Adamlar Hazard Fenere gelsin diye yapmadıklarını bırakmadılar. Tabi ki Hazard daha iyi olcak onlara göre. Zamanında Uğur Boral'da Arda'dan iyiydi, Özer Hurmacı'da... Çok gördük biz böyle diyenleri.
Yaw bi bas git adamın bonservis bedeli 25 m ardanınkide 15 m onuda zaten birtek aziz yıldırım veriyor ardaya
Otomatik tekerlekli tost makinesi Guiza bile 14 milyon euro etti. Demekki futbolcunun ülkesiylede alakası var. Türk olmak farklı İspanyol olmak farklı.
Bak dediğim gibi güizayada o parayı zaten birtek aziz yıldırım verir.
O değil de, daha iyi dediğiniz Hazard yedekte oturuyor şu anda. Arda Belçika takımında olsa 11 de başlamaz mıydı ?
19 yaşındaki Hazard'la 24 yaşındaki Arda karşılaştırılıyorsa Hazard'ın daha iyi olduğu ortadadır.
Oha la Hazard ne yaptı öyle son saniyelerde.
quote:
Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9
19 yaşındaki Hazard'la 24 yaşındaki Arda karşılaştırılıyorsa Hazard'ın daha iyi olduğu ortadadır.
19 yaşındaki Hazard'la 24 yaşındaki Arda SADECE VIDEO İZLENEREK karşılaştırılıyorsa Hazard'ın daha iyi olduğu ortadadır.
Tabi bir de taraflı olması lazım bu yorumu yapan kişinin
Hazard kim lan ayrıca maç bitti
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9
19 yaşındaki Hazard'la 24 yaşındaki Arda SADECE VIDEO İZLENEREK karşılaştırılıyorsa Hazard'ın daha iyi olduğu ortadadır.
Tabi bir de taraflı olması lazım bu yorumu yapan kişinin
Vay ben öyle mi yapıyormuşum? Bari hiç izlemediğim bir oyuncu hakkında sırf sevmediğim takım ilgilendi diye kötülemiyormuşum. Biraz daha bekleyin arda gidicek 25 M'e.
quote:
Orijinalden alıntı: enes16
Hazard kim lan ayrıca maç bitti
Uyuyo adam
Ben fenerliyim ama arda hazarddan daha iyi futbolcu.Hazard genç yetenekli falan ama daha pişmesi lazım bence.
Ardanın tek kötü yönü yavaş olması.
Arda Hazard'dan iyi futbolcudur. Ama Stoch'da Arda'dan iyidir
Maçı İzlemeyen konuya yazı yazmasın bence Arda Döktürdü Ardanın paslarını takip edecek Futbolcu aramalıyız Rıdvan Baba Haklı Beyler Dağılın Bence
Utanmasalar Hazard için Belçika'yı destekleyeceklerdi bu akşam. Gördünüz Arda'yı... Koçum Arda Türk milletinin göğsünü yine kabarttın.
quote:
Orijinalden alıntı: Coder85
Günün bombası burada.
quote:
Bu nasıl bir mantıktır o zaman diyorum ki Kewell, Stoch'dan daha iyi bir oyuncudur.
ardanın tek problemi oyununu 90 dakikaya yayaması kopndisyonu.ilk yarı 30 dakika tempo yaptı oyun sistemi yüzünden asıl etkili olması gereken 2. yarıda fazla etkili olamadı daha etkili olabilirdi eğer kondisyonu iyi olsa.arda avruğada bu temposuyla zor oynar bunu geliştirmek içinde bişeyler yapmıyor heralde sonuçta kaç yıldır aynı.yetenekli ama fiziksel olarak hazard kadar iyi oldugunu sanmıyorum.
Hazard'a 25 m verirsen göndermezler Arda'ya 11m verirsen bayram ederler.
Ben Arda'ya kötü futbolcu demiyorum ama Hazard çok daha iyi bir futbolcu benim izlediğim kadarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
Hazard'a 25 m verirsen göndermezler Arda'ya 11m verirsen bayram ederler.
Ben Arda'ya kötü futbolcu demiyorum ama Hazard çok daha iyi bir futbolcu benim izlediğim kadarıyla.
Hala paradan örnek veriyorsunuz be kardeşim. Guiza'ya 14 m euro veren bi takımın taraftarı olarak bu işlerin yanlış olduğunu öğrenmeniz lazım. Guiza o zaman Baros'tanda Semih'tende bonservisi 14 m euro dan az bilumum forvetlerdende iyi senin mantığına göre
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
Ardanın tek kötü yönü yavaş olması.
Her sene bir eksiğini gideriyor zaten. Tek eksiği şut, tek eksiği sürat, tek eksiği kafa topları, tek eksiği pas, tek eskiği oyun mantığı. Gün geçtikçe gelişiyor Arda onu da halleder Ayrıca yavaş da demeyelim. Çoğu kanat oyuncusundan daha hızlı.
quote:
Orijinalden alıntı: RaMpAgE
quote:
Günün bombası burada.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Bu nasıl bir mantıktır o zaman diyorum ki Kewell, Stoch'dan daha iyi bir oyuncudur.