Şimdi Ara

Rıdvan Dilmen : '' Beşiktaş başkanı Beşiktaş'ı zor duruma ,küçük duruma düşürmemeli''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün maçın ardından Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmenin harika programını izlemişsinizdir umarım.Dilmen dün nerdeyse lafı Fikret orman Beşiktaş'ı küçük duruma düşürmekten , Beşiktaş'ı ağlama duvarına çevirmekten vazgeçmeli artık demeye getiriyordu . Haksızmı ? Sonuna kadar haklı. Sen bir oyuncuyu satabilirsin kadronda düşünmeyebilirsin ama çaycın bile nerdeyse tv ye çıkıp quaresma'yı istemiyorum diyor.Bu nasıl bir yöneticilik sen bu kadar kötülediğin bir futbolcuyu nasıl satacaksın..Üstelik kötülediğin sürekli aşşağıladığın futbolcu tüm Avrupa'nın tanıdığı geçen sene sana avrupada müthiş artılar katmış bir adam.Tutturmuşlar af yok quaresma'ya iyi de adama sormazlarmı suçu ne bu adamın diye Adam hermaç döktürdü sakatlık sonrası bir kaç maç hariç.Ve zaten sen her türlü onun ücretini ödemek zorundasın.Samet Bey'in sistemine uymuyormuş Ben kötü yönetimler gördüm. Skandal yöneticiler gördüm ama şunu idda ediyorum.Bu yönetim tarihin en kötüsü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.. Ve ömrü çok uzun olmayacaktır.. Ne zaman aklı başında mantıklı bir adam geçecek ? Kadromuzda sanki Nani'ler , Ronaldolar var quaresmayı oynatmıyorlar.Nefret ettirdiler..

• Saçmalamak için mi gelip konu açıyorsunuz? Madem bu kadar iyi, madem bu kadar ucuzlamış durumda, gelsin biri alsın 3-5 milyon euroya, bu kadar övdüğünüz adama para veren yok. Her maç döktürdü derken, biz başka maçlar mı izledik, nereye döktürdü? Takım disiplininine, kafasına göre oynayan adam oynamasın takımda, bu kadar olmaz ya. 3.7 milyon euro para alacaksın, kafasına göre takılacak, canı isteyince oynayacak, canı isteyince ortadan kaybolacak, oh vallahi.

Eğer ben adam gibi oynarım, bu sezon başında para için nasıl antreman yaptıysam sezon içinde de yaparım, ortadan kaybolmam, memlekete gidip 4 ay kaybolmam, koşarım, diyorsa gelsin. Yeteneğine lafımız yok.
  • Daha üst düzey bi TD lazım tek olay bu şu an.
  • yönetimin acemilikleri yok değil elbette var, en büyük acemiliği erikson konusunda kendisine verilen tazminat...bu acemiliktir ama bu hareket ne kadar acemilik ise tamer kıran'ın bu hatayı kendi cebinden ödemesi de bir o kadar erdemliktir, adamlıktır. herkesin ağzında erikson'a verilen tazminat var ama kimse tamer kıran'ın adamlığını söylemiyor, görmezden geliyor.
    bir diğer acemiliği ise kombine fiyatları; avrupada yoksun, stadın kötü, yıldız almayacağını ve tam tersi yıldızların satılacağını söyleyip buna rağmen kombineleri ucuzlatmaman da başka bir hata.
    bunun dışında ne rüştü konusunda, ne stad konusunda, ne cas davası konusunda, ne quaresma konusunda yönetimin bir acemiliğini görmedim. ilk seçilen yönetimin acemilikleri oluyor bu her kulüpte var, kaldı ki fikret orman'ın adaylığı ve yönetim kurulu seçimi çok aceleye geldi mecburen, bildiğiniz gibi serdal adalı başkanlık planlarından çekilice kısa bir süre içinde yönetimini kurmak zorundaydı.
    fikret orman'a bütün beşiktaşlılar destek vermek zorunda, beşiktaş'ın şuan ki durumu bunu gerektiriyor, muhalefette sanki serdal adalı, tuncay özilhan, rahmi koç vs. var da biz gidip fikret orman'ı eleştiriyoruz...ilk başta bu desteği fikret orman'a herkes verdi bu forumda zaten, yıldızları satmak, genç ağırlıklı kadro kurmak, beşiktaş'ın özüne dönmek vs. fikret orman'ın bu söylemlerine hanginiz HAYIR dedi o zaman? kimse hayır demedi. ama ibb gibi oturmuş kadrosu bulunan bir takımla daha ligin 1. haftasında samet istifa fikret istifa derseniz kendi kendinize biraz özeleştiri yapın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThunderGamer

Daha üst düzey bi TD lazım tek olay bu şu an.

daha üst düzey t.direktörlerin hepsi bütçe istedi ve o yüzden en son tercih samet aybaba ile anlaşıldı zaten ne çabuk unutuyorsunuz.. paran yok pulun yokken gelip "daha üst düzey bir t.direktör lazım" demek biraz komedya oluyor...ver parasını ver bütçesini gelsin hay hay, hayır diyen mi var.

beşiktaş'a şu an acil 3 transfer lazım başka bir şey lazım değil..biri orta sahaya fernandesin yanına almanyadan fink'in bir üstü yeter, biraz ernst tarzı alman bir orta saha, bir tane almeida'nın yerine forvet, bir de sol bek.

beşiktaş'a şu an bu 3 transferden başka bir şey lazım değil..ha bir de takıma kulübe sahip çıkan "gerçek beşiktaşlılar" lazım en başta o ayrı konu.

