Şimdi Ara

Riga / Letonya ' ya giden Arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    10 gün sonra letonyanın başkenti rigaya gidiyorum, ordan da liepajaya geçiçem 2-3 yıl kadar bu bolgede kalıcam muhtemel olarak, gelelim soruya :) daha önce bu bölgede bulunan arkadaşlar var mı ? onlardan bilgi almak isterim, buraya yazarsanız özelden de iletişim kurabılırız, tavsiyelerinize ihtiyacım olucak :)

Not: konu dışına da aynı konudan açmıştım doğru bolumun bu oldugunu yenı farkettım ve burada açtım, üzgünüm admin arkadaşlar zahmet olcak size

• hocam iyimisin 2-3 yıl diyosun,eminmisin o kadar kalacağından ? Ne yicen ne içiçen oralarda ? anan baban yokmu seni özlemicekmi ?
  • gittim. ne sormak istiyorsan sorabilirsin.
  • alcadras arkadaşım

elektronik ürünlerin fiyatları nasıl orada.yani Türkiye ye göre ucuz mu baya.cep telefonu, notebook falan??
    teşekkürler şimdiden
  • ben de gittim. Güzel bir ülke ruslara dikkat et. Oranın apaçileri genelde ruslar ve nüfusun %40ı rus. Riganın merkezi yani eski şehir kısmı çok hoş ama çevresi fena. Gayet gezilesi hoş bir yer. Elektronik ürünleri çok bilmyrm ama çok ucuz olacağını sanmıyorum. Letoınyalı arkdşa sormulştm almanyadan falan daha pahalıymış ben de hiç bnakmadm bile ondan sonra
  • arkadaşlar merhabalar bizde 4 martta daugavpillse öğrenciler ile birlikte gideceğiz. bir arkadaşın yazdığı çevresi fena lafına takıldık..ayrıca elektronik ürünler ile değil ama genel olarak bir ziyaretçi için fiyatları merak ediyoruz (konaklama, yemek, kahve, ulaşım),,birde genel bir klişe olan 100 dolara rusyada 1 ay yaşarsın mantığı burada ne kadar geçerli çünkü bize emanet 12 öğrenci ile gideceğiz başımıza sürprizlerin gelmesinden çekiniyoruz.
  • yazdığın tarihlerde Riga'daydım sanıyorum. Gereken her türlü soruyu yanıtlayabilirim. Kesinlike Türkiye'den giden bir insan için tehlikeli bir yer değil bence, Rusya ile eski bağlarından başka ekonomi, gelişmişlik ve vizyon olarak hiçbir benzerliği yok. Letonya küçük bir ülke olmasının da avantajıyla çok önde. Genç nüfusu eğitimli ve en az 2 yabancı dil konuşuyor.
  • teşekkür ederim hocam netten bakıyoruz ama çok çok derin bilgiler bulamadık neyse en azından oralarda bir tanıdığımızın olması iyi olacak..ilgin için teşekkür ederiz.rigaya gemeyi düşünüyoruz aslında günübirlik olarak,,eğer bu tarihlerde daugavpilse yolun düşerse bekleriz
  • bende bu sene oraya gitmek için başvuru yapmayı düşünüyorum eğer orayla ilgili bize yol gösterebilecek bilgisi olan arkadaşalr varsa burada paylaşsınlar lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.