Hazard çok daha iyi bir futbolcu benim izlediğim kadarıyla.

Hala paradan örnek veriyorsunuz be kardeşim. Guiza'ya 14 m euro veren bi takımın taraftarı olarak bu işlerin yanlış olduğunu öğrenmeniz lazım. Guiza o zaman Baros'tanda Semih'tende bonservisi 14 m euro dan az bilumum forvetlerdende iyi senin mantığına göre

Juan Sebastian Veron'a da Man. Utd. dünyanın parasını verdi. Daha sonra Chelsea 35M. Euro gibi bir para verdi yanlış hatırlamıyorsam. Ama olmadı ingiltereye uyum sağlayamadı oyuncu. Chelsea'de zarar ederek yolladı. Güiza'da böyle. Türkiye'de bu sistemle bu ülkenin futbol tarzıyla olmuyor. Robinho örneği gibi. Adam uymadı premier lige.

Arda tabii ki kötü oyuncu değil ancak Hazard'da kötü değil.
    not:Güizayı günahım kadar sevmem.

• Hazard Ardadan iyi ama stochta hazard'dan iyiymiş

sırf fanatiklik yapacam diye 3 maymunu oynayan, bu zavallıların yüzünden bazen darwine hak vermiyor değilim
  • Ya dedim Ramazan ramazan içme diye yine içmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

şuandan bahsettiğini bizde biliyoruz ZEKA PATLAMASI hazard daha ergenlikten bile yeni yeni çıkıyor gelişimini tam olarak tamamlamamış evet belki şimdi kapışırlar ama 4 yıl sonra dediğim gibi arda o kramponun altında ezilir.

Hey Allahım sabır ver. Şu andan bahsettiğini biliyorsan 4 yıl sonrasını niye yazıyorsun maç bu sene. Birde özel mesaj atmış.

ben burda 2 futbolcuyu kıyaslıyorum banane maçtan anlamakta zorluk mu çekiyorsun ?

Kıyaslaman tamamen saçmalık. Semihle Klose arasında 5 yaş var.5 yıl sonra Semih ayağının altıyla ezer. Umarım anlayabilmişsindir.

• Hazard bambaşka kesinlikle.
    Arda 19 yaşındayken Hazard gibi değildi, adam da inanılmaz bi hız ve yetenek var.

bunu söylememiz Arda'nın kötü futbolcu olduğunu düşündüğümüz anlamına gelmiyor, kendinize gelin.
    sözü geçen adamın 19 yaşındaki maliyeti 20 Milyon Euro'ları buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Hazard'a 25 m verirsen göndermezler Arda'ya 11m verirsen bayram ederler.

Ben Arda'ya kötü futbolcu demiyorum ama Hazard çok daha iyi bir futbolcu benim izlediğim kadarıyla.

Hala paradan örnek veriyorsunuz be kardeşim. Guiza'ya 14 m euro veren bi takımın taraftarı olarak bu işlerin yanlış olduğunu öğrenmeniz lazım. Guiza o zaman Baros'tanda Semih'tende bonservisi 14 m euro dan az bilumum forvetlerdende iyi senin mantığına göre

Güiza'nın değerinin o kadar yüksek olması değil ki ama.27 golle ispanya gibi bir ligde gol kralı oldu.İspanya milli formasıyla kendini gösterdi falan.

Hoş bunlar nasıl oldu ben de bilmiyorum

• quote:

quote:

http://hazardtofenerbahce.com/

Diye site açan taraftardan ne bekliyorsunuz, Arda demesini mi ?
    İşlerine gelince Rıdvan Kral işlerine gelince Rıdvan Bunak.

20 MİLYON TARAFTAR

Durun lan ölüyorum

Bence de öl.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şuandan bahsettiğini bizde biliyoruz ZEKA PATLAMASI hazard daha ergenlikten bile yeni yeni çıkıyor gelişimini tam olarak tamamlamamış evet belki şimdi kapışırlar ama 4 yıl sonra dediğim gibi arda o kramponun altında ezilir.

Hey Allahım sabır ver. Şu andan bahsettiğini biliyorsan 4 yıl sonrasını niye yazıyorsun maç bu sene. Birde özel mesaj atmış.

ben burda 2 futbolcuyu kıyaslıyorum banane maçtan anlamakta zorluk mu çekiyorsun ?

Kıyaslaman tamamen saçmalık. Semihle Klose arasında 5 yaş var.5 yıl sonra Semih ayağının altıyla ezer. Umarım anlayabilmişsindir.