• ergenler gerçeklerin farkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Saçmalamak için mi gelip konu açıyorsunuz? Madem bu kadar iyi, madem bu kadar ucuzlamış durumda, gelsin biri alsın 3-5 milyon euroya, bu kadar övdüğünüz adama para veren yok. Her maç döktürdü derken, biz başka maçlar mı izledik, nereye döktürdü? Takım disiplininine, kafasına göre oynayan adam oynamasın takımda, bu kadar olmaz ya. 3.7 milyon euro para alacaksın, kafasına göre takılacak, canı isteyince oynayacak, canı isteyince ortadan kaybolacak, oh vallahi.

Eğer ben adam gibi oynarım, bu sezon başında para için nasıl antreman yaptıysam sezon içinde de yaparım, ortadan kaybolmam, memlekete gidip 4 ay kaybolmam, koşarım, diyorsa gelsin. Yeteneğine lafımız yok.

Sonuna kadar haklısın.. İlk başlarda bende böyle diyorum ve hala da diyorum

Ama yine de Quaresma daha tanışılmadan edilmeden kağıt peçede gibi köşeye atılacak ve her fırsatta istemiyoruz denilecek bir futbolcu değil hele ki dün ibb maçına çıkan kadroya baktığımızda kesinlikle değil yani 2 senede oynadığı en kötü futbolu dünkü maça koy dünkü maç değişmezdi bence quaresma sıfır olurdu ama yine de sonuç değişmezdi peki iyi olduğu zamanlar olsa o zaman işte sonuç değişirdi en azından bir kaç maç dener insan yahu çok acımasızca atıldı köşeye

bilerek yediği kırmızı kartı hala unutmadım sadece birazcık çabalanmalıydı diyorum çünkü kadromuzda fernandesten başka(ki dünkü maçta çok isteksizdi ruhsuzdu) hiç ama hiç hadi çık sahneye de bir şeyler yap diyeceğimiz adam yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rıdvan Dilmen adam doğru söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

Saçmalamak için mi gelip konu açıyorsunuz? Madem bu kadar iyi, madem bu kadar ucuzlamış durumda, gelsin biri alsın 3-5 milyon euroya, bu kadar övdüğünüz adama para veren yok. Her maç döktürdü derken, biz başka maçlar mı izledik, nereye döktürdü? Takım disiplininine, kafasına göre oynayan adam oynamasın takımda, bu kadar olmaz ya. 3.7 milyon euro para alacaksın, kafasına göre takılacak, canı isteyince oynayacak, canı isteyince ortadan kaybolacak, oh vallahi.

Sonuna kadar haklısın.. İlk başlarda bende böyle diyorum ve hala da diyorum

Ama yine de Quaresma daha tanışılmadan edilmeden kağıt peçede gibi köşeye atılacak ve her fırsatta istemiyoruz denilecek bir futbolcu değil hele ki dün ibb maçına çıkan kadroya baktığımızda kesinlikle değil yani 2 senede oynadığı en kötü futbolu dünkü maça koy dünkü maç değişmezdi bence quaresma sıfır olurdu ama yine de sonuç değişmezdi peki iyi olduğu zamanlar olsa o zaman işte sonuç değişirdi en azından bir kaç maç dener insan yahu çok acımasızca atıldı köşeye

bilerek yediği kırmızı kartı hala unutmadım sadece birazcık çabalanmalıydı diyorum çünkü kadromuzda fernandesten başka(ki dünkü maçta çok isteksizdi ruhsuzdu) hiç ama hiç hadi çık sahneye de bir şeyler yap diyeceğimiz adam yok

q7'ye yapılan muamele konusunda katılıyorum. Yönetim daha profesyonelce konuyu ele alabilirdi. Bir oyuncuyu istememek normal, yönetim tercihi ama daha medeni olarak çözülebilir miydi diyorum bazen. Galiba yönetim 3.75 çok fazla, ne olursa olsun bu adama indirimi kabul ettirelim diye harkeket etti muhtemelen.

• caydırma politikası arkadaşlar. bunda anlaşılmayacak bir şey yok. yönetimin quaresma tavrını sonuna kadar destekliyorum. takıma verim sağlamayan her oyuncuya karşıyım. simao ilk gitmesi gerekendi gitti. darısı quaresma'nın başına. ha takımda yaratıcı yırtıcı orta saha eksiği var mı? Evet var ama bunun çözümü bu adamı affetmek değil, başka bir transfer...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.