Bildirim
RingToneMaker sorunu
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ringtonemaker ile yaptığın zil sesleri bilgisayarda kaydediliyor telefonu çıkarmazsan ringtone maker ile yeniden atabilirsin sanırım programın senkronize işlemi var bilgisayar açıldığında otomatik olarak başlıyor -
yeniden atmak mesele değil, program zaten manage my ringtones bölümünde aynen dediğin gibi gösteriyor yaptığım melodileri..tek tıklamayla da atabiliyor..
ama yeniden telefona melodi atıp TEK TEK kişilere özel melodi belirlemek baya can sıkıcı :S -
bende mp3'lerimi zil sesi yapmak istiyorum. hangi programı kullanabilirim. ringtonemakerdan daha kolay bir program falan var mıdır? -
quote:
Orjinalden alıntı: peynirli tombi
bende mp3'lerimi zil sesi yapmak istiyorum. hangi programı kullanabilirim. ringtonemakerdan daha kolay bir program falan var mıdır?
şahsen denediklerim arasında en kolayı ringtonemaker idi.. -
ya arkadaşlar forumda "ringtonemaker" diye arattım. sadece bu sayfa geldi. nerden edinebilirim bu programı "source" falan var mı_?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X