İşte bir insanın nasıl bilgisiz yorum yapmasının en güzel örneği. Şimdi bu lafları söyleyip saçmalayıp iyi birşey yaptığını mı zannediyrsun ? Bu tip oyuncular patlamalarını 19 ile 22 yaş arasında yapar. Misal arda örneği 17 yaşında iken ümit millide vasıfsız bir adam olması pek takılmaması (uğur uçarın kuzeni söylüyor uğur uçardan duyduklarını, kendisi ilkokul arkadaşım olur) ve ardanın gsde yaptığı patlamadan sonra milli takımın bankosu olması. Cristiano ronaldo ,messi gibi yada. Bak abim bir daha bilmediğin konularda yorum yapma tmm mı ? Git sevincini yaşa bak arda kadıköyde 1 galibiyet daha gördü. Tamam taraftar olursunda senin gibi taraf olacağıma hiç olmayayım. Ortada açık ve net yani kimin daha iyi olacağı. Yaptığınız kıyaslamaya bak arda vs hazard sizden beklenir gerçi messi ile ardayıda kıyaslıyordunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

quote:

http://hazardtofenerbahce.com/

Diye site açan taraftardan ne bekliyorsunuz, Arda demesini mi ?
    İşlerine gelince Rıdvan Kral işlerine gelince Rıdvan Bunak.

20 MİLYON TARAFTAR

Durun lan ölüyorum

Bence de öl.

He la inan sen 20 milyon taraftarınız var canım

• Şu Rıdvan da amma seviyor şu Ardayı. Her programda onu övmeler falan bir programda da (çok saygılı bir çokuk) falan diyordu.
  • Arda'nın sakat halini bile Hazard'la değişmem. Tek ayakla dahi daha verimli oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beckhir

Arda'nın sakat halini bile Hazard'la değişmem. Tek ayakla dahi daha verimli oynar.

• Arda alexin süratlisi genci ve daha dayanıklısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Arda alexin süratlisi genci ve daha dayanıklısıdır.

Ardaya omuz atsam yere yuvarlanır dayanıklı derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonda-adnoN

quote:

Ardaya omuz atsam yere yuvarlanır dayanıklı derken

O yuzden o kadar futbolcu omuz atmasina ragmen kolay kolay devrilmiyor.

Sen herhalde Big Show gibi bir seysin.

• Ben izledim tabi Ardayı ama çok fazla değil ben vücut tipine bakarak söyledim bunu

Evet ben atsam devrilir 1.85 82 sağlık bölümündede yazmıştım
  • quote:

Evet o yüzden her sene alex 3 tane arda performansı sergiliyor.
  • @neo oldu o zaman biz kalkalım

hazardın bonservisi ne kadar beni dertlemez hazard yabancı takımlarda yabancı statüsünde oynamıyor bu yüzden ekle bi+7-8 m € hazard oynadığı ülkede böyle bir medya yok.hazard sinema kapattırsa gazetelerde küçücük bir yeri bile olmaz.Arda kapatır manşetlerde...
    pesten falan yorum yapanlar olmuş.Bende şöyle bir şey diyeyim hazardı gs'ye aldım master lig değil ama gücünü mücünü arttırdım 10 kart ekledim arda 91 hazard 88.Şunuda söyleyim ardanın arkasındaki oyuncularla hazardın arkasındaki oyuncular bir değildir.

Sol bekte hakan balta gibi bi balta vardı.Hücum ne bilmeyen.Sağ kanatta Pino sakattı.Arda orayıda üstlenmişti.Sağ bekte Ali Turan gibi biri vardı hiç destek vermeyen.Forvet arkası yoktu.Barış-Ayhan-Mustafa Sarp gibi 3 oyuncuyla arda bu istatistiklere sahipse arda olağanüstü bir oyuncudur.

+Bu konu neden fenerbahçe bölümünde

• Oyuncu ile transfer dedikodusu cikti diye anca bu kadar sahiplenilebilir...

ARDA tabii ki HAZARD dan daha iyi bir oyuncudur.. HEMDE KAT KAT IYI BIR OYUNCUDUR... herseyden once TURK tur... Arda ispanyol veya italyan vs olsa degeri 25 milyondan da fazla olur merak etmeyin... Bilica dan Yobo dan Dia dan iyi o kadar cok oyuncu var ki turkiye de... ama nedense bir yabanci sevdasi var herkeste... merak etmeyin ayni seyi kendi takimim icin de soylerim, zira fink ten hilbertten vs iyi topcu cok...

burada sirf totem konusu yaptiniz diye gozunuz kararmis bir bicimde yorum yapiyorsunuz. Degerlerimize sahip cikalim.. unutmayin zamaninda FB taraftarinin nefret ettigi Emre simdi takimin dinamosu $eklinde.. bu cocuklar sadece gs nin fb nin bjk nin degil TURKIYE nin oyuncusu..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